Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

GPS Creative Commons License 2009.02.11 0 0 3115

Na, akkor mégegyszer:

A saját lakókocsimnak a helye egy szezonra 180 ezer. Stimmel?
Erre nem kell semmi személyi dijat fizetni pluszban - csak az IFÁ-t. Stimmel?

Akkor mennyi lehet az ő, berendezett lakókocsijukban ? - mert olyat is hírdetnek ám.
.
Előzmény: Transvan (3114)
Transvan Creative Commons License 2009.02.11 0 0 3114
Félre értetted nem csak a hely alakokocsi aza sajátod,de ezt kifizeted aztb akkor jössz mész amikor akarsz
Előzmény: GPS (3112)
Transvan Creative Commons License 2009.02.11 0 0 3113
Ha akarsz engem is felhivhatsz,amire kiváncsi vagy én is elmondom,gondolkodtam és is hogy telepitek,de gyözött a mehetnékem,meg erre a kis idöre van még mit potolni itthonról :-)))
GPS Creative Commons License 2009.02.11 0 0 3112

Tehát ők adják a felszerelt lakókocsit is ebben a pénzben - hogy én is értsem. Mert akkor azonnal árulom az enyémet.

A haver címét nagyon megköszönném - ha ő már jártas arrafelé.
.
Előzmény: Transvan (3111)
Transvan Creative Commons License 2009.02.11 0 0 3111
Ez tokkal vonoval,csak ha lemész akkor kell az IFA-t fizetned. De ez a tavalyi ár volt,lehet az idén változik,ugyan azt mondták nem valószinü. A kemping az alsóörsi önkormányzat tulajdona,ott tutira megmondják,de ha nem akkor beszélhetsz a barátommal
Előzmény: GPS (3109)
GPS Creative Commons License 2009.02.11 0 0 3110

Nincs kedved megadni a havered címét - kérdezgetnék tőle ezt-azt. Csak ha lehet, privátban, persze.
Előzmény: Transvan (3108)
GPS Creative Commons License 2009.02.11 0 0 3109

180 ezer a kemping lakókocsijában - vagy ennyi a hely a saját lakókocsinak?
Előzmény: Transvan (3108)
Transvan Creative Commons License 2009.02.11 0 0 3108
Az alsóörsi Rivéra kemping szezonra 180.000 ft. A barátomék az idén is telepitenek. Én nem ,én szeretnék sok helyre eljutni,van itthon rengeteg hely ami csodaszép
Előzmény: GPS (3107)
GPS Creative Commons License 2009.02.11 0 0 3107

Jó-jó fiúk, értem én mit mondtok.

Lehet én könnyen pofázok - mert nekem a kristálytiszta (valóban hófehér, óránként karbantartott, alul-felül keresztbe-szellőző) és hihetetlenül nagyszámú budi áll a rendelkezésemre...mindez 20 méterre a tanyázó-helyemtől.

Így könnyű - mondhatjátok - dehát ez is az egyik ok, amiért nem szívesen kotródnék el arról a helyről...mégha nem is a legolcsóbb a világon.

Bááááár, ahogy más árakat látok - nem is olyan eszement drága.
.
Előzmény: Transvan (3105)
caerleon Creative Commons License 2009.02.11 0 0 3106
Pl éjjel kirakom az elősátorba, és a gyereknek csak az elősátorig kell elmennie kis dolgát végezni hajnali 3-kor, és nem kell elkísérni a mosdóig....
Előzmény: GPS (3104)
Transvan Creative Commons License 2009.02.11 0 0 3105
Ezek a dolgok a Te kényelmedet szolgálják,arról nem beszélek hogy nem máséra kell ráülnöd,én szeretek meditálni. Szeretm a kényelmet,a lakozás erröl szól. Nem egy-két kemping olyan hogy reggel v nincs hely v mintha valami ventillátor lenne beszerelve a fajanszba,undoritó,hogy a saját szarát nem képes letuszkolni,persze ez megint emberi probléma ebbe nem mennék bele
Előzmény: GPS (3104)
GPS Creative Commons License 2009.02.11 0 0 3104

Hááát, öregem - nekem (személyszerint) nem tudom mekkora felhőszakadás kellene - hogy "odabent menjek ki" ?

