Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

ferypast Creative Commons License 2007.08.28 0 0 7456

Hali!

Én is így jártam pár hóünapja. a kesztyűtartó fölötti díszlécre folyt rá az illatósító, nagyon ronda volt. Bevittem a szervízbe ahol csavarhúzóval le akarták pattintani de nem sikerült,  a csavarhúzó nyoma viszont ott maradt.  Vettem egy új díszlécet (mattfekete kb. 3000 huf) melyet magam cseréltem tartva a szervízi szakbarbároktól. (ugyanis le kell szerlni a kesztyűtartót mivel hátulról a léc lemezcsavaral is rögzítve van.)

Előzmény: BeZe1974 (7455)
BeZe1974 Creative Commons License 2007.08.28 0 0 7455

Tegnap kis malor esett imadott kocsimon.

A mosoban a belso tisztitasnal levertek a folyekony illatositot es sikerult  fejjel lefele visszatenniuk...

Az osszes alkohol alapu illatosito kifolyt a szurke muszerfalra lemarva onnet a festeket.

Azt hittem felrobbanok.

Allitolag olyan 6-8000 forint egy ilyen es konnyu cserelni. Ugy legyen.

Vigyazzatok az ilyen illatositoval maro :(

captainb Creative Commons License 2007.08.27 0 0 7454

Ilyen velem nem fordulhat elő. A sporkipuffogó, ugyebár...

viszont még mindig nem sikerült sárfogó toldathoz jutnom.

Előzmény: kripic (7435)
R*R Creative Commons License 2007.08.27 0 0 7453

Szia!

EGR lezárás (7241) szerint ~1/2 l /100km fogyasztás csökkenést eredményezett -eszerint a kipufogó gázok újbóli bevezetése az égéstérbe rontja a hatásfokot. Ugyan nem volt sárga lámpám és rángatásom sem, valószínű nálam a chiptuning nem érintette az EGR szelep működését. Mért teljesítmény adataim nincsenek, de hogy a motor nem lett rosszabb- az biztos, és ez fontosabb az üa. megtakarításnál is!

Kösz és üdv

Előzmény: Secretknight (7407)
MWM440 Creative Commons License 2007.08.25 0 0 7452

Valakinél nem áll otthon a garázsban Hankook Optimo 195/55 R15-ös?
Vagy találok egyet, vagy nálam is eladó lesz belőle három.
Előzmény: Komis (7450)
Stocz Creative Commons License 2007.08.25 0 0 7451
Bízom benne, hogy az új fórumunkra hívtad meg.
"Az igazság odaát van."
Vagy nem.

Minden esetre odaát várunk mindenkit. (vagy mindenkire?)

Ja, és ott van adok-veszek topic (is).
Előzmény: Komis (7450)
Komis Creative Commons License 2007.08.24 0 0 7450

T. Topictársak!

Most beszéltem egy igazi Lacsi bővölővel. Nagy meglepi infókkal szolgált!! Kértem, hogy regisztráljon mindenképp...remélem rövidesen megteszi.

Addig is közvetítek Tőle egy ajánlatot:

195/55 15' kumho powermax 4db eladó akár 2-2 bontásban is

(valaki nemrég keresett ilyet asszem)

Tel: 29/372-369 ill. 20/93-56-209

R*R neked meg lógok egy szivességgel, ha az infók beválnak! :-)))))

95LE Creative Commons License 2007.08.24 0 0 7449

Ne viccelj már! Semmi szükséged nincs a magyarázkodásra.Nem a Ferraridra szereltél vonóhorgot! Jó nyaralást és jó pihenést!
Előzmény: cápaFeri (7448)
cápaFeri Creative Commons License 2007.08.24 0 0 7448

Úgyis 10 éves a németjuhászunk, ha másra nem, akkor arra jó lesz, hogy annak földi maradványait megőrizze, ha kimúlik egyszer a pára.:-)

Két napot meg kibír az autón oda meg vissza, ugyanis ha leértünk mindenképp leveszem, hogy tudjunk szabadon mozogni a kocsival. A tököm cipel egy ekkora dobozt üresen zörögni a tetőn!

Amúgy ez nem villog, de amilyen magasan van, már eszembe jutott, hogy rakok rá jelzőfényeket, nehogy levigye egy repcsi! :-)

Elölről tűrhetőbb a formája, de elismerem, hogy véletlenül sem lehetett volna rondábbat gyártani, csak így szándékosan. (De óccsó vót a madaras tecsóban, és most nem futotta Thule-re a nyaralás, a fényképező költségei, valamint az autó részletei mellett.:-) )

Üdv mindenkinek, megpróbálok vigyázni minden számomra értékes dologra. ...bár volt egy kósza gondolatom, hogy kössek-e egy magas életbiztosítást az asszonyra, magamat megnevezve kedvezményezettnek, ugyanis megyünk olyan helyre is, ahol 100 méteres függőleges sziklafal a tengerpart, és aznapra erős szelet ígérnek....:-))

Sziasztok!

