Egy topic azoknak akik még gyűjtik a VHS kazettákat. Adás-vétel, csere-bere, vagy ha valaki csak simán szabadulni akar a VHS kazettáitól vagy a lejátszójától pénzért, akár ingyenesen.
232 darabos videokazetta gyűjtemény egyben vagy akár darabonként!!!
Mindegyik eredeti (kazetta, tok, borító) és nagyon jó állapotban vannak.
1. Twister 2. Fedezd fel Forestert 3. Novocain 4. Sakáltanya 5. Szakítani tudni kell 6. A Thomas Crown ügy 7. Gladiátor 8. Neveletlen hercegnő 1. 9. Neveletlen hercegnő 2. 10. Teli találat 11. Macska-jaj 12. Arthur király 13. Charlie angyalai 1. 14. Charlie angyalai 2. 15. A nemzet aranya 16. A pokolból 17. Koponyák 18. Anaconda 19. Forest Gump 20. Már megint egy dilis amcsi film 21. Űrcowboyok 22. Ennyi! 23. Sötétkamra 24. A tehetséges Mr. Ripley 25. A bölcsek kövére 1. 26. A bölcsek kövére 2. 27. A tanú szeme 28. A zongorista 29. Moulin Rouge 30. Pered a nőt 31. Az iskoláját! 32. "O" Othello (Josh Harnett) 33. Apám beájulna 34. Apósok akcióban 35. Papás-mamás 36. Oltári nő 37. Apja lánya 38. Végszükség 39. Tiszta ügy 40. A függetlenség napja 41. Gothika 42. Dante pokla 43. Meg vagyunk lőve 44. Egy csodálatos elme 45. Anna és a király 46. Árnyék nélkül 47. A múzsa csókja 48. On-lány 49. Az utolsó éjjel 50. Tolvajtempó
51. Harry Potter és a bölcsek köve 52. Harry Potter és a titkok kamrája 53. Harry Potter és az azkabani fogoly 54. Star Wars - Baljós árnyak 55. Star Wars - A klónok támadása 56. Star Wars - A Sith-ek bosszúja 57. Star Wars - Csillagok háborúja 58. Star Wars - A Birodalom visszavág 59. Star Wars - A jedi visszatér 60. Pókember 1. 61. Pókember 2. 62. Beépített szépség 63. Viharzóna 64. Férfibecsület 65. Az álmosvölgy legendája 66. Mission Possible 1. 67. Mission possible 2. 68. Schindler listája 69. Die Hard 1. 70. Die Hard 2. 71. Die Hard 3. 72. Jeanne d'Arc 73. Bűn 74. Bújócska 75. Lépéselőny 76. Titkos ablak 77. Austin Power 1. 78. Austin Powers 2. - Kicsikém 79. A szikla 80. Indiana Jones és az elveszett frigyláda fosztogatói 81. Indiana Jones és a Végezet Temploma 82. Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag 83. Dr. Jekyll & Mr. Hyde 84. Nincs több suli 85. Viharzóna 86. A tűz óceánja 87. Chicago 88. Bazi nagy görög lagzi 89. Fejjel a bajnak 90. Két hét múlva örökké 91. Kisanyám, avagy mostantól minden más 92. Derék Dudley 93. Tenenbaum, a háziárok 94. A fülke 95. 28 nap 96. Talpig majom 97. Top un 98. Amerikában 99. Nagy hal 100. Több mint testőr
101. Atlantisz gyermekei 102. Az 50 első randi 103. Komodo 104. Szentivánéji álom 105. Titanic 106. Nő előttem, nő utánam 107. Majdnem híres 108. Akárki Joe 109. Cola, puska, sültkrumpli 110. Fehér leander 111. A rettegés arénája 112. Féktelenül 1. 113. Féktelenül 2. 114. Angyali szemek 115. Bérgyilkos a szomszédom 116. Már megint bérgyilkos a szomszédom 117. A vörös sárkány 118. A bárányok hallgatnak 119. Hannibal 120. Briliáns csapda 121. Kegyetlen játékok 122. Ha eljön Joe Black 123. Sárkány szív 124. Jurassic Park 1. 125. Jurassic Park 2. 126. Az Ifjú Indiana Jones kalandjai - 10. fejezet 127. Az Ifjú Indiana Jones kalandjai - 12. fejezet 128. Az Ifjú Indiana Jones kalandjai - 13. fejezet 129. Az Ifjú Indiana Jones kalandjai - 16. fejezet 130. Az Ifjú Indiana Jones kalandjai - 17. fejezet 131. Az Ifjú Indiana Jones kalandjai - 18. fejezet 132. Terminátor 133. A holló 134. Láger az édenkertben 135. Vízözön 136. A nagy csapat 2. 137. A suttogó 138. Keménydió 139. Az első lovag 140. Jack 141. Vízkereszt 142. Meglesni és megszeretni 143. 2 és 1/2 kém 144. A Salemi boszorkányok 145. A közellenség 146. Ál/arc 147. Az utolsó dobás 148. Átkozott boszorkák 149. Good Will Hunting 150. A Múmia 151. A Múmia visszatér 152. A skorpiókirály
