Keresés

Részletes keresés

Gery1978 Creative Commons License 2018.03.10 0 0 669

Megvoltak a EuroCup 2 győzelemre menő negyeddöntőinek második meccsei tegnap. Ez alapján két ex-Euroligás, a Loko Kuban és a Darussafaka biztosította helyét a 4 között.

3. meccs lesz a Bayern-Kazany és a Reggio Emilia-Zenit párharcban.

NB2 Creative Commons License 2018.03.08 0 0 668

Jövő héten jön egy Maccabi-Khimki, az nem lesz egyszerű:)

Azért még nem tiszta az a moszkvai továbbjutás!

Előzmény: i perseguitati_ (667)
i perseguitati_ Creative Commons License 2018.03.08 0 0 667

Elvileg így is elég biztos a helyük a legjobb 8-ban, a Milano pedig az elmúlt 8 euroliga meccséből 5-öt megnyert, szerintem egyre inkább látszik a csapaton Pianigiani munkája, jövőre simán play off esélyesek lehetnek.

(Piainigiani jó 10-12 éve Sienában már épített fel olyan csapatot, amelyik top 4-es volt az Euroligában, és lehetőségei most is igencsak jók Milánóban)

Előzmény: NB2 (666)
NB2 Creative Commons License 2018.03.08 0 0 666

Továbbra is felfoghatatlan az orosz csapat:)

Kikaptak a Milanotól. Nooormális?:)

Előzmény: NB2 (663)
NB2 Creative Commons License 2018.03.03 0 0 665

Valaki elmagyarázhatná, hogy miért kell egyidőben rendezni egy Pana-Olimpiaco és Real-Fener meccset. Mind a két meccs izgis volt és jó is, de igazándiból egyiket sem tudtam élvezni annyira...

Úgy néz ki a Realnak az 1-3 az bukó, 2 ilyen fontos meccset, mint múltkor a görögök és most a törökök ellen nem lehet elveszteni. Ha az a 2 meccs meglett volna, most 2.! Valahogy azt érzem, hogy nincs meg a kellő mélysége a csapatnak. Már többször írtam, amíg nem lesz LLul, addig még az FF is baromi necces. Talán egy Zalgirist üthetnek pályahátrányból, de az sem egyszerű. A Real-Pana-Moszkva között nagy versenyfutás lesz azért az 5. helyért.

Törölt nick Creative Commons License 2018.03.02 0 0 664

Megfogadtam, hogy több Barca-meccset nem nézek, mert csak felhúzom magam miattuk. A tegnapit kivételesen megnéztem, mert a kedvenc csapatom, a Kaunas ellen játszottak. Hozta a szokásosat a katalán együttes... Hangának amúgy mielőbbi felépülést kívánok!

NB2 Creative Commons License 2018.03.01 0 0 663

Ezért rühellem a Khimkit, meccsen belül 20 perc alatt csináltak egy -35-ös hátrányt! Úgy, hogy az elején álomszerűen játszottak. Nooormális???? De a 8-ban sajnos benne lesznek, pedig de szívesen látnám ha kiesnének.

NB2 Creative Commons License 2018.03.01 0 0 662
Törölt nick Creative Commons License 2018.02.24 0 0 661

Ez a Barca szörnyű idén. Én már nem is nézem a meccseiket inkább a Digin, csak felidegesítem magam.

-Wellon Creative Commons License 2018.02.24 0 0 660

A Maccabit beelőzi valamelyik spanyol csapat, mondjuk a Baskonia. Szegény Hanga pont azért ment Barcelonába, hogy nyerjen valamit. Végülis nyert kupát, csak nem biztos, hogy erre gondolt.

Előzmény: NB2 (657)
NB2 Creative Commons License 2018.02.24 0 0 659

Randolph és Ayon már szerintem kb 3 hete vannak. Viszont ma látszott, hogy mit jelent, ha jó formában vannak. Bele sem merek gondolni mi lett volna itt ma, ha Doncic nem fog ki valami pocsék napot (megjegyzem hetek óta).

