Valami ufóleszálló lehet itt, a Klauzál tér fölött, mert megfigyeltem, hogy ha egyetlen helikopter van is Budapest légterében, az garantáltan itt köröz.
Itt van a közelemben, de nem hallottam helikoptert.
Brezsnyev egyik látogatásakor épp kutyát sétáltattam este; a Ferenczy István utcából kanyarodtunk ki a Múzeum körútra. A kutya meg miért, miért nem elkezdett ugatni.
Egyből ott termett mellettünk egy fogdmeg, hogy hallgattassuk el a kutyát, ne ugasson!
-Már ugyan miért? - döbbentünk meg.
- Jön a delegáció! - hallatszott a megfellebbezhetetlen érv.
Erre már nem is mertünk kérdezni, olyan agresszív volt a közeg.
Mivel renitensek voltunk, hát a körútra sem engedtek ki, fordulhattunk vissza, s csak messziről hallgathattuk az elvonuló konvoj zaját - épp hazafelé tarthattak, mert már késő este volt.
Semmit. Volt némi fejlesztés a fórumszoftverben. Most már lehet nagy képeket feltölteni, de a megjelenítésen még dolgozni kell. A hibabejelentő fórum tele van az erre vonatkozó panaszokkal.
Tüneti kezelésként a Ctrl- megoldást jelenthet, dehát messze nem az igazi.
Egy módszer: jobb katt, akkor előugrik a "Save image as" vagy "Kép mentése másképpen", akkor le lehet menteni és egy képszerkesztővel (akár a Paint-tel) tetszőleges méretben megnézni, és még a kép is megvan :-)
Amikor megnyitok a fórumból egy képet, akkor régen egy normális méretben külön kis ablakban megnyílt, de most hatalmas lesz, annyira, hogy az alja kilóg a monitorból és nem is tudom sehogy lekicsinyíteni, mit lehet ezzel tenni?
Köszönöm, ki fogom próbálni. a skype nekem se megy. Vmi újítást vezettek be, nem tudok bejlentkezni. Kiírja, hogy mit kell csinálni, de nekem nem sikerült. Gyorsan gyógyulj meg az influenzából!
Egyszer, hajdanában használtam azt a programot, nagyon jó volt, de az csak a meglévő fotók gardírozására alkalmas. Legalábbis így látom. Ha nem tudsz új képet készíteni, ( pl. File - new legördülőmenüből, akkor nem érdemes próbálkozni a printscreen-el.
Ez az amit tiborpapa ajánlott , nonprofit célra szabadon használható:
Nekem a 7-es verzió van régóta, ám mióta valami rendszerkarbantartást eszközöltem balga fővel, sem megnyitni nem tudok belőle a gépen található anyagból, sem elmenteni pl. a print screen-t. De van pl. speciális beillesztés, alá, fölé, mellé, maszkként, és ilyen finomságok, és nem kell nagyítani hozzá a képméretet, automatikusan hízik a vászon.
De majdcsak lesz valami, a skype sem megy. Ha az influenzán túlleszünk, talán ennek orvoslása is sorrakerülhet.
Egy ablak tartalmát az Alt-Prt Scr-nel lehet a vágólapra másolni, utána egy képszerkesztőbe a Paste funkcióval lehet bemásolni (akár a WIndows Paint-jébe is), és ott körbe lehet vágni.
Ha emellé másik képet kell illeszteni (egy nagy kép újabb részletét), bemásolunk egy képet a Paintbe, jó nagy keretet nyitunk a kép köré, utána az újabb Alt-Prt Scr-t egy másik Paintbe kell másolni, körülvágni, utána kijelölni a Ctrl A-val, a vágólapra másolni a Ctrl C-vel, aztán bemásolni az első Paintbe a Paste-tel vagy Ctrl V-vel, Ekkor ugyan az első képre teszi, de le lehet húzni róla és mellé illeszteni. Aztán jöhet a következő kép Alt Prt Scr-nel.
Én is, és Ctrl+v vel beilleszkedik oda amelyik mappában vagyok. Felkínál egy Clip12345 nevet vagy megadom a saját elgondolásút és kész. Érdemes alaposabban kipróbálni, nrmcsak kicsit kontaktos valmelyik billentyű?
Meg még a háborús képeket nem is retusálták. De persze az igazi változásért nem ez a technikai különbség a felelős. :-(
Ez a 18 októbere borzasztó. Olyan ez, mint a felszabadulás különböző időpontjai, amelyekre hajlamos úgy gondolni az ember, hogy onnantól meg volt úszva az egész. Pedig sokaknak dehogy.
Hajrá! Ma gyönyörűen sütött a nap. A gyaloglási edzés idején csak az tűnt föl, hogy amikor kikóvályogtam a napsütötte sávból, na, ott azonnal fel kellett húzni a cipzárt. :)