Keresés

Részletes keresés

Satinette Creative Commons License 2006.04.12 0 0 8717

kakaó sincs!

Viszont a Metaxa "elröpít" Görögo-ba...

Na????

Előzmény: y42 (8714)
B_B Creative Commons License 2006.04.12 0 0 8716
a lekvár és pálinka viszonya->Ireverszibilis folyamat, vagy másképp mondva "One way Ticket" :) 
Előzmény: y42 (8712)
B_B Creative Commons License 2006.04.12 0 0 8715
Lehet, hogy kitöltötték, de elpárologott még mielőtt nekifogtam volna. Ez az: túl magas volt a szesz koncentrációja és „ it was blowing into the wind”  A jég meg ott maradt az IceAge 2-ben.

Előzmény: y42 (8710)
y42 Creative Commons License 2006.04.12 0 0 8714

Én kérek elnézést!:-))

Akkor talán egy jó meleg........................................kakaóra gondolnék!

Előzmény: Satinette (8713)
Satinette Creative Commons License 2006.04.12 0 0 8713
minden más van, de a viszki épp elfogyott :)))))
Előzmény: y42 (8710)
y42 Creative Commons License 2006.04.12 0 0 8712

Régi mondás;

"Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is"

Előzmény: B_B (8709)
Satinette Creative Commons License 2006.04.12 0 0 8711

nagggyon jó! :)

y42 Creative Commons License 2006.04.12 0 0 8710
A viszkit (jéggel) ugye te sem kaptad meg?
B_B Creative Commons License 2006.04.12 0 0 8709

És hamár szóbajött a székely ember, akkor megengedtek egy viccet?

Apa és fia a kertbe.

- Édesapám mit csináljunk ezzel a sok szilvával?

- Hát édes fiam, ha anyad felépül, akkor szilvalekvárt, ha meg nem, akkor pálinkát!

B_B Creative Commons License 2006.04.12 0 0 8708

Kedves Nem_szöszi Sat,

Székely ember létemre, nagy öröm lenne a mesebeli táj bemutatása, n'est pas? (nemde?)

Előzmény: Satinette (8707)
Satinette Creative Commons License 2006.04.12 0 0 8707

Kedves B-B,

tegnap mi is épp a hétvégéket osztottuk... hm...

Május-június (is) jó, akkor legalább már lehet kertipartit csinálni, jobban jönni-menni...

oké! :)

Mi Spanyolo-ban nem voltunk, de szeretnénk...

És erről jutott az eszembe, hogy én még Erdélyben sem voltam - de szeretnék.

Ott (is) tarthatnánk majd 1x topictalit! :)

Előzmény: B_B (8706)
B_B Creative Commons License 2006.04.12 0 0 8706

Dicsértessék!

A viszkit én is jéggel kérem.

Nos Sat kedves! Kitárgyaltuk, kiteregettük, publikussá tettük. Ha ezek után e minitali nem jön létre, a most nagy hozamú Duna vize sem lesz elég.. blá, blá, blá.....

Maradt a finom egyeztetés, amit azért priviben folytatunk, nemde? Úgy gondoltam (az idő is sürget), hogy (ajajjjjjjjjjajjjjjjjjjjj) halasszuk el május végére, Június elejére, a spanyol honból visszatérésünk után. Que est que vous dire?

Itt a húsvét, osztán szavazunk (aki!), osztán szaladok Erdélybe anyós után, osztán csomagolunk és brummmmm..........Mindegyik osztán egy hétvégét jelent.

Üdv a Resti népét

B_B 

Előzmény: Satinette (8704)
Satinette Creative Commons License 2006.04.11 0 0 8705

és még szőke sem vagyok... (bocsi, Sat)---------------

ÁSDELMAGAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))))))))

Előzmény: detty21 (8693)
Satinette Creative Commons License 2006.04.11 0 0 8704

na végre,

pezsgőt bontok!!!!!!!!!!!!! - abból az alkalomból, hogy ketten is elismertétek a fáradozásomat... :))

Hamarosan egy éve, hogy új otthonunkba költöztünk,

ez azt jelenti, hogy egy éve (!!!!!!!!!) folyamatosan hívlak ide benneteket - hozzánk... :)

Továbbra is áll a meghívás,

és elárulom, hogy Dettyéken kívül már más (volt) restis is járt nálunk, és készül is jönni :)))

Úgyhogy én (mi) tényleg nagy szeretettel látunk benneteket!!!!!!!!

Előzmény: B_B (8692)
Satinette Creative Commons License 2006.04.11 0 0 8703
bOCSIKA, MEGINT ELŐBB ÍRTAM, MINT OLVASTAM.... :)))
Előzmény: gombóc29 (8687)
Satinette Creative Commons License 2006.04.11 0 0 8702

Detty,

a címet/címeket küldd privátban, Róma mindig érdekel...

valakivel csak eljutok 1x oda....

a képeket nekem vagy G-nek is átküldheted, és segítünk feltenni! :)))

Előzmény: detty21 (8685)
y42 Creative Commons License 2006.04.11 0 0 8701

GOMBÓCZ!!!

Viszkit!!(kérek)

Nagyot jéggel.

Sőt! Az összes barátomnak itt a Restiben.

Hölgyeim, Uraim!

Ki mit kíván fogyasztani??

detty21 Creative Commons License 2006.04.11 0 0 8700

Szóval Tunézia!! Tudtam én, hogy az egy jó hely... :)) nagyon tetszett az a fürdős kép. Azt hittem, JOrdánia, tisztára olyan... gondoltam, valami titkos helyet találtál... :)

Ősszel még lesznek ilyenek, szeptembertől találtak azt hiszem akciós jegyet Szíriába. VAgy Neked nem jó az időpont? Pedig akkor pont jó az idő is még!

