Keresés

Részletes keresés

Eleon Nóra Creative Commons License 2006.02.23 0 0 358
(talán nem is akarsz dolgozni. :)) )
Előzmény: almaborvirag (355)
almaborvirag Creative Commons License 2006.02.23 0 0 357
Vagy inkabb ikrek.
Előzmény: almaborvirag (355)
Eleon Nóra Creative Commons License 2006.02.23 0 0 356
Ejjnye Gezoooo !!! :))
Előzmény: Gézoo (354)
almaborvirag Creative Commons License 2006.02.23 0 0 355

(Nem hagytok dolgozni!) Ha most azt modnana valaki, hogy 38-40 evesen tuti, hogy lesz egy gyerekem es kesz, en alairnam azt a papirt. Halistennek a csaladban nincs korai klimax, de tudom, hogy elofordulhat. Van mar nyugaton (most dobtak piacra) egy olyan teszt, ami a petefeszek allapotat mondja meg es megsaccolja ket evre elore, hogy mennyi az esely a teherbeeseshez. Valoszinuleg, ha lesz penzem megprobalom (kb 50 ezer forint) 

Ja, meg asszem meg nem nezek ki nagymamanak (Gezooo!), senki nem mondja meg, hogy elmultam 28... 

Előzmény: Eleon Nóra (352)
Gézoo Creative Commons License 2006.02.23 0 0 354
... és az oviban megkérdezték: " Kinek a nagymamájának tetszik lenni..."
Előzmény: Eleon Nóra (352)
Gézoo Creative Commons License 2006.02.23 0 0 353

Már leírtam,  jónéhány sorral lejjebb, kb egy-két hete...ebben a topicban..

Igaz azt is hozzátettem, hogy mindkét "oldalról" csak azoknak lehet reális

véleménye, akik belülről megélték.

A "tesód gyermekei, vagy a szomszéd kisfia", bár lehet, hogy évekig minden nap veled van a térdeden ülve uzsizik, de ettől még meg sem közelíti a "gyermeked" érzését. 

És igazából, meggyőződésem, senkit sem lehet rábeszélni, csupán erre az alapvető kölönbségre felhívni a figyelmét, vagy esetleg a saját érzéseimből valamennyit megmutatva pici kedvet csinálni neki... hátha kedvet kap hozzá...

Előzmény: almaborvirag (347)
Eleon Nóra Creative Commons License 2006.02.23 0 0 352
Csak ne hezitálj túl sokáig, hogy akarod-e vagy sem, mert van akinél játszik a korai klimax, és esetleg 38 évesen már nem lehet. ( vagy annyira belejössz, hogy többet is akarsz, és azt nem lehet) :))

A késöi kisbabák fiatalítják a mamát :)) Ismerek olyat is, aki 42 évesen szülte elsö és egyetlen gyermekét.
Előzmény: almaborvirag (351)
almaborvirag Creative Commons License 2006.02.23 0 0 351
Na latod, kezdenek egyezni a velemenyek ... (Na tenyleg huzok vissza dolgozni)
Előzmény: Eleon Nóra (348)
Eleon Nóra Creative Commons License 2006.02.23 0 0 350
De leírom. Többféle életpálya létezik. Ha te így érzed magad teljesnek, tedd ezt. :))

CSAK a másik oldalt amit én meg Gezoo látunk, te onnan nem láthatod.
Előzmény: almaborvirag (347)
almaborvirag Creative Commons License 2006.02.23 0 0 349
Jo, lehet, hogy rossz pelda volt, mar arra amire en akartam hozni..
Előzmény: Gézoo (345)
Eleon Nóra Creative Commons License 2006.02.23 0 0 348
Mivel én is diplomt szereztem, és nem volt igazi, meg véleményem szerint nem is voltam rá érett, ( a gyerek jobban járt, hogy késöbb jött, sokkal nyugodtabb vagyok most mint régen) ezért tolódott nálunk is ki ennyire.

Előzmény: almaborvirag (346)
almaborvirag Creative Commons License 2006.02.23 0 0 347
Se Te, se Gezoo nem fogja azt kiejteni a szajan (vagyis beirni ide), hogy "igen, tobb fele eletpalya letezik. Nem vagyunk egyformak." - en nem vagyom ennel tobbre. De mivel a sajat eletemben az ellenkezojet tapasztaltam, en ezert lobbizom. Hogy lehessen valasztani es ne iteljenek el senki lanyat/fiat, ha mashogy dontene.
Előzmény: Eleon Nóra (342)
almaborvirag Creative Commons License 2006.02.23 0 0 346
Jo, ok. De ezen most mar nem tudok valtoztatni. Alabb irta valaki, hogy egy 20 eves meg gyerek (en speciel olyan kislany voltam meg mint a pinty...) Meg azert tenyleg tanulni kell, meg meg kell talani azt az igazit stb stb
Előzmény: Eleon Nóra (340)
Gézoo Creative Commons License 2006.02.23 0 0 345

Sajnos igazad van, én hiába meditálok... nem tudok szülni...

Madam Curie - Slodovska-ra gondolsz vagy a lányára?? Tudod Juliot feleségére?

Mert tipikusan jó példát hoztál arra, hogy hogyan kell tartalmas életet élni

és jó anyának lenni egyben..

És bocs, hogy nem kell engem meggyőzni, vagy a döntés felé segíteni.

Talán ezért lobbizhatok a leendő kisbabáitok érdekében...

Előzmény: almaborvirag (339)
Eleon Nóra Creative Commons License 2006.02.23 0 0 344
Gratula! :))
Előzmény: Meticul (332)
almaborvirag Creative Commons License 2006.02.23 0 0 343

Szia! Ezer kerdesem lenne hozzad. Majd esetleg egyszer, ha mar kozelebb kerulok a "problema" megoldasahoz.

Az a baj, hogy valami miatt rakocatlankodik az internetem (illetve az explorer) es mire sikerul elkuldenem egy hozzaszolast lemegy a nap... Ugyhogy megyek dolgozom egy kicsit mert nem varhat az a karrier ;)

Eleon Nóra Creative Commons License 2006.02.23 0 0 342
Nem kell, hogy egyetértsünk. :)) Azért a véleményünket kicserélhetjük nem?
Eleon Nóra Creative Commons License 2006.02.23 0 0 341
Én is láttam elégedett gyermektelen házaspárt. Mi is voltunk elégedett gyermektelen házaspr, és most gyermekesek vagyunk. Véleményem szerint zongorázni lehetne a különbséget....
Eleon Nóra Creative Commons License 2006.02.23 0 0 340
Majdnem a te helyzetedben voltam, ugyanis 29 évesen szültem az elsöt.
Karrier szempontjából véleményem szerint rosszabb késöbb szülni, mikor már elértél valamit és azt kell megszakítanod. Ha 20 évesen szültem volna, már nagyok lennének a gyerekeim, és építeném a karrierem, amit így idönként abbahagytam.
almaborvirag Creative Commons License 2006.02.23 0 0 339
Gezoo es Eleon Nora, bar szivesen olvasom a hsz-eiteket, de egyikotok sincs igazan abban a helyezetben, amirol ez a topic szol. Vagy igen? Nem akarom tovabb huzni ezt a gyerek nelkul/vagy gyerekkel problemat, mert ugysem fogunk egyeterteni. Lattam mar en nagyon elegedett, boldog hazaspart, akik egymasnak eltek es nem hianyzott nekik egy gyerek. Hires tudosok, muveszek, kozemberek, akik sokat letettek az asztalra (Madame Curie-tol kezdve Mahatma Gandhi-ig) es HATRAHAGYTAK valamit a vilagnak soha nem vallaltak gyereket. Teljes es nagyon tartalmas eletet eltek es persze megvaltoztattak a vilagot.
almaborvirag Creative Commons License 2006.02.23 0 0 338
Ez nem egy seggel ket lovat - ez egy teljes elet ket fele. Tehat jo lenne ha lehetne.
Előzmény: Gabiiiiii (318)
almaborvirag Creative Commons License 2006.02.23 0 0 337
Szia! Koszi, en nem tudtam, hogy Prokopp Doranak negy gyereke van. Le a kalappal. Nagyon jo pelda. (Innentol Prokopp Dora szeretnek lenni, hogy ne legyen kulfoldi a pelda). Tok jellemzo, hogy az elso kerdes amit kapott az az volt, hogy a kulsoddel erted el amit elertel? Fel sem merul, hogy ez a csaj speciel intelligens es tudja mit akar az eletben. Ja, meg jol is nez ki... A Nok lapja szerintem egy akkora nagy szar mint magazin ... De ezt most nem fejtem ki.
Előzmény: kipol (307)
Gézoo Creative Commons License 2006.02.23 0 0 336

Jól van na... Tudom... Csak ... Az az igazság, hogy nálam ez reflex. Ha kismama

akkor fokozott figyelem jár neki, hiszen egy kicsi életet hordoz a szíve alatt.

Tudom, hogy nem szabad túlzásba vinni a vigyázást sem. ...

Előzmény: Gabiiiiii (335)
Gabiiiiii Creative Commons License 2006.02.23 0 0 335
gezooo,nem halalos beteg,kisbabat var:))
Előzmény: Gézoo (334)
Gézoo Creative Commons License 2006.02.23 0 0 334

Szia pocis!

Hogy miért a nők kiváltsága az anyaság?  Ez nem igazság! No, mindegy, ha már így van..  Vigyázz magtokra, csak óvatosan, semmi hirtelen mozdulat, mert ugye már ti ketten vagytok, kettőtökre kell vigyáznod..  Húúú úgy irigyellek. Vagy nem is, inkább

veled örülök..

Gabiiiiii Creative Commons License 2006.02.23 0 0 333
elmondod,hogy sok ido utan,hogy szuletett meg az elhatarozas,hogy most jott el az ideje a kisbabanak??
Meticul Creative Commons License 2006.02.23 0 0 332

Pont erre utaltam én is egy korábbi (21) hozzászólásomban.

üdv a csapatban almaborvirág

egy 36 éves első gyermeket váró kismamm.

Előzmény: andi88 (304)
Gézoo Creative Commons License 2006.02.23 0 0 331

Nos igen, a kislány, az kislány.. Apa szeme fénye...

Van egy régi mondás:  A kamaszokat a parkban látták ölelkezni, a szomszéd beszólt az apának, elmondta, hogy mit látott. Az apa  ha lánya volt a parkban,

kaszát villát ragadt, az egyiket a szomszéd kezébe nyomta, és szikrázó

szemmel kiáltotta: "Menjünk!"

Ha a fiáról szólt a hír:  Előkapta a pálinkás butykost és nagyot ittak a

férfivé érett egészségére..

Előzmény: Gabiiiiii (330)
Gabiiiiii Creative Commons License 2006.02.23 0 0 330

az ember elmelete errol ugy szol,hogy azert jo,hogy neki lanya lett,mert a fius feladatok alol mentesul,ugymint levinni focizni,megtanitani a fius dolgokra.Neki mas dolga sincs,mint imadni es gyonyorkodni benne:))

Igy meg,hogy lany lett,most viheti bicajozni,stb:)))))

Előzmény: Gézoo (329)
Gézoo Creative Commons License 2006.02.23 0 0 329

Ebben nem is tudod, hogy mekkora igazság van. Egy férfi szemében egy kislány

csodálatos, fantasztikus, kész szerelem, de egy fiú.. Az egészen más!

Kimondani, hogy: Ő a fiam!  Az ÉN fiam! Az maga a büszkeség, a minden..

Előzmény: Gabiiiiii (326)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!