Keresés

Részletes keresés

netizen Creative Commons License 2000.11.08 0 0 287
Sziasztokk
ho lehetne szerezni olcsón PPC-s macits ?
ki szeretném próbálni a mac osX-et...
Rabida Creative Commons License 2000.08.30 0 0 286
Nevermore!

Felcsigázott a Wacomod!
Hogyért?
A Quadra nem kell, nekem is volt, jó kis gép, de hát az idő...
Üdv: Rabida

Előzmény: N___ (277)
Levendula Creative Commons License 2000.08.21 0 0 284
Zsoltu! Csináltam 5500-sön óriásplakátot, (iMac elôdje) Nem rossz az. (már csak stilszerűen hogykötöszködjek). Én egy iBookot akartam az 5500 helyett, de nincs ára az 5500nek. Az Airportot használja valaki? Azért jónak tűnik! (inkább az offon nyomulj te pernahajder! Milyen grafikai munkákat csinálsz?)
Cirby Creative Commons License 2000.08.20 0 0 282
1. Egyedul semmikepp ne vagj bele. Ezt ugy ertem, hogy ha nem tud segiteni valaki, amikor elakadsz, akkor kihez fordulsz?
2. Miert cserelned le? Szerintem nem biztos, hogy kapnal a meglevo cuccert annyit, amennyibe egy uj iMac kerul.
3. Tobben allitjak, hogy a Photoshop jobban fut Mac-en (azert fogalmaztam igy, mert nem szeretnek ujabb vitat inditani :)). Csak ezert atterni? Az Archicad es a Netscape is jol fut. Az Artlantis-t nem ismerem, de valami rajzolo lehet. Helyette az Illustratort ajanlanam. Viszont - ha becsuletes akarsz lenni -, ezeket mind meg kell venni. Nem kis penz... (Van viszont Hotline ;-))))
4. Az iMac-nek van CD/DVD-je, 56k modemje, 10/100 UTP-je, USB-je, (az ujabbaknak FireWire-je is). Nincs viszont floppyja, soros- es parhuzamos portja. Az adatcserehez kell valami kulso (rendszerint USB-s) eszkoz. Pl.: ZIP, CD-RW. A nyomtatas szinten USB-n zajlik. Vannak mindenfele atalakitok (USB-Parhuzamos port, USB-SCSI, USB-Video stb.) amivel tobb-kevesebb sikerrel hasznalhatok a meglevo cuccok.
5. En kb. 3 es fel eve terem at Mac-re. Nem bantam meg. Jo erzes a "masik" oldalhoz tartozni.
6. Itt arakrol (is) talalsz infot: http://www.extra.hu/matrix68/
Előzmény: moho bogarpattintofenevad (278)
Cirby Creative Commons License 2000.08.20 0 0 281
Kb. egy 486-osnak. Olyan, mint a DX-2, mert belul duplazza a sebesseget (33-66 MHz).
Előzmény: Köpenicki Kapitány (279)
Cirby Creative Commons License 2000.08.20 0 0 280
Az Almalap c. ujsagban lehet ingyenes hirdetest feladni. Probald meg ott.
Előzmény: N___ (277)
moho bogarpattintofenevad Creative Commons License 2000.08.19 0 0 278
Kacérkodom, hogy a pc-met lecserélem egy iMacra. Most egy duál 430-as pentiumom van, 64 mega RAMmal, 15" monitorral, 6,4-es vincseszterrel, utp/bnc hálókártyával. Leggyakrabban használt programjaim a photoshop, az archicad, az artlantis no meg a netscape. Szerintetek bele merjek vágni, és ha igen, mennyi pénz kell hozzá?
N___ Creative Commons License 2000.07.19 0 0 277
Hahó,

Felszámolom a Mac cuccaimat, ha valakit érdekel:
Mac Quadra800/NEC CD/132MB RAM, kb 1,3GB HDD kéjborddal, egérrel (68040 proci)
vagon grafikai szoftver a procihoz

meg egy WACOM A/5-ös nyomásérzékeny rajztábla, ADB porttal, pót ceruzahegyekkel!!!:-)

Végülis folyamatosan használtam, bajom sose volt vele, de nekem már lassú. Webgrafikára, kiadványszerkesztésre (50MB képek alatt) elfogadható sebességű.