Héééééé Mindenki!!!! Szóljatok már valamit a képeimre!! Tetszenek legalább??? ennél azért nagyobb sikerre számítottam!!!

Sajnos Y-kát nem sikerült felvidítani vele... :(   viszkit sajnos csak a csapos adhat... én csak vendég vagyok!

Előzmény: rozoga50 (8698)
rozoga50 Creative Commons License 2006.04.11 0 0 8699

hát még a változó kort ?hogy fogod utálni

rozoga50 Creative Commons License 2006.04.11 0 0 8698

Detty

tudom már ,hogy idén lemaradtam Sziriáról. talán jövő tavasszal lesz jó megint . időben kell kapcsolni.

azok a képek pedig tunéziásak, ill hori ország, és csaK GOMBÓC PROVOKÁLÁSA volt a cél! sokat igért ,keveset adott. főleg ennek a szegény embernek aki itt viszkiért könyörög.

y42 Creative Commons License 2006.04.11 0 0 8697

Szar a kedvem, úúútálom ezt a változékony időjárást......

Kérhetnék egy viszkit??

B_B Creative Commons License 2006.04.11 0 0 8696

A csatornákat csoportosítottuk: Pl. Keleti, Kedvencek, magyarok, német, francia, stb...

maj leírom a 3 mühold nevét. Egyik pl. Sirius

Előzmény: detty21 (8695)
detty21 Creative Commons License 2006.04.11 0 0 8695

köszi, addig is. Átgondoljuk... 1400 csatorna??? Uramisten!! ki bir annyit nézni??!!

Előzmény: B_B (8694)
B_B Creative Commons License 2006.04.11 0 0 8694

Nos, a fatert még kikérdezem, de addig is.........

Van Újpesten egy kis antenna bolt. Ők árulják a cuccot. Kb. 50.000 Huf és ebben benne van a felszerelés is. Ennyit fizet az ember egy év alatt a Kábeleseknek.

Van rajta 3 kis fej, amely 3 műholdat lát. Lehet, hogy nálatok még többet is lehet fogni. A fater arnyékolt helyen van, de igy is több mint 1400 csatorna van. Részben kodoltak is vannak, de ez nem az arab csatornákra jelemző. Azok mind nyítva vannak. Csak bírja az ember.

Előzmény: detty21 (8693)
detty21 Creative Commons License 2006.04.11 0 0 8693

Uristen BB!! Dehogy voltál unalmas!! Teljesen felcsigáztál... :) először is gratulálok!! HOgy a turóba lehet 9 kg-t leadni!!!! Tök ügyes vagy!!! én csak párat szeretnék, de az sem megy... mindig csak addig tudok "fogyókurázni", amig éhes nem leszek... :))

A másik!!!! Ez a parabolaantenna!!! JUUUUUUj!! mesélj még róla... hogy van ez? mennyibe került?? nagyon szeretnék már régóta arab adókat nézni a tv-ben, meg zenecsatornát... gonodlkodtam is rajta, hogy szolgáltatót kéne váltani, valaki mondta, hogy a UPC-vel lehet fogni. De én nem értek ehhez, ugyhogy nehogy olyan szinten írd, mint Gombócnak ezt a dvd-s izét, mert egyetlen szót sem értettem belőle... :) és még szőke sem vagyok... (bocsi, Sat)

Előzmény: B_B (8692)
B_B Creative Commons License 2006.04.11 0 0 8692

Igy van. Sat minket is meghívott és nemsokára találkozni is fogunk. Az igazság az, hogy várom a jó időt. Ja még éppen készülünk az első spanyol utunkra, mert az idén kéttő is lesz belöle. Kereken egy hónap mulva indulunk.

Nagyon hiányzik Tunézia. N A G Y O N. E hiány potlására a faterom (aki egyidőben szomszédom is) vásárolt egy Parabólát 3 fejjel és az összes arab országot fogjuk.

Készítettünk már Couscous-t (vásároltam couscousier-t is), készítettünk fimon kaját, amit a M2 (Marocco 2)  Tv csatorna adott le. Ja meg Bahreimit is. :) a spanyol TVE este 6kór szokott leadni egy fickót, aki a kulináris dolgokkal foglalkozik, és aki a fözést nem a konyhába kezdi, hanem a piacon az árú beszerzéssel. Itt osztán a jó tippek!

Na, jó elég uncsi voltam. Kaja ide vagy oda, az utolsó 3 hónapban 9 kg. adtam le. Kicsit de finomat, ez az új szlógenem.

Előzmény: detty21 (8691)
detty21 Creative Commons License 2006.04.11 0 0 8691

Bocsi BB, hogy Téged nem szólítottalak meg, olyan sokat írtatok azóta, hogy erre jártam, és igy is hosszu lett, amit írtam. Remélem azért a képek kárpótolnak... :))

szerintem azért jó lenne itt is egy tali!! én mindenkire kiváncsi vagyok, és engem nagyon feldobott, hogy a mi találkozóink mennyire jól sikerültek. A jordán már a 2.!!! és nem tudtuk befejezni a beszélgetést!! mindenki mesélt egy csomót, jó volt!!!!!!

Különben is Sati már annyiszor hívott mindenkit!!! záróljelben jegyzem meg, hogy én, már voltam nála... ÉS TI????????????

tényleg, hova lett HB??? ki tud róla??

Előzmény: B_B (8686)
detty21 Creative Commons License 2006.04.11 0 0 8690

köszi Gombócka, hogy ilyen gyorsan idevarázsoltad a képeket!!!!

Föntről lefelé haladva a képek:

1-2-3 Damaszkusz, Saida Zeinab mecset a város szélén, ez egy siita mecset, és belül tiszta tükörmozaik. Nekem ez