"Egyébként van itt a klubon valaki, aki idén nem Horvátországban nyaralt?"
Jelentem, én nem. Inkább a Tiszazugot választottam. Ajánlom figyelmetekbe a csongrádi pontonhidat. Csak ezért gondoltam, hogy éppségben átérek, mert az előttem menő is átért.:-)
Egyik klímás szakszervizes brátom tanácsa: A nyári kánikula elmultával amikor vége a klímás szezonnak érdemes a rendszer csírátlanítását elvéégeztetni. A gomba spórák elszaporodására többek között a keresztül áramoltatott levegő illatánakmegváltozásábol lehet következtetni. Maga a kezelés a belső hőkicserélő gombaölő spray-vel történő "leöblítéséből" áll. Én is ha vége a kánikulának megcsináltatom.
"engem ami kicsit zavar ha nem megy a légkondi és bekapcolom a külső keringetést kicsit fülledt áporodott levegőt nyom be hiába kint nem az van, ez mitől van?"
Ezt én is észrevettem. A légkondit kikapcsolva "poshadt szag" jön be, légkondival viszont kellemes.
Tegnap viszont ugyanezt a jelenséget éreztem a Tescoból este az utcára kilépve is.
OFF:Én Szeptember1-én vagy 15-én indulok, úti terv nélkül, majd lesz valami alapon. Az irány kb.: Senj, Cirkvenica, Krk, Rab. Pünkösdkor -- egy D. Matizzal 3an :) -- voltunk Senjben és a Plitvicei N. P-ban...Azóta vissza akarok menni.
Dupla OFF: Matiz, autópályán végig 140 + (már akkor is) balatoni szüttyögés + hegyek= 5.3 l/100 km
Ja, úgy könnyű Horvátországba autópályán utazni, ha valaki rögtön Nagykanizsáról indul! Azt a Balaton melletti tötyörgést én is szívesen kihagytam volna a túrából. Egyébként van itt a klubon valaki, aki idén nem Horvátországban nyaralt?
Sárvédőt érdemes Renault márkakereskedőnél megnézni, én anno a két hátsót 5e Ft körül vettem, eredeti Renault felirattal.
Sziasztok!
Ma végre mehetek az autóért!!! (Tudom, hogy ez csak engem dob fel, de muszály elújságolni:-) ). Majd írok első tapasztalatokat, ha érdekel valakit.
Egy NTC + két ellenállás. Az érzékelő (NTC) paraméterei: Philips 2,2kOhm (25 Celsius fokon), katalógushoz kódja: 2322 640 63222, lábtávolság RM1, azt hiszem tűrése 5%-os, de más gyártó is jó, csak a kód eleje 2322 640 ... legyen ua. Vétel helye RET szegedi üzlet, de van pesti címük is (lásd: www.ret.hu)
Valaki kérdezte, hogy az Assistance kártya az átadást követően mikor érkezik. Nekem a június 18-i átadás után augusztus 10-én.
Fogyasztás: 1.4 16V. Sajnos nem termeli a benzint. 2000 km után 80% főváros, rövid 10-12 km-es utakkal és szinte állandó légkondi 7.3. Igaz gyorsításnál a fordulatszám időnként az 5000-et is eléri.
Tudom kissé lerágott a téma, de hiába néztem mindenhol nem találom, hogy konkrétan mit kell vásárolni a hőmérőhöz. 3 db ellenálás? NTC v. PTC vagy valami speciális?