Keresés

Részletes keresés

berdan Creative Commons License 2020.05.04 -3 1 9351

"Ezt az egyezményt nem hajlandó évek óta ratifikálni a Fidesz-KDNP, most pedig végképp kifarolna az egyezményből."

Nagyon helyes! Végre lezárják ezt a dicstelen történetet, és végképp megszabadulunk ettől a férfiellenes egyezménytől.

Előzmény: á-m-2 (9344)
ásítósmacska Creative Commons License 2020.05.04 -5 0 9350

+1  😁

Előzmény: berdan (9349)
berdan Creative Commons License 2020.05.04 -4 2 9349

Nem szabad elfogadni egy diszkriminatív, hazug egyzeményt. Akkor sem, ha a naiv és buta emberek megtévesztésére, álságosan a nők és gyerekek védelmével leplezi igazi céljait.

Ha már mindenképpen valami török egyezmény kell, akkor ott a Konstantinápolyi Egyezmény, ami az újszülötteket védi a gyilkos anyáktól. Követeld annak a ratifikálását!

Előzmény: á-m-2 (9346)
AeNau Creative Commons License 2020.05.04 -2 3 9348

Azért itt a topikon igazán elítélhetnéd már a gyerekgyilkos nőket.

Csam úr Creative Commons License 2020.05.04 -3 2 9347

Ez az egyezmény súlyos diszkrimináció! Ha férfit ütlegelnek a családon belül azt szabad???!!!

Badarság! Senkit sem  lehet bántalmazni, sem családon belül sem azon kívül! Tehát az egyezmény úgy ahogy van rossz. Másrészt nem egy egyezményen múlik. Egyszóval kár a hőbörgésért.

á-m-2 Creative Commons License 2020.05.04 -3 2 9346

https://www.facebook.com/szelbernadett/photos/a.575419835904296/2841292389317018/

"Több, mint árulás.

Ez a véleményem arról, hogy a járványveszélyhelyzet kellős közepén, amikor ráadásul minden mértékadó statisztika szerint nő a családon belüli erőszak, a KDNP (!) benyújtja azt a politikai nyilatkozatot, aminek a címében van, hogy micsoda iszonyatos mélyen van a kormány: “A gyermekek és a nők védelmének fontosságáról” szóló isztambuli egyezményhez csatlakozást utasítják el.
👉🏻 https://www.parlament.hu/irom41/10393/10393.pdf

És meg is szavazzák a tárgysorozatba vételt. A képet a bizottsági ülésen készítettem, ők azok a képviselők, akik ennek teret engedtek. Kordokumentum.
Azt mondjuk nem értem, hogy milyen csatlakozás elutasításáról beszélnek most, amikor 2014-ben csatlakoztunk az egyezményhez, gondolom a ratifikációra céloznak — ezt sajnos nem tudtam tisztázni, mert szokás szerint nem kaptam szót.

A benyújtás körülményeiről: az Igazságügyi bizottság elején nyújtották be ezt a kezdeményezést, szeretném, ha tudnátok, hogy ez egy nagyon nem szokványos eljárás; rendszerint előző héten megkapjuk a meghívót, benne a napirendet — nem is emlékszem olyan helyzetre az én praxisomban, amikor így jártak volna el.

Rohantam be, amikor jelzett a kollégám, hogy mi történik, és szerettem volna hozzászólni — de ahogy írtam, megint nem adtak szót.

Egy rakat férfi eldöntötte, hogy továbbengedik a nőket és gyermekeket a komoly segítség lehetőségétől megfosztó kezdeményezést.

Frissítés: mindezt extragyorsan, ma lesz a javaslat vitája, holnap zárószavazás. Mutatom a képet Fb Storyban."

AeNau Creative Commons License 2020.05.04 -2 2 9345

Nagyon helyesen!

Az egyezmény ugyanis nemileg diszkriminál

szexista egyezményhez nem szabad csatlakozni

Előzmény: á-m-2 (9344)
á-m-2 Creative Commons License 2020.05.04 -4 4 9344

https://www.facebook.com/szaboszabolcs.egyutt/photos/a.583382541758298/2925184807578048/?type=3&theater

"Egészen döbbenetes előterjesztés került az Országgyűlés elé. Kormánypárti politikusok olyan politikai nyilatkozatot nyújtottak be, ami elutasítja az Isztambuli egyezményhez történő csatlakozást. Az egyezmény a családon belüli erőszak megelőzéséről, a nők és gyermekek védelméről, az elkövetők büntetlenségének megszüntetéséről szól. Ezt az egyezményt nem hajlandó évek óta ratifikálni a Fidesz-KDNP, most pedig végképp kifarolna az egyezményből. Szégyen, amit a kormánypártiak a veszélyhelyzet idején művelnek! "

Serial Slut Creative Commons License 2020.05.03 -4 0 9343

Érthetetlen, hogy nem érhet semmit egy 8 napon túl gyógyuló sérüléseket okozó testi sértés.