Már csak Sergio kéne és akkor egész jó lenne ez a Real!

Előzmény: beetee (658)
beetee Creative Commons License 2018.02.23 0 0 658

Ribas, Oriola, Sanders. Meg nagyobb koncentráció a Barcától, És szerencsésebben alakult a meccs. El tudtak lépni, ami pszihésen más.

A Realnál meg még csak most tért vissza Randolph és Ayon is. Nyilván egy hét alatt is jobb lehet a formájuk. Rudy sem 100-as.

Szóval mindkét csapatnál teljesen más volt a szitu a kupán, meg mint ma.

Pressey és Jackson, de talán még Vezenkov sem került pályára a döntőn....

Előzmény: NB2 (657)
NB2 Creative Commons License 2018.02.23 0 0 657

Hogy a jó életbe nem tudta a Real a kupában leverni ezt a Barcát? Ilyenkor rohadt dühös tudok lenni!!!

Szerintem az utolsó kiadó helyért van már csak harc és a Maccabinak piszok nehéz a sorsolása!

Gery1978 Creative Commons License 2018.02.14 0 0 656

Ma Loko Kuban-CSKA. Szerintem nagy derbi lesz, láttam pár hete a moszkvai meccsüket, ott meglepően simán nyert a Loko. A hétvégén viszont otthon kaptak ki a Szaratovtól. Sokat számít a mai a play-off miatt.

Gery1978 Creative Commons License 2018.02.12 0 0 655

Nos a Himki ma feltette a koronát a teljesítményére. Egy megnyert meccsbe aludtak bele a Riga ellen otthon. 

Gery1978 Creative Commons License 2018.02.10 0 0 654

Jó példa erre, hogy Bartokas-nak komolyan mutogatnia kellett a semmibe révedő szemű Svednek pár perccel a vége előtt, hogy ugyan már szíveskedjen beállni. Hol volt közben fejben a jóöreg Petőfi? Jó kérdés, nagyot nevettem rajta élőben is, visszanézve még jobb.

http://www.eurohoops.net/en/euroleague/614088/shved-got-distracted-bartzokas-wake/

Előzmény: NB2 (653)
NB2 Creative Commons License 2018.02.10 0 0 653

Hát az biztos, hogy kevés csapat meccsétől kapok frászt és az egyik ilyen Khimki:) Szédületes mennyire eszetlen társaság:)

Előzmény: Gery1978 (651)
-Wellon Creative Commons License 2018.02.10 0 1 652

Hát igen, úgy néz ki, hogy megvannak a rájátszás résztvevői. Szurkolok, hogy a Zalgiris is ott legyen,szükség van egy csóró csapatra is a gazdagok között. Zalgiris és Zvezda: én nekik szurkolok.

Gery1978 Creative Commons License 2018.02.10 0 0 651

Reyes egészen extra megoldást választott. :)

Sajnálom a Zalgirist, szerintem bebetonozta volna a play-off helyet, ha behúzzák tegnap, de ez a Himki talán a legkétarcúbb csapat az egész mezőnyben. Képes gyakorlatilag bárkit megverni, és aztán váratlan vereségeket ugyanúgy hozni.

Előzmény: NB2 (650)
NB2 Creative Commons License 2018.02.09 0 0 650

Hát a Realnak sikerült egy megnyert meccset elszúrni a sok kihagyott büntivel, közte Reyes idiótaságával.

Így azért baromi necces lesz a pályaelőny, de nagyon szorosan jönnek az üldözők is! Azért jó lenne ha lenne már Ayon és LLull, mert az argentint rossz nézni:(

Viszont most néztem a 7. forduló óta fix a legjobb 8 mezőnye és most volt a 22. forduló :)

Adam.Clayton Creative Commons License 2018.02.08 0 0 649

no akkor ez eldőlt, Pesics visszatér a kispadra

Előzmény: Adam.Clayton (646)
Gery1978 Creative Commons License 2018.02.07 0 0 648

Szerintem a Loko esélye legalább 50%. A EuroCup győzelemre, mert még a VTB-ből is beléphet a jövő évi Euroligába. Nagyon erős csapatuk van idén, és gondolom siker esetén jövőre még rátesznek egy lapáttal. Egyszer már sikerült a Delaney, Singleton, Randolph féle csapatnál.