Ajánljatok valamit (de ne a roncstelepet, a szivem csücske a masina, asszem az első Quadra volt Mo.-n)

Cirby Creative Commons License 2000.07.18 0 0 275
Lehet kapni...
Előzmény: Törölt nick (274)
megvesztegethetetlen Creative Commons License 2000.07.11 0 0 272
A Cubase VST a Mac-en a verzió 4.1-nél jár. Ha megteheted akkor természetesen cseréld le a G3-odat de a legjobb beruházás egy jó hangkártya. Müködik a beépítettel is de a processzorról leveszi a munkát. Ilyen kártyák a Gina, Yamaha DSP, Layla különbözö árakon. A Cubase-hoz sok plug-int csináltak más gyártók. Vannak effektek, dobgépek (LM-4), szintik (Tokyo, Retro AS1, Model-E, Unity, Reaktor. PPG Wave) amik "beleépülnek" a programba. Van egy összekötés más szoftverrel amit ReWire-nak hívnak és többek között a ReBirth-et (TB-303, TR-808, TR-909) köti bele a Cubase-ba. Gyakorlatilag nem kell csak egy MIDI billentyüzet amin játszol a többi megszerezhetö szoftverként. Az effektek között van minden elképzelhetö: torzítók, reverbek, vocoderek, mikrofon szimulátorok, gitár erösítö szimulátorok, panoráma, exiter, kompressor stb. Azonkívül ajánlott egy gyors harddisk amire az audiót rögzíted.
Előzmény: Törölt nick (270)
Rabida Creative Commons License 2000.07.04 0 0 269
Ha ez tényleg így volna, akkor nem lenne annyi szommancs W95 felhasználo. Szerintem max 10% került vissza
Előzmény: Újlaki (241)
megvesztegethetetlen Creative Commons License 2000.07.04 0 0 268
Van valakinek a DoorStop-al vagy a NetBarrier-el tapasztalata? Melyik a jobb egy 20-30 gépböl álló hálózatban?
Előzmény: netizen (265)
megvesztegethetetlen Creative Commons License 2000.07.04 0 0 267
Igen, és Macintoshon játszák be a harddiskre egy profi audio kártyával ProTools szisztémával vagy Cubase VST 4.1-el (a verziószám lényeges!)
Előzmény: netizen (266)
netizen Creative Commons License 2000.07.04 0 0 266
csak még1:
A profi zenészek valódi akusztikus hangszereket használnak..
Előzmény: megvesztegethetetlen (264)
netizen Creative Commons License 2000.07.04 0 0 265
jó megyek....
bizonygatni nemigazán én kezdtem
de todmit... A hitetekhez jogotok van, még akkoris ha jónéhány ponton elgogult és sántít.
ennyi.
Előzmény: megvesztegethetetlen (263)
megvesztegethetetlen Creative Commons License 2000.07.03 0 0 264
A Mac-en elmegy az összes Playstation játék a Connetix emulátorával. A profi zenészek Mac-et használnak!!! A leggyorsabb hordozható gép a G3-as Power Book!
Előzmény: Törölt nick (262)
megvesztegethetetlen Creative Commons License 2000.07.03 0 0 263
Kedves Netizen!

El kezdtem olvasgatni a hozzászólásaidat de nem bírtam sokáig. Respektálom a tudásodat de sajnos vannak benne nagy fekete foltok.

Faktum:
- A Mac-en megy a Linux, Windows 3.1, 95, 98, 2000 operációs rendszer.
- A Code Wariorral lehet szabadon választott op rendszerre programot írni.
- Egy Mac rendszer üzemeltetéséhez sokkal kevesebb idö/tudás kell mint bármely máshoz.
- Minden más hálózatba beköthetö egyszerüen illetve minden más op beköthetö Mac hálózatba.