Mondjuk, ha kint tombol a tornádó és élesfogú, prémes-álatkák szaladgálnak a fűben - egy hölgy nem szívesen gugol le pisilni....nadehát mi, a fiúk ?
.
Előzmény: Transvan (3103)
Transvan Creative Commons License 2009.02.11 0 0 3103
Az elsö lakomat amit a németektöl hoztam abban porta potti volt. Hazafele jöttünk és nem tudtuk mi az a savanyu szag ami a lakoban van. Na hazaértünk kipakoltunk.és akkor látom tele a retyo szarral,igaz csak viz volt már benn ,meg némi fekália, de a szaga az valami borzasztó volt. ( A görény diszmenet vert volna le) Kiöntöttem az utcára egy fához,és hetekig kérdezték a szomszédok hogy mi ez a büz,én nem éreztem.-))) viszont a fa gyönyörü lett.
Előzmény: GPS (3102)
GPS Creative Commons License 2009.02.11 0 0 3102

Így van ahogy mondod. Egy több-hájjal, rétegesen megkent bódés-kollega - a partról - ugyanezt mondta.

Napi, üzemszerű használatban szó sincs lebontásról - ahhoz ki tudja mennyit kéne bennehagyni az "árut".
.
Előzmény: Transvan (3101)
Transvan Creative Commons License 2009.02.11 0 0 3101
A retyó témához. Valóban az öblitöbe kell rakni a rózsaszint,mert ez ad neki kenést,ez egy zsiros anyag amit pottyantás elütt,és után kell használni,elötte azért,hogy ne tapadjon oda,utána meg azért ........ Én már nem használok rozsaszin folyadékot,hanem amit a nejem rak a mosógépbe öblitö koncentrátumot,a hatás talán jobb is viszont jóval olcsobb. A kék a gyüjtöbe kell viszont amialatt megtelik nem tudja lebontani a cuccot,vagyis sza..rt se ér. Én domestost teszek bele. Bió WC papir? röhögögörcs jön rám 6 tekercs egy ezres. A tesco gazdaságost kell venni a legolcsobb legszarabbat,amit ha végig huzol hátul még az ujjad is olyan lesz.Na az kell az lebomlik magátol a sima vizben is. Mi négyen járunk olvasni és 2 napot bir ki.
caerleon Creative Commons License 2009.02.11 0 0 3100
hát.... fejenként 3 liter sör...., + a lemosó folyadék + 0,5 dl epe.....
honnan tudjam :) Én inkább nőket néztem :)
Előzmény: GPS (3099)
GPS Creative Commons License 2009.02.11 0 0 3099

Jó-jó, nade két egykori hitlerjugend mennyit tud brunyálni egy éjszaka - hogy minden reggel húzgálni kelljen a kerekes-tartályt?
Előzmény: caerleon (3098)
caerleon Creative Commons License 2009.02.11 0 0 3098
szeretik a saját budit használni :)
Előzmény: GPS (3097)
GPS Creative Commons License 2009.02.11 0 0 3097

Az Almádi kampeszban is van bio-WC ürítő, külön egy helyen.

Épp figyeltük a nácikat, hogy volt egy-két társaság, amelyik minden reggel húzgálta a kerekes-budiját (mert azoknak olyan betolható-tartályos volt).

Csodálkoztunk is, hogy ezeknek vagy ilyen kicsi a tartályuk, vagy......
.
Előzmény: fekvőrendőr (3094)
GPS Creative Commons License 2009.02.11 0 0 3096

Akkor azt mondod, hogy inkább ne nagyon húzgáljam?

