Fémből készült autó és motormodellek számára nyitott topik, legyen az bármilyen gyártó és méretarány, vagy versenysorozat, és minden más szóba jöhet ami az autó vagy motorversenyzéshez kapcsolódik.
Most ott a lehetőség hirvonen előtt! Loeb 2x 0-zot. Erre semmi! Nekem Grönholm-Hanninen páros jobban tetszene! Hanninen nagyon jó az öreg meg tudná még csiszolni!
NRG, dobsz egy linket hol megy a közvetités? Ja, hol a ford? Megvan, prodrive mögött! Sajnálom, mert imádom a fordokat de sajnos nem a megfelel emberek dolgoznak ott.....
Nagyon jók a szakaszok.Fa××a a közvetítés,non-stop,riportokkal,szervízparkkal....
Valahogy nekem másabb,bár szeretem az IRC-t is,de azért a helikopteres követés egészen más képet ad.
Azért látszik a tempó különbség rendesen.
Loeb DS3 WRC-jének motorproblémái voltak,és nem igazán találták meg az okozóját,így nem akarták tönkretenni mivel Spanyolba is ezzel kell menni.8:23-kor rajt!
Néhány gyorsasági Németországra hasonlított a szűk , tempós aszfaltjával. Elég látványos volt mikor aszfalt gumival felmentek a retkes, dzsuvás részekre, jó nagy tempó volt és látványos.
Ma felfúrtam az utolsó polcot is :) Kész a vitrin végre. Még nem a végleges bapakolás, mert még rendezem majd. Képeken annyira nem látszik, de életben szerintem nagyon szép lett :)
Jó lesz az! Ahogy látom főleg képeket és videókat töltögetsz fel az oldalra. Én is szívesen létrehoznék valami jó kis oldalt, de idő és hozzáértés hiánya miatt nem megy.