“Egy bácsikám, ki csősz volt s egész évben a Varjúdomi kunyhóban lakott olyan mesét mesélt, amilyen éppen abban a percben eszébe jutott. Az volt a jó, hogy élni kellett, élni a sok szeszélyes mesét. Így csinált nékem hosszú orrot, kedvet ahhoz, hogy éljek úgy, ahogyan ő élt. Mert ő volt, ő meséje minden hőse, a hónapok és magok ismerője, kinek a nap volt kalendáriuma, szél a nagyapja, parázs meg a húga”
Körberöhöglek Téged azonosíthatnak, de ha leírom, hogy a rühes régen modi volt akkor rootra tesznek. NEM AZONOSÍTOTTAM MODITB BÁRMENNYIRE IS A TAKONY EZT DUMÁLTA NEKED!
Az én forintocska nickem valamelyik szemétláda modi meg rootra tette. Hogy bújjon a hikállmajomfalka minden tagjának egyenként a seggébe. Ide simán bemászhat a falka, a hikálmajom libbant falka.
Itt dorbézolnak és miattuk, az ő szemétségük miatt az én írásaimat törlik. És engem tesznek rootra nem a kekeckedő falkát.
No ez az , ami nekem nehezen megy . Ha nem készítem az orrom elé , elfelejtek inni . Mer' nem érzem hiányát .
Amit a kávé vérnyomásra gyakorolt hatásáról írsz , azt meg nem is értem . Ha nem felfelé viszi , hanem visszaáll az eredeti értékre , akkor mégis mitől lesz jobb a közérzet ? Ne mondd , hogy pszichés !