153. A csendes társ 154. Tiszta játszma 155. Támad a mars 156. Maszk 157. Szerelmi bájital 158. Con Air a fegyencjárat 159. Spionfióka 160. Armaggedon 161. My girl 2. 162. A szikla 163. Lakat alatt 164. A csaj nem jár egyedül 165. A skarlát betű 166. Men in black - Sötét zsaruk 167. Men in black 2 - Sötét zsaruk 168. Nesze semmi fogd meg jól 169. Made in America 170. A velencei kurtizán
Ha valakinek netán vannak 1999 előtti Pro7, Sat1, ORF1, RTL, Sky One és egyéb külföldi adókról készült felvételei amik kidobásra várnak, küldjön egy mailt, engem érdekelne. (Évek múlva is aktuális lesz)
INGYEN odaadnám nagy VHS videókazetta- gyűjteményemet, elsősorban helyhiány miatt kb. 50-70 db., filmet tartalmaz.
TÉVÉBŐL FELVETT ÉRTÉKES, RITKA DOKUMENTUMFILMEK és más filmek!!
Nem töredékek, egész filmek!
SAJNÁLOM KIDOBNI, ÍGY MIELŐBB GAZDÁT KERESNEK!!
Van köztük történelmi témájú, filozófusokról műsoroK (Popper, Müller, Wittgenstein), a reklám kialakulása, története, médiával kapcsolatos elemző műsorok, művészfilmek, (pl.Bergman-filmek), de kommersz-filmek is vegyesen.
A reklámokat a műsorokból amennyire lehetett, mindig kiszedtem.
(Elvétve előfordult, hogy benne maradt, amikor a felvétel távolmaradásom alatt készült)
Elkezdtem kiírni a címeket, de sajnos nincs időm vele foglalkozni,így csak az alábbi 19 film címét írtam ki.Egyébként a kazettákon (mindegyiken) rajta van minden felvett anyag címe!
1. Bosszúvágy, Nővéremnek, Európa-képek
2. Hirtelen 30, Lidércfény
3. Közelebb!, Xanadu
4. The Doors, Szabadíts meg a gonosztól
5. Főnök inkognitóban, Az ördög maga, Mindentudás Egyeteme: Nemzeti és világirodalom,
6. Huncutka, Táncos a sötétben
7. Elemi ösztön 2., Ha... , Cseh Tamás-dalok
8. Henry és June, Világokon át - Az élet lehelete
9. Az Occidens gazd.- filozófiai dilemmái:
I. Keynes v. Hayek,
II. Tervutasítás v. szabad piac
III. Reform agónia
IV. Reformerek v. dekonstruktőrök
V. A globalitás eszméje
10. Zaklatás, Tökéletes másolat
11. Cella, Torremolinos 73 - Szex, hazugság, super 8-as, Pasolini
12. Pret-á-Porter - Divatdiktátorok, Ágyról ágyra
13. Verseny a javából, Magánélet
14. Az utolsó mozielőadás, Igazából szerelem
15. Aranyember, A lé meg a Lola
16. Doktor Szöszi 2., Jean D'Arc, az orleans-i szűz
17. A nagy vakáció, Házibuli, Ady Endre - verses életrajz
18. Mindhalálig zene, Szent Ágoston (Rosselini)
19. Zabriskie Point (Antonioni), Terrorizmus, Ezredforduló: Terrorizmus, Carlos, a terrorista
Keresek néhány gyári video kazettát, Kérem akinek megvan, ráunt, és túl akar adni rajta, vagy csak nem kell már neki, porfogó, kérem írjon!!!
amit annak idején sajnos nem tudtam megvenni, egyrészt anyagi okok miatt, másrészt, foggalmam sem volt róla, hogy hol keressem, azt sem tudtam hogy azok a filmek amiket a video tékákban kölcsönözni lehetett valaha, valahol meg is lehet venni, plázák nem voltak, internet sem, az infókat vagy összeszedte az ember drága video magazinokból(megjelenés, hol vásárolható) vagy sehonnan, úgyhogy maradt a másolás ( azok a régi 90-es évek). Nem olyan régen vettem 4 rongyért egy egész szép állpotban lévő 6 fejes video recordert, úgyhogy most szeretnék megszerezni néhány filmet, ha lehet szép állapotban.
