“Egy bácsikám, ki csősz volt s egész évben a Varjúdomi kunyhóban lakott olyan mesét mesélt, amilyen éppen abban a percben eszébe jutott. Az volt a jó, hogy élni kellett, élni a sok szeszélyes mesét. Így csinált nékem hosszú orrot, kedvet ahhoz, hogy éljek úgy, ahogyan ő élt. Mert ő volt, ő meséje minden hőse, a hónapok és magok ismerője, kinek a nap volt kalendáriuma, szél a nagyapja, parázs meg a húga”
Ebbe a topikba főleg gyerekes, unokás emberek írnak, a femibe több a magányos, elvált, özvegy, gyerektelen..hogy ez mennyit nyom a csoportdinamikában azt még kutatom :)
Nekem itt még nincsenek barátaim . Lehet nálad gyorsan megy az ilyesmi , de én kissé bizalmatlan vagyok a hirtelen barátságokkal Kapcsolatban .
Tudod .... engem nem vakít az ellenszenv se veletek , sem a femis topikolókkal szemben , mert nincs múltam ami befolyásolna . Ezért én látom , hogy kölcsönösen ölitek egymást . Fogalmam nincs , hogy kinek van igaza , nem is érdekel .
De ha senki se lesz okosabb egy 5 éves gyerek szintjénél , akkor beszélgetés sose lesz . Csak a napi cirkusz .
Akartunk, azért hozta létre forint ezt a topikot, de azonnal átjöttek a barátaid a femis topikból és offolták, széttrolkodták a témákat. Gondolom nem láttad a tegnapi "bulijukat" sem.
Ha neked még nem esett le, hogy az ottani moderátor és a bandája a fórum hivatalos trolljai, akkor sok sikert neked a velük való haverkodáshoz. :)