Szerintem menj át a Linux vagy a Windows törzsre. A Mac-eseknek még saját asztalt sem nyitottak és ezért sem kellene itt bizonygatni.

Előzmény: netizen (261)
netizen Creative Commons License 2000.06.29 0 0 261
zsoltu,

Ezen mar futottunk 1 csortet. Abban igazad van, hogy mindenki olyan IT berendezest hasznaljon ami az igenyeit kielegiti, de ne szoljon le mas rendszereket csupan azert, nert azok nem olyanok mint a kedvenc rendszere, es ne nevezze dedikaltan szarnak azokat. En pl programot fejlesztek es adminsztralok (rendszereket uzemeltetek). Nekem az a fontos hogy
-programozas: legyenek az OS-nek szabvanyos programozasi interface-ei, mert senkinek sincs ideje es ereje 10-20 ilyet fejben tartani. A MAC-e nem ilyen es kb 1 ev lenne +tanulni.

-uzemeltetes: Megbizhato jol monitorozhato legyen es a lehetosegekhez merten mukodjon egyutt maximalisan mas rendszerekkel (a MAC megintcsak nem ilyen) es a PC/Linux rabirhato minden kozismert OS-sel valo egyuttmukodesre (networking)

A MAC-nek

Előzmény: Törölt nick (260)
netizen Creative Commons License 2000.06.26 0 0 259
zsoltu pont ezt akarom mondani, ti. hogy szarul van +csinálva a webhely, tehát az USA site-okon jelenleg nagymértékben visszélnek a multimédiás és interaktív tatralmakkal és ritka az a page mai kisebb lenne 1Megánál mire bejön. Akármilyen régi gépnek ponosan ez a baja, hogy általában nincs benne elegendő ram vagy szufla az izgő/mozgó flash/java baromságokhoz.

A PII 350 nincs 1 súlycsoportban a G3-mal márcsak azért sem, mert a G3-ban on die CPU speed cache ram van, mig a PII-ben 1/2 CPU clock-on járó vacak. A G3 RIP-re van kioptimálva és az azon futó grafikai proggik használják is a procinak ezt a tulajdonságát, mig az NT4 még a PII-ben meglevő MMX-et se tudja kihasználni, mert az csak directx 5.0-tól felfele támogatott és az NT4 csak a DX 3-at ismeri, persze a photoshop ettől függetlenül támogathatná az MMX-et saját maga, de gyanítom, ogy nem teszi.

Szépen sorolod, hogy az NT4 lassabb mint a MAC OS9. Na bumm. Azt hogy az NT 1 elfuserált lomha tetű azt eddig is tudtam...

Most én is jöhetnék azzal, hogy adott 1 tesztkép. Cela400/Linux/Gimp1.1 40%-kal kevesebb idő alatt blurja meg a képet 1 adott mátrixszal mint 1 400 Mhz-s lowcost G4-es MAC. Mi következik ebből... sac/kb semmi. 1 franko benchmarkhoz nagyon sokféle teszt kell...

Amúgymeg te is tudod, hisz leírtad, hogy az NTs photoshop nem ugyanaz mint a MAC-os photoshop

Ami a lényeg: van 1 bezonyos hw, amiben van 1 kiaknázható számítási/akrámilyen teljesítmény. Az, hogy te mit fogsz érzékelni, az legalább 50%-ban attól a szoffer környezettől függ amit használsz. És mondjuk ki őszintén, az NT4.0 soha sem volt az hűde grafikai munkaállomás, és a RAS (modemes elérés) is csak úgy tessék lássék módon van belehegesztve és az is úgy hogy nagyon szerene a túloldalon 1 NT domain-t látni defaultból. Ezen Úgy segithetsz, hogy letelepíted a "Client for Windows Networking"-et, és a Network properties-ben kikapcsolod a login to network ficsort.
De az a legjobb, ha letörlöd az egészet, teszel a helyére Linux-ot és Gimp-pel grafikálsz (kicsi,ügyes,gyors és olcsó /ingyé' van/)