Aki tud valamit kérem jelezze!
A lista nem túl hosszú, de nem tucatfilmekről beszélünk:
Star Trek vhs filmek:/ha jól tudom "duna nemzetközi film kft" volt a kiadó/
- Star Trek 1 - Űrszekerek 1/Csillagösvény
- Star Trek 2 - Khan haragja
- Star Trek 3 - Spock nyomában
- Star Trek 4 - A hazatérés
- Star Trek 5 - A végső határ
- Star Trek 6 - A nem ismert tartomány
- Star Trek 7 - Nemzedékek
Erich von Daniken - A jövő emlékei vhs kazetta
Knight Rider 2000 vhs kazetta
Nem kívánom ingyen(ár megegyezés szerint), de kizárólag gyári videokazetták érdekelnek, gyári tokban, gyári borítóval, és lehetőleg
aránylag szépen megőrzött állapotban./rongyosra nézett és/vagy szétrongyolódott kazettákkal sajnos én sem tudok mit kezdeni/
Sziasztok! Keresnék régi eredeti kazikat, legyenek akár azok régi tékás filmek. Főként Sci-fi, Horror és Thriller műfaj érdekelnek. Akinek vannak ilyen filmjei az írjon ide: geriakira@vipmail.hu
Nekem gyermekkori álmom volt egy képmagnó, de sajnos nem álltunk olyan jól anyagilag, hogy vehessünk is egyet (még színes TV-nk is csak 1992-ben lett), úgyhogy maradt az irigykedés azon osztálytársaimra, akiknek volt és filmezhettek, csereberélhették a kazettákat.
Aztán most úgy kb. 1 éve végre sikerült vennem egy videomagnót (mindössze 1000 Ft-ért), és lejárt vagy sem ennek a kora, de nagyon örülök neki, hogy végre nekem is van :-)
Van néhány műsoros kazettám is: S.W.A.T., A múmia, A manipulátor, Rómeó és Júlia, Pocahontas. Nem túl jó minőségűek már, de ha kell valakinek, szívesen odaadom. Kidobni mindenesetre nem fogom őket.
Továbbá van 4 rész az X-aktákból, de azt nem adom semmi pénzért, inkább majd digitalizáltatom DVD-re.
Hair, Hook, A szív hídjai, A napfény íze, Beavis&Butthead lenyomja amerikát, István a király, Gyógyító gyümölcsök (Flavin), Erich von Däniken: Az Időgép, UFO: Az idegenek és a szemtanúk, UFO: Idegenek a földön, Televideo: A szevillai borbély, Televideo: Melódia 2. Operaslágerek, Titanic, A hazafi, A rettenthetetlen, Csillagok háborúja, A Jedi visszatér, A Birodalom visszavág, Reszkessetek betörők 1., Reszkessetek betörők 2., Mátrix 1.
Komolyan nem értem azokat akik pénzért kínálják a VHS kazikat a licitálós és apróhirdetés oldalakon, szerintem soha nem adják el, 10 éve még talán :-)
Sziasztok! Van egy csomó VHS kazettám, régóta gondolkodom a sorsukon, szívesen eladnám őket, mert csak szép sorban állnak a polcon, max. takarításkor veszem kézbe őket. Saját felvételesek zömmel, de nem 100x letöröltek, valamint eredeti műsoros kazetták (Reader's Digest).
Az, hogy gyűjtöm, azért túlzás. De nem számoltam fel a VHS állományt, mert nagyon profi magnóim vannak...:) Viszont vettem 6 alig használt kazit, majd kerül rá valami. Digitalizálással nem foglalkozom, így mard minen.
Sajnálom, hogy nem lett felkapottabb a topic, pedig hány olyan ember van aki kidobálja az eredeti műsoros VHS kazettáit. Nekem megszakad a szívem amikor lomtalanításnál azt látom, hogy kidobálják a kazettákat. Nekem érték ezért is gyűjtöm őket. A VHS korszaknak is megvolt a maga szépsége. Tehát ha van olyan aki kidobná a feleslegessé vált VHS kazettáit írjon ide a fórumra biztos valakinek kell.
HA meg van valaki aki még gyűjti a kazettákat írjon, mert én is csak egy embert ismerek magamon kívül.