Előzmény: Secretknight (7445)
Komis Creative Commons License 2007.08.24 0 0 7447

Hááát láááttam ilyet, de azt keresztben szerelték fel és villogot is kék-pirosban...

A tiéd is villog? :-))))))

Előzmény: cápaFeri (7444)
Secretknight Creative Commons License 2007.08.24 0 0 7446
Jó utat,vigyázz magatokra ,nameg a szépségre (lacsi?asszony?) :)
Secretknight Creative Commons License 2007.08.24 0 0 7445
he-he...ez olyan mint egy kis koporsó :)))bocs :)
cápaFeri Creative Commons License 2007.08.24 0 0 7444

Még azért felnézek hozzátok indulásig, de valszeg már csak bő egy hét múlva leszek aktívan. Időjárásfigyelés, kocsitakarítás, kis átnézés a motortérben, gumiellenőrzés (ill. hátsók felnyomása mert sok csomag lesz), pakolás a csodaszürke, (kripic segedelmével beszerzett) tetőboxba, aztán vasárnap hajnalban jó kis ÖMV-s benyát pupig csurgatva ledarálunk 500 km-t a tengerig. Kutya betörőre kiéheztetve, riasztó ukrán maffiához átkötve.:-)

Nyúzzátok az új honlapot, jöjjön ki minden bibi, had legyen dolga Stocznak! :-)

S ha már annyi szó esett a csodaboxról...nos erről a nem szép, de annál hasznosabb tárgyról van szó:

Üdv!

cápaFeri Creative Commons License 2007.08.24 0 0 7443
Hiba szokott még lenni az eldugulás mellett az ajtóharmónikában (az a gumicső, amiben a vezetékekkel együtt átmegy az ajtóba a kasztniból) a megtörés is. Az idősödő pvc cső megkeményedik és egy idő után már nem ugrik vissza kör keresztmetszetűre ha lecsukod az ajtót. Itt is hamar lerakódik a trutyi, eldugul, a vége csak pisil, rosszabb esetben kiszakad, folyik a lé belőle és nem ér el a teljes mennyiség az ablakig.
Előzmény: Komis (7438)
cápaFeri Creative Commons License 2007.08.24 0 0 7442

Azért vigyázz a szerkezetre, mert a fogaskoszorúnak, önöndítónak nem tesz jót. :-)

Tessék kérem csurig pohár vízzel a (lebegő) motorháztetőn először leellenőrizni a gép állapotát! :-)

Üdv! 

Sarkany Creative Commons License 2007.08.24 0 0 7441
Gombostűvel próbáld meg kipiszkálni a fúvókából a koszt!
athee60 Creative Commons License 2007.08.24 0 0 7440
Hali!

Én is így jártam vele még tavaly. Szervíz, és gariban cserélik a hátsó részét a mosórendszernek.
_Döme_ Creative Commons License 2007.08.24 0 0 7439
Tisztelt (majdnem) Márkatársak!

Daewoo Nubirámba szereltetek hifit. Tudja valaki, hogy a csatlakozónál megmaradt-e az Opeloknál jellemző sebességfüggő hangerőszabályozás kábele?

Köszönöm előre is.
Komis Creative Commons License 2007.08.24 0 0 7438

Hello!

Egy apró gond. A hátsó spriccelőből csak vánszorog az ablakmosó folyadék... az elmúl 2-3 hónapban nem igazán volt használatban. így egy kissé száraz a törlése :-((

Útközben többször is rányomtam 2-3szor, de az eredmény siralmas maradt.

Sztetek hogyan orvosoljam?

Köszi előre is

Stocz Creative Commons License 2007.08.23 0 0 7437
Üdv mindenkinek!

Sok kínlódás után végre sikerült az új fórumot olyan módon integrálni a weblapba, ahogy azt elképzeltem.
Úgyhogy tesztelésre fel!

Mindenki a weblapos azonosítójával és jelszavával tud fórumozni.
Bejelentkezni a weblapon célszerű, és onnan átlépni a fórumra.

Technikai kérdéseket az ottani 'gépház' pontba írjatok. Hibák, ötletek, kérések szintén oda.

Az itteni 'mindenes' fórumunkat 'Bázis/Társalgó/törzsasztal' topicban folytathatjuk.

Újak is jöhetnek!

Aki esetleg még nem ismeri a címet:
http://lacetti-klub.extra.hu/

Hajrá!
Nyúzzátok, hagy jöjjenek ki a hibák!
Giovanni75 Creative Commons License 2007.08.23 0 0 7436
Ne izgulj, nem romlott el semmi. Én eddíg kb 4-5x inditottam rá :)
kripic Creative Commons License 2007.08.23 0 0 7435

Tul.képpen olcsón megúsztad... Hasonlóról olvasni az épp ma megjelent egyik Totalcar-cikkben itt

Más:

A napokban bénáztam egy kicsit, és teljes meglepetéssel vettem észre, hogy a járó motorra simán, gond nélkül rá lehet indítózni (az EGR-szelep lezárása óta olyan csendes lett a gép, hogy nem vettem észre, hogy már megy...:)))) )

Ilyet már 10 éve a lepukkant Skodámban sem tudtam tenni... A Lacsi ilyen, vagy csak elszaródott valami a gyújtószerkezetben?

Help plíz...

kripic

Előzmény: Giovanni75 (7434)
Giovanni75 Creative Commons License 2007.08.23 0 0 7434

Hali! Nemrég volt pechlámpám, de megoldottam (én legalábbis azt hittem). Hát nem!
Szélvédő beázás miatt be kellett vinni a kocsit javításra, és meglett említve a pechlámpa is.
Hiba oka: kedves kerti állatkák (nyest, menyét, egér, akármi) megrágtak valami fő kábelköteget, ami teljes elektronika hibához vezethetett volna!!!

Tanulság: Akinek pechlámpája van...előszőr szervízbe vigye, aztán ha már tudja a hibakódot, kisérletezzen.

Gábriel401 Creative Commons License 2007.08.23 0 0 7433
Gyakorlatilag Bp-től Krakkóig az E77-es úton mentem, végig jó minőségű úton, időnként autópályán. Szlovákiában az egy hetes (10 napos?) matrica 1200 HUF, a magyar határon, forintért meg lehet venni, ez főleg a nagyobb városok (Zólyom, Besztercebánya) elkerülése miatt volt hasznos. Lengyel matricát nem kellett vennem, nem is nagyon láttam autópályát, a határtól Krakkóig és Krakkó környékén az utak szintén jó minőségűek voltak.
Előzmény: captainb (7432)
captainb Creative Commons License 2007.08.22 0 0 7432

OFF

Csak címszavakban a szlovák és lengyel utak minőségéről?

ON

Előzmény: Gábriel401 (7430)
Stocz Creative Commons License 2007.08.22 0 0 7431
Nem probléma.
A menüt egyre gyakrabban lehet majd 'elkapni', mert csak így tudom faragni a dolgot.
Nyugodtan lehet nézegetni, akár irogatni is bele, de nincs rá garancia, hogy megmarad a hozzászólás. Jelenleg többszöri újratelepítésen/konfiguráláson vagyok túl, és még mindíg nem olyan, mint amilyennek szeretném. Ezért nem szóltam még, hogy lehet jönni. Egyébként a jelenlegi (egyik) legjobb fórummotor, sokkal komfortosabban ki fog szolgálni bennünket (remélem).
Természetesen lehet benne majd külön témákat indítani, így tematikusabban lehet kezelni a hozzászólásokat.
Ez azonban veszélyeket is rejt magában.
Kellőképpen visszafogottnak kell majd lenni az új topicok nyitásában, hogy ne aprózzuk el magunkat.
De ez majd úgyis kialakul.
Előzmény: cápaFeri (7429)
Gábriel401 Creative Commons License 2007.08.22 0 0 7430
Én írtam, de én csak Krakkóig mentem, így nem sokat tudok segíteni sajnos.
Előzmény: captainb (7423)
cápaFeri Creative Commons License 2007.08.21 0 0 7429

Hihi...bocsi, ha bepofátlankodtam alkalmatlanul, ezek szerint pont jókor böktem a menücímre.:-)

Hajrá, én benne vagyok a költözésben! Ésszerűbb lenne ott fórumozgatni, ha szét lehetne bontani témakörök szerint a hozzászólásokat (mint a másik fórumon), nem úgy, mint itt. 

Szorítok, mert egy egész pofás, komfortos kis honlap áll össze hamarosan, ha így megy! Grat!

Előzmény: Stocz (7428)
Stocz Creative Commons License 2007.08.21 0 0 7428
Igen.
A fórum már működik, de még nem publikus.
Gondolom elkaptál egy pillanatot a tesztelés-próbálkozás idején.
A költözés rajtatok múlik, mondjuk én bízok benne, hogy nem fölöslegesen kínlódok vele.
Mert jelenleg ez a helyzet. Sajna még nem akar összehangolódni a weblappal.
Mondjuk csak annyi a hibája, hogy a weblapos regisztrációt nem fogadja el, és külön kellene regelni mind a két helyre.
Azért elegánsabb lenne, ha egy regelés elég lenne. Ezzel kűzdök most (sajna szó szerint).

Előzmény: cápaFeri (7426)
Giovanni75 Creative Commons License 2007.08.21 0 0 7427
Köszi! Megpróbálom, amiket mondtál. Remélem a végeredmény kielégítő lesz...
Előzmény: Stocz (7425)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!