Ha már éppen a legyen ön is milliomos megy a tévében, feltennék egy kérdést:
"Legyen ön is nagyon okos!" :D
Normális jelenség-e az, hogy az utólagosan beépített pollenszűrő aljánál áll a víz enyhe mennyiségben?
- A válasz: igen, normális
- B válasz: nem, nem normális
- C válasz: nem, nem normális a kérdés feltevője
- D válasz: a fentiek egyike :)
(Amúgy az illatosítási problémák megoldódni látszódnak. A probléma az volt, hogy a wunderbaum fenyő ciki, az ambi pur nem ér semmit a 8 fokos klímás levegő miatt. Hasonlóan a borotvahabos eljáráshoz itt is illatanyaggal lett ellátva a pollenszűrő (a wunderbaum gyárt valami folyékony spricnis illatosítót))
(Másik érdekesség, hogy amíg működött a fűtéskapcsolók mögötti világítás, gyakori volt a fényszóró kiégése. Amióta teljesen megszűnt létezni a fény odabent, nem cseréltem még izzót... Lehet, hogy itt van elásva a kutya? Állatbarátok kedvéért: itt van a megoldás?)
Nem tudom, hol laksz, de inkább javaslom a Letenye-Zagreb-Karlovac-Split útvonalat. Lehet, hogy hosszabb, és Split-ig, ha végig használod az autópályát, az 155 kuna. Viszont Boszniában - a rokonaim tavaly arra jöttek haza, és azt mondták, többet nem - állítólag nagyon rosszak az utak.
A múlt héten nagy meglepetésemre csak a hátsó ablak párásodott be, így a 2 hónap alatt először volt alkalmam kipróbálni a fűtőszálakat hátul :--))) Működtek! :-)
Belső keringetésen ez gyakorlatilag kötelező, a nem túl vicces, hogy külső levegőnél esős időben nekem párásodik egészen addig, amíg be nem nyomom a klímát és a szélvédőre nem nyomom. (Hozzá kell tenni, hogy 4 éneklő kollégával a klíma sem bírt el, úgyhogy Győrtől Budapestig gyakorlatilag vakon jöttem az esőben...)
(Elvileg ez tervezési "sajátosság", a Megane I-nél is hallottam ilyen problémáról.)
Olvastátok, hogy ma hajnalban a HÉV belerohant a kőbányai Baumgartner szalonba? Ha tegnap nem hozzuk el az autót, jó sokáig nem lenne autó. Nagy mázlink volt.
Sajnálom a többieket, tegnap délután elég sok átadásra váró Clio, Thalia álldogált ott.