Előzmény: ásítósmacska (9342)
ásítósmacska Creative Commons License 2020.05.03 -3 0 9342

RIP  Lópici Gáspár... ☹☹☹

Előzmény: Csam úr (9341)
Csam úr Creative Commons License 2020.05.03 -1 0 9341

https://indirekt.hu/cimlap/11493/

"Kalapáccsal verte agyon fia Szilágyi Istvánt...

2017-ben kezdődött, amikor a vele együtt élő fia annyira megverte őt, hogy kórházba került....

A Pesti Központi Kerületi Bíróság hétfőn első fokon kimondta: a férfi bűnös súlyos testi sértés bűntettében, ezért két év börtönre ítélték. Ugyanakkor tekintettel arra, hogy még soha nem büntették, a testület három évre felfüggesztette a büntetést, megelőlegezve számára a bizalmat. "

Az ilyen esetekben hol a bírói felelősség, rákérdeznek valahol a bíráskodóra, hogy az eldurvult helyzetet látva, miért az ennyire enyhe ítélet. Íme a nagy liberális szemlélet következménye. Egyértelmű, hogy az első ítélet túl enyhe volt. Milyen következményei lettek és a bíróra nézve milyen következménye lesz? Ha lesz egyáltalán.

martinaxe7 Creative Commons License 2020.05.01 -2 0 9340

Rátámadt idős szüleire egy héhalmi férfi

ásítósmacska Creative Commons License 2020.04.29 -5 2 9339

Ne itt promózd a blogodat! :-D

Előzmény: püfffneki (9338)
püfffneki Creative Commons License 2020.04.28 0 2 9338

Válasz a kotyogóban. Nem szeretek offolni.

Előzmény: Csam úr (9336)
ásítósmacska Creative Commons License 2020.04.28 -4 1 9337

Jogos az utolsó megjegyzés! 

Pontosan elég, ha saját magának megválaszolja...

Előzmény: Csam úr (9336)
Csam úr Creative Commons License 2020.04.28 0 1 9336

Ezeket a lépéseket már leírtam. Itt a fórumon is.

Amikor a nagyanyám beteg lett és felügyeletet igényelt akkor Anyám átköltözött hozzá. Mi dolgoztunk, de Anyámat tehermentesítendő időnként főleg hét végén felváltottuk. Plusz esténként a mozgatást és fürdetést mi végeztük felváltva.Hét végén meg  nálunk ebéd.

Gazsiék eladták a panelt és beköltöztek az elülső házba. Amikor nagyanyám meghalt akkor a panel árából teljesen felújítottuk, komfortossá tettük Anyám számára a nagyi házát.

Gazsiék  a maradék pénzből és némi hitellel felújították és kibővítették az elülső házat. A következő lépés az, hogy a két ház közötti területen csatlakoztatva az elülső házhoz (közművek, víz villany,csatorna, fűtés rendszer) építünk egy plusz szobát és fürdőszobát, azért, hogy ha Anyám már nem tud önellátó lenni akkor itt a közelünkben de mégis önállóan lehessen, és a szükséges segítség odafigyelés meglegyen. Ez a terv. Pillanatnyilag még nem aktuális. Az a célkitűzés, hogy  három év múlva kezdjük az építkezést. Addigra Gazsiék kisebbik gyereke is totyogós lesz.Anyám pedig a gerincsérvet leszámítva jól van, Csak nem tud sokáig egyhelyben ülni és hosszút sétálni mert  nem bírja gerince. A kertet mi csináljuk neki Gazsival fűnyírás, metszés lombok összeszedése, ásás,hólapátolás, ereszcsatornából a levelek kiszedése,ő meg gereblyézik a virágai között ha akar.  Hetente felváltva mennek át a lányok porszívózni meg felmosni, hogy neki ezt ne kelljen erőltetni. 

Na most már mindent tudsz.

Te meg gondolkozz azon, hogy kire számíthatsz ha esetleg ápolásra szorulsz. 

Előzmény: püfffneki (9335)
püfffneki Creative Commons License 2020.04.27 0 3 9335

Azt tettem , leirtam a gondolataimat.