Előzmény: Törölt nick (256)
morticia addams Creative Commons License 2000.06.25 0 0 258
ja, majd' elfelejtettem, hogy szobanforgo G3: 64M b RAM, azota se lett beleteve semmi:))
Előzmény: morticia addams (257)
morticia addams Creative Commons License 2000.06.25 0 0 257
ja, munkahelyen Pc-kkel dolgozom, sokaig egy 128Mb RAmos PII el kinoztuk egymast(nem mondom, meg az NT a legjobb mert annak az osszerakasahoz mar epp eleget lopkodott ossze a Billgecc az Appletol:))), es sebessegben nem vettem eszre kulonbseget kozte es a G3-om kozott. Meg egy adalek: A PIIes rendszeresen rosszullett ha egyszerre tobb szoftvert hagytam rajta nyitva, (volt, hogy a Premier es a Phsop kifekudt rajta egymastol, foleg, ha meg a Netcapat is kinyitottam,ezzel szemben amikor egy orult idoszakomban(vizsgak) a G3ast hajtottam, akkor volt, hogy egyszerre vagy 6 aplication is nyitva volt, ebbol csak ketto Phshop es Illusztrator, mikozben a Director porgott mint allat. Akkoriban annyi szemetet rahalmoztam a gepre, hogy amikor tisztogatas es archivalas celjabol at lettek irva,eppen hogy felfert 3 Cd-re ...

Ja, es a munkahelyi PIIes azota megmurdelt, elt ket evet. Ujabb 200.e ft egy ujabb gepre.

Előzmény: Törölt nick (256)
morticia addams Creative Commons License 2000.06.25 0 0 255
"Szegény kicsi 5 éves MACid az esetelegesen 32+ Mbyte RAM-jával előbb elekzdi nyuvasztani a vinyót, majd 20 perc
elteltével jöna jól ismert lehorgad szájú MAC-os banner, hogy mehecc haza :->."

En nem ertek a gepekhez (nem is akarok, mert nem szerelgetni akarom oket:)), de azt elmondhatom, hogy szegeny kicsi 5 evesnel regebbi, alaposan hasznalt(egyetemi)macik 32 MbRAM-mal ugy suhantak a neten, hogy orom volt nezni. Hacsak bele nem botlottak egy M$ fele JavaScriptbe, ami idonkent betett nekik, de gondolom, ez is volt a (burkolt) cel.

Előzmény: netizen (254)
netizen Creative Commons License 2000.06.25 0 0 254
Ami az avulást illeti: 5 évvel ezelôtti macin nyugodtan elegerészhetsz még otthon - ha nem is DTP-ben. Na ja. 'oszt az 1xi átlagamerikai paraszt kihajt vele a webre és az első page úgy kezdődik, hogy 100K javascript, 3-4 4Mbyte körüli java applet megspékelve egy 10 Megás Macromedia Falsh (shockwave) izével, mindezek mellet a lapon kinn diszeleg 1 Sorenson fromátumú quicktime. Szegény kicsi 5 éves MACid az esetelegesen 32+ Mbyte RAM-jával előbb elekzdi nyuvasztani a vinyót, majd 20 perc elteltével jöna jól ismert lehorgad szájú MAC-os banner, hogy mehecc haza :->.