És lehet, hogy eddig csak azért nem baszott ki a csukott tetőablakon - mert a sok állás miatt szorul még egy kicsit ? :-))))
.
Előzmény: caerleon (3095)
caerleon Creative Commons License 2009.02.11 0 0 3095
katapult.... tuti...
vagy önmegsmisítő 5 4 3 2 1
Előzmény: GPS (3093)
fekvőrendőr Creative Commons License 2009.02.11 0 0 3094
A horvát kempingekben mindeütt van kijelölt bio wc ürítő hely, nem a vizesblokkban, hanem egy elkülönített helyen, itt van egy csatornanyílás, ahová be lehet önteni a trutyit, és van egy slag a mosáshoz.
Itt mostam ki a gumicsónakom a nyáron, mert egyedül itt volt slag, és akkora hely, hogy meg tudtam csinálni. Semmiféle, koszt, büdöset nem tapasztaltam.
Előzmény: Törölt nick (3088)
GPS Creative Commons License 2009.02.11 0 0 3093

Na senki nem mondja meg nekem, hogy mennyit érhet egy ilyen gázkályha-mese valójában?

Van hozzá egy fasza kis kék palack is, meg reduktor, meg minden - bár azok a főzőlapot meg a fridzsidert is táplálják.

ApropÓÓÓÓ: a hűtőszekrény felett, jobbra, mellette van egy kihúzható kar - a konyhás-szekrényből jön ki, a mosogatósoldalon.
Gomb van a végén és vagy 15 centit lehet kihúzni.

Mi a rák lehet az?
.
Törölt nick Creative Commons License 2009.02.11 0 0 3092
Amekkorát kapok!Ott nem lehet válogatni.Az enyém a porta potty 245.Asszem 12-15 literes.De még mindíg nem használtuk!
Előzmény: caerleon (3090)
Törölt nick Creative Commons License 2009.02.11 0 0 3091
Nnavéégre!Köszönöm!Imádlak!-erdéllyel együtt,mert nekem meg a szívemcsücske.
Előzmény: GPS (3087)
caerleon Creative Commons License 2009.02.11 0 0 3090
Mekkorát is veszel nekem a hétvégén ?
Neked mekkora van ?
Előzmény: Törölt nick (3088)
GPS Creative Commons License 2009.02.11 0 0 3089

Eltünt a cipő a lábadról? Hát az semmi.

Ismerek valakit, aki a teli szemetesbe cseppent 3 cseppet - amikor az megtelik - és eltünik a szemét a kukából. 2 éve nem kellett szemetet levigyen az emeletről.

Két év után egy kávéskanálnyi illatos por volt csak a kuka alján - azt betette egy borítékba és a munkahelyén dobta a szemetesbe - mert haragszik a cégére és így állt bosszút.

Ez a bio-lebontás...nem a cipőkajálás.
.
Előzmény: Törölt nick (3085)
Törölt nick Creative Commons License 2009.02.11 0 0 3088
Hát persze.Csak ne keverd össze,hogy melyiket hova!Láttam nyáron a kempingben,hogy van erre a célra valahol a hátsó sarokban egy tartálytisztító hely.Azért,hogy ne lássanak amikor tisztítod a budit.Egy paravánnal el volt kerítve.Amikor kiöntöd már nem darabos,hanem bio.Olyan,mintha csak vizet tettél volna bele.Kiöntöd kilögybölöd aztán mehet vissza.
Előzmény: fekvőrendőr (3086)
GPS Creative Commons License 2009.02.11 0 0 3087

Nahát nem titok ez. A jobbra szomszédos és baráti országból vagyok - helyileg Nagyváradról.

Kétnyelvű vagyok, a nevem angol - viszont sokáig Bukarestben éltem. A fiam Budapesten végezte az ELTE-t - programtervező matematikusként.

Harmadik éve élek Veszprémben...de nem "honosodok" Magyarországon, nem is járulok (koldulok) állampolgárságért - egyszerüen csak élek az EU-s állampolgárságommal járó, szabad mozgást és tartózkodást biztosító jogaimmal.

Ide a "szívem hozott" - vagyis semmilyen munkaügyi, megélhetési, karrier vagy más okom nem volt idejönni.

Kezd kerekedni a kép?
.
Előzmény: Törölt nick (3045)
fekvőrendőr Creative Commons License 2009.02.11 0 0 3086
Most jutott eszembe, hogy kaptam hozzá két nagy flakon vegyianyagot is, az egyiket abba a tartályba kell önteni, ahová a fekália megy, a másikat az öblítővíz tartályba kell önteni. Ezek segítik a keletkezett anyag biológiai lebontását.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!