Nem azt irtad, hogy tettetek valami, csak hogy beszélgettetek róla.

Előzmény: Csam úr (9330)
Anyóca99 Creative Commons License 2020.04.27 0 4 9334

Ahogy akarod . Nekem nyóc' .

Előzmény: alaptalan (9333)
alaptalan Creative Commons License 2020.04.27 -1 10 9333

hehe!

1. Minden Férfi Disznó!

2. A nők MINDENBEN lenyomják a férfiakat!

Előzmény: Anyóca99 (9332)
Anyóca99 Creative Commons License 2020.04.27 -1 1 9332

Ha nem is mind , de sok .:-)

Mint ahogy sok hülyepitsa' is akad .

Marhaság ez a  nemenkénti  "ki a nagyobb disznó" című játék .  Értelmetlenül felesleges .

Előzmény: alaptalan (9331)
alaptalan Creative Commons License 2020.04.27 -2 0 9331

nem jól tudod a kiskátét!

Minden Férfi Disznó!

Előzmény: Anyóca99 (9313)
Csam úr Creative Commons License 2020.04.27 -2 1 9330

Írtam, hogy ne válaszolj, csak gondolkodj el.

Előzmény: püfffneki (9329)
püfffneki Creative Commons License 2020.04.27 -1 3 9329

Beszélni könnyú, de ki ápolta az a lényeg.

Előzmény: Csam úr (9328)
Csam úr Creative Commons License 2020.04.27 -2 1 9328

Erre ne válaszolj, mert nem Topic téma.

Csupán arra kérlek gondolkodj.

Ha a fiaid olvassák a bejegyzéseidet, bármilyen nehéz helyzetben is lennének, kérnének az Anyutól akár egy pohár vizet is?  Számíthatnának rád? Ha pedig a drága mama kerül nehéz helyzetbe pl. egészségügyileg mert nem lesz  fiatalabb ő sem, ezek után szívvel lélekkel ápolgatnák? Vagy szép egyetértésben betennék valamely erre szakosodott lélekvidító intézménybe?

Magunkról tudom a választ, mert nagyanyám betegsége és ápolása kapcsán ( nem volt könnyű, az utolsó másfél évben már nem gondolkodott tisztán és 24 órás felügyeletet igényelt) beszéltünk erről az öcsémmel a a felségemmel és az ő feleségével is. 

Csam úr Creative Commons License 2020.04.27 -2 1 9327

Igen lehet, hogy élhetett volna egyedül is, de az ember társas lény, szereti, ha valaki azt mondja naponta, hogy -jó reggelt!

Előzmény: püfffneki (9325)
püfffneki Creative Commons License 2020.04.27 -1 2 9326

Már te megtetted a helyettesitést , nálad okés, hogy részegen lehet erőszakos vki.

Előzmény: robopassmeet (9324)
püfffneki Creative Commons License 2020.04.27 -1 2 9325

Tegyük fel hogy a közös lakásba nem mehetett, de ha dolgozott mehetett volna albérletbe.

Önállóan is lehet élni nő nélkül, felnőttként.

Előzmény: Csam úr (9323)
robopassmeet Creative Commons License 2020.04.27 -2 0 9324

Hát ez egyre jobb. Most helyettesítsd be a részegen a feleségét összeverő pasival, és ha a nőnél okés, akkor a férfinél is legyen az, oszt családierőszak kipipálva, nemlétezik.:-)

Előzmény: püfffneki (9321)
Csam úr Creative Commons License 2020.04.27 -3 1 9323

Én sem tudom miért kapott védelmet.

De!

Tegyük fel, hogy szétment a házassága. A kedves felesége meg a gyerek ott maradt abban a lakásban amelynek a fele ugyan a pasié, csak éppen nem használhatja. A felesége meg éppen megvalósítja önmagát valamelyik volt haver társaságában. Kénytelen az iszákos anyjánál meghúzni magát. Aki nagykéssel kezében szeretgeti  az ő fiát. 

Mit gondolsz erről a szituációról? 

Persze van másik forgató könyv is, ha az élhetetlen munkakerülő léhűtő az anyja nyakán élősködik. Ez esetben sem az a megoldás, hogy részegen leszúrom.

Egyszóval ez a kedves részeges  édesanya megéri a pénzét rendesen.

Előzmény: püfffneki (9320)
berdan Creative Commons License 2020.04.27 -3 1 9322

"Lehet hogy támadta az anyját és önvédelem volt."

Sőt, lehet ő volt részeg és ő szúrta szíven az anyját...

Ugye?

Előzmény: püfffneki (9319)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!