Magyarul, úgy járnak ének ill rajz osztályba, hogy még sem tanulják magasabb óraszámban? Így már jobban hangzik.
Hallottam olyasmit, hoyg indítottak egy harmadik első osztályt is, erről lehet tudni valamit? És milyenek a mostani negyedikes tanítónénik? Van köztük jó? És milyen arányban vesznek át negyedik után gyerekeket?
csak egy megjegyzés mert sokan nem tudják, az ének tagozatt nem jár együtt az énekkar szerepléssel, ez vonatkozik a rajzra ,is a lányaimnál a fél osztály nem él ezzel a lehetőséggel mégis rajz ill. ének osztályban járnak. Semmi kiemelt tanítás nincs, ha valaki akarja akkor a kötelező óra után van az ének kar (pl) de akkor a lányom már haza jön. Ezt csak úgy megjegyeztem,hogy tudjátok
Nekem a Homoktövis iskoláról van tapasztalatom! 3 gyerekem jár oda, és még számtalan ismerős. Csak jót tudok mondani, és amit én hallok az csak jó. Mi 2 éve jöttünk ide mert a másik iskolába gondok voltak a tanárokkal, és a vezetőséggel. Azért azt hiszem 3 gyerek mellett lehet általánosítani is akár. Egy percig nem bántam meg a homoktövist, SŐT azt bánoom,hogy nem előbb léptem meg ezt.
Nekünk a Megyeri Úti suliról van tapasztalatunk. A lányunk 7. osztályba jár. Hát... lehetne jobb, de rosszabb is! Alsó tagozatosként két szuper tanító néni volt a lányunkat oktató (Anikó és Edit). Felsősként viszont egy eléggé gyengécske ofőt kaptunk. A magyarázataival nem tudja lekötni a nebulók figyelmét, így aztán hamar elszabadul a "pokol". Sajnos elég kevés olyan tanárt tudunk említeni, akit szeretnek a gyerekek, mert jól magyaráz, fegyelmet is tud tartani és uram bocsá, még érdekesek is az órái. Persze ez mind szubjektív vélemény.
Van valakinek tapasztalata a kerületi iskolákról. Kápmegyertől az Árpád útig terjedő rész érdekelne. Aktuális lesz mostmár, és jó lenne minél több infot begyűjteni róluk.
Sziasztok.
Megjöttem a hosszú nyaralásból és nézem, hogy leült a topik.
Majd elővarázsolok egy-két régi újpesti képet ,hogy legyen valami mozgás.
Addig is egy kérdés régi újpestiekhez.
Hol volt régen a tüdőszűrő állomás a Fóti út előtt?
lilák.