Photoshop. Nem csak az van, hogy mást, többet tud Mac alatt. HAnem az, hogy kisebb, gyorsabb és megbízhatóbb. Ez is az Adobe sara? Az hogy win alatt lassabb és megbízhatalanabb az részben igen. Tí a PC/Win-s igénytelenebb felhasználói kör általában, igy oda a szarabb szoft is jó. Ugyanezt el lehet mondani az Alias/Wavefont SGI vs NT verziókról... A Win az konzum informatika. Számtalan példa van már arra, hogy a PC-re lehet a win-nél jobb rencereket csinálni (Be, Linux, satöbbi)

Amit a G4-rôl mondasz, nekem kicsit lesgyanúsnak tűnik... azért azt hiszem, tudhat valamit az a gép, ha a csúcsmodelljét nem engedték ki a USA-ból, mert haditech sebességnek minôsült. - Proci jó, csak az Apple 1. trágya videó alrencert ad hozzá, 2.lebutítja a procit (ki van lapcsolva 1 vagon memoria transfer gyorsító feature,emeg az SMP támogatás) mindezt azért, mert képtelen 1 jó alaplapot tervezni. (PC arénában az Intel sokat szarakodott, mindjárt a fejére is nőt és lehagyta az AMD meg a VIA)
Mellesleg: játékkonzolnak a pécé okés? Ha azt veszed, hogy egy év alatt nulla értéket képvisel a géped, ha a játék a mérvadó, akkor nem.
jelenleg az Egész PC ipart az tartja mozgásban/életben hogy az átlag mezei emberkék a kedvenc játékaikhoz vásárolják a számítógépet. Majd bujják a teszteket éa ha bejön valami hot stuff video/hangkártya/proci akkor komponens gépből ki, baleknek gyorsan elad és megvesz új hw. Így éves szinen 50-60 ezerből (Ft) elég modern kis erőművet lehet fenntartani.

Nézd én melóilag programozok és mostanáig egész jól elvoltam a 275Mhz-es 8 bites videokártyájú Sun Ultra5-tel, csak tod már a profi érában is az van, hogy a proggik szarul működnek ha nem truecolor a video, rengeteg RAM kell nekik, és a beteges kódok miatt lasan futnak. Habár szerettem ezt a gépet, kénytelen leszek lecseréltetni mert az igenis különbség hogy 1 programot a compiler 130 perc vagy 17 perc alatt fordít le.
Ma a világ 600 MHz-os órajelek magasságában jár, és ugye az a trend, hogy mivel technika olcsó, lehet szar szoffert irni. Októberre meg az 1GHz lessz a standard és a szfferek annak rendje és módja szerint hozzá fognak lassulni... (Csak elrettentésképp: vegyünk 1 600 Mhz-s PCt, w98-cal és tegyük fel hogy mindenféle szükségtelen csicsa rajt' van mert az átlagláma gyűjtögető egy fajta és neki minden kell. Amíg 1 ilyen izé w98 bejön -1 perc 40 sec - annyi idő alatt ugyanerre a gépre 1 win3.1 tokkal vonóval telepíthető...)

Előzmény: Törölt nick (252)
Pirx Creative Commons License 2000.06.24 0 0 251
Köszi, netizen, korrekt választ adtál (érdekes, hogy a mélységekből előbukkant ez a topic is).
Képzeld, nekem is 795FT-m van! :)))))))

Azért még van hozzá megjegyzésem, zsoltuhoz persze:
a munkahelyemen csak Mac-ek vannak, én egy G4-en dolgozom, vagyis a legújabb eresztésen. Hazudnék, ha azt állítanám, hogy nem élvezem.
Ezt meg egy már némileg elavult 300-as Celeron procis PC-n pötyögöm be. Nem márkás gép, de a PC-k legnagyobb előnye éppen ez: ha nem akarsz egy vagyont kifizetni a márkanévre, akkor olcsón használható géphez juthatsz.

Az általad említett összerakatást nem igazán értem: egy HP-t, IBM-et vagy hasonlót nem rakatsz össze, hiszen előre elkészített konfigokban létezik. Ellentétben egy noname géppel, amiben az van, amit akarsz. Aki géppel dolgozik, némileg ért is hozzá, maga válaszhatja meg, mi kell bele (a pénztárca meg engedélyezi, vagy nem).

Az általad említett kompatibilitási problémát nem értem: általában az szokott lenni, hogy valaki Corel csomagot használ PC-n, és nem tudja megnyitni a Mac-en mentett anyagokat. Ez igaz. De ha azonos, vagy nagyobb verziószámú Photoshop, Freehand, Illustrator vagy Quark van a gépén? Nálad ez nem szokott sikerülni? Mert akkor valamit rosszul csinálsz.
Abban viszont igazad van, hogy a pc-re írt progik jóval nagyobb helyet követelnek. Sajnos.
Viszont: egy jól összerakott pc-n ugyanolyan stabil a jól felinstallált oprendszer, mint a Mac-nél. Az én gépem pl. nem szokott lefagyni. Csak sajnálni tudom azokat, akiknek a gépére ez nem igaz, szar lehet. Tapasztalni tapasztaltam a gyakori lefagyást, méghozzá Mac-en, a G4 előtt uis egy PowerMac-en dolgoztam pár évig (asszem 8500/150-en), na az aztán nem kényeztett el.

Egyébként, ha már lefagyás: az már előfordult, hogy Q3 közben lefagyott a progi, ilyenkor CtrlAltDel, Q3 újraindítás. Na,Mac-en ilyen nincs, ott a gépet kell tréfagombozni...

Javaslom, jöjjenek végre a Mac klónok, akkor meg lehet majd látni, miként dönt a felhasználótábor. (Nem véletlen, hogy a magyar piac pl. csupán egy Mac-es sajtóterméket képes eltartani, s azt is csak ezen a színvonal alatti szinten éri meg kiadni...) :(((((((

netizen Creative Commons License 2000.06.24 0 0 250
zsoltu erről a hasonlítgatásról:

Kollegámmal 2 héttel ezelőtt volt a kezemben 1x-re a iBook és 1 Siemens Nixdorf nótakönyv. Mindkét modell a felső középkategóriába tartozott (tehát az a modell amit az igényesebb emberkék vesznek, de nem sznobizmusból han szigorúan munkaeszköznek.)
Simensen Linux mandrake 7.1 macin MAC OS 9.

netscape bejön: Siemens/Linux 5 sec, iBook 13 sec.
Szöveg olvashatósága linux-on 30 perc zsibbadás után jó, iBook-on kritikán aluli (pl kis o és c betűk megkülönböztethetősége, satöbbi). Nem vagyok gonosz ember elévettem az iBook és az OS9 manuáljait, bejártam az OS9 öszzes menüjét és nem tudtam a dolgon segíteni csak úgy ha a netcápán lóméretű betűket állítottam be. Az IE4 a MAC-on hasonlóan szar betűminőséget produkált. Ezt a teremben még 6-an érezték ugyanígy... Az IBook 40%-kal drágább és arra a fealdatra amire nekünk kellet (network management) nem alkalmas.

Továbbá: Jelenleg nincs olyan, hogy valami "5-10 évig gép marad". 1992-ig a CRAY YMP volt a csúcs számítási teljesítményben. Ma ezt a teljesítményt hazaviheted 1 1GHz-es AMD AthlonII (thunderbird) proci képében kb 300-400 eFt-ért (A CRAY anno ugyanennyi volt, csak dollárban)

Ami a PC-k avulását illeti ez megintcsak feladat válogatja ugye. pl a 486DX266 alkalmas e-mail szervernek vagy kis irodába tűzfalnak.

Ami a PC-k gyors avulását illeti ennek 1 mély oka van éspedig az hogy a PC mint olyan a szórakoztatóipar szerves része és a GAMING ipar irdatlan számítási teljesitmény igényt követel. Ha csak ezt nézzük, akkor a mostani G4-esek is elavultak már 1997-ben. Ha te tördelsz vagy grafikálsz a MAC-odon akkor ebből tényleg nem észlelsz semmit, mert számítási igény tekintetében a 2 dolog gözt a zsorzó jelenleg ma már 10x legalább.