Előzmény: i perseguitati_ (647)
i perseguitati_ Creative Commons License 2018.02.06 0 0 647

Tovább szűkült a kör a jövő évi Euroliga mezőny egyik új tagjának "kiválasztódásában", ugyanis a legjobb 8 küszöbére érkezett a EuroCup.

Az már eldőlt, hogy nagy valószínűséggel jövőre sem lesz francia csapat az Euroligában, hiszen sem a Limoges-nak, sem a Villeurbanne-nak nem sikerült kiharcolni a továbbjutást, és elvérzett két favorit is, a Galatasaray és az Alba Berlin is.

Csoportgyőztesként továbbjutott a:

Darussafaka, a Kubany, a Bayern München, és a Grissin Bon Reggio Emilia

csoport-másodikként már ott van a legjobb 8 között a:

Gran Canaria, a Podgorica, és a Kazany

Az utolsó kiadó helyért holnap Torinóban csap össze a FIAT Torino és a Zenit Szentpétervár,  a Torinónak legalább 12 ponttal kell nyernie a továbbjutáshoz.

Adam.Clayton Creative Commons License 2018.02.06 0 0 646

egy katalán oldalon én meg Pesicset és Perasovicsot olvastam és Nacho mondja az interjúban...

Előzmény: i perseguitati_ (644)
i perseguitati_ Creative Commons License 2018.02.06 0 0 645

Pianigiani, az természetesen Simone, és nem Simona :]

Előzmény: i perseguitati_ (644)
i perseguitati_ Creative Commons License 2018.02.06 0 0 644

Luca Banchi  -  hosszú éveken át a Montepaschi Sienával sikert-sikerre halmozó Simona Pianigiani szárnysegédje volt, aztán vezetőedzőként is bajnok lett, előbb a Sienával, majd a Milanóval, komoly euroliga tapasztalata is van, a Milanóval 2014-ben egyetlen lépésre volt a hazai rendezésű Euroliga FF-tól, de pályaelőnyből buktak a későbbi győztes Maccabi ellen. Ebben a szezonban a FIAT Torino mestere volt, velük Top 16-ba jutott a EuroCupban, és a bajnokságban sem szerepeltek rosszul, aztán kissé váratlanul decemberben lemondott.

Őt pletykálják, és ezt a mai Gazzetta dello Sport is megerősítette.

Előzmény: Adam.Clayton (640)
i perseguitati_ Creative Commons License 2018.02.06 0 0 643

Őt már aligha, kb. 2 hete közös megegyezéssel szerződést bontott a Barcával, és aláírt Kínába, a senzeni leopárdokhoz (havi 100 ezer dollárért).

Előzmény: Adam.Clayton (642)
Adam.Clayton Creative Commons License 2018.02.06 0 0 642

igen, kellett volna..

most hogy a B-csapat edzője kapja meg (jó átmenetileg) a feladatot, vajh Rice-ot megpróbálják?

Előzmény: Gery1978 (641)
Gery1978 Creative Commons License 2018.02.06 0 0 641

Igen, csak kb ezeket a "bíztató jeleket" kellett volna egész szezonban produkálni. 

Előzmény: Adam.Clayton (640)
Adam.Clayton Creative Commons License 2018.02.06 0 0 640

mikor elkezdte variálni a csapatot, meg pl Navarrot játszatni (meg Vezenkovot) akkor azért voltak bíztató jelek.. csak megverték a Margitot meg a Cseszkát (:)) 

én sajnálom mert szimpatikus figura, és Ádám bizalmi ember volt nála

kérdés kit tudnak most lekaasztani

Előzmény: Gery1978 (639)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!