"Ami meg az iMacot illeti: a design korrekt" - lehet hogy az 1 IKEA-ból bebútorozott lakásba de az enyémbe nem. az iMAC-hoz járó egér kritikán aluli, pedig anno az Apple a szgép felhasználói interfészének dersztikus újragondolásával lett ász. Mint írod vehetsz hozzá kbd-t meg egeret extra - na ja a gép árának több mint 10%-áért!

nem mondom '92-ben nagyon jó volt Quadra750-en nyákot tervezni 21"-os moncsival de ezek a mi MAC-ok már nagyon nem tetszenek.

Ami a photoshop-ot illeti: Az hogy a win alatt a photoshop mást csinál mint MAC alatt az az Adobe sara. Ha megnézed a GIMP-et pl. akár win akár linux alatt ugyanúgy néz ki és ugyanúgy is működik a végfelhasználó szempontjából, de felhozhattam volna példának az emacs-ot is...

Az viszont tényleg bosszantó, hogyha kiteszel 1 pantone szinskálás képet ugyanarra a moncsira Windows, Linux, Solaris vagy MAC alatt, nincs az az isten, hogy ugyanazokat a szineket lásd, bár szerintem az LG Flatron 795FT moncsim amit jelenleg használok nem is az a kimondottan szar darab IMHO.

A szoftverek memóriaigénye ettól függ, hogy:
- az adott szoffert mennyire jó programozók irják
- a programozók mennyire ismerik és használják helyesen az oprendszer szolgáltatásait
- a szoftvert sebességre vagy memóriahasználatra optimálták-e.

Hogy 1 szoftver mennyire épül be az oprendszerbe az attól függ, hogy mennyire jellemzi az adott oprendszert a komponens alapú technológia ill. az adott szoffer irói mennyire hajlanak arra, hogy az adott szoftver funkciói más programokon keresztül is elérhető legyen. Én megelégszem az alkalmazások közti elfogadható minőségű adatcserével is, mások az OLE2 vagy modernebb technikák nélkül létezni sem tudnak.

Nem igazán értem, hogy mér jön minden MAC user azzal hogy a PC igy szar meg úgy szar. Az emberek akármilyen gépet általában valamilyen célból vesznek és nem csakúgy a hecc kedvéért. Az átlagnak itt és most általában nem MAC-ra van szüksége, éspedig azért nem mert a PC-k 40%-át játékkonzolnak veszik, a másik 40%-t pedig azért hogy fusson rajt' azahüjeofisz. A hüjeofisz futtatására a MAC túl drága, játékkonzolnak meg egyrészt totáliasn alkalmatlan sőt még e téren az Ár/teljesítmény mutatója is kritikán aluli.

Előzmény: Törölt nick (249)
kzolee Creative Commons License 2000.06.05 0 0 248
Hogyan lehet mukodesre birni egy Adaptec 2903B tipusu SCSI kartyat egy G4-es Mac-ben?
morticia addams Creative Commons License 2000.05.17 0 0 247
dobj nekem egy melt, megegyezhetunk...:)
Előzmény: kzolee (246)
kzolee Creative Commons License 2000.05.17 0 0 246
Meghalt a forum? :-)

Emberek! Tud valaki hasznaltan G3 "beige" desktop vagy PM 8600/300 iletve 7300/200 (vagy gyorsabb) gepet, eladot?

Törölt nick Creative Commons License 2000.03.29 0 0 245
Sziasztok, láttam a levelibékát boltban többször is, több színben is. Mióta megjelent, már más cuccokat is látok átlátszó / áttetsző műanyagba szoborva. Ez most egy divatos irányzat? Akinek levelibékája van, a többi cuccait is ilyen dizájnból válogatja?
dx Creative Commons License 2000.02.22 0 0 244
surgos help wanted.

nem olvastam vegig a topicot, sorry, ha ismetles lesz.
olyan site-ot keresek, mint PC-s korokben az astalavista.box.sk, csak epp Mac-es szoftverekhez kinal demo vagy trial torest.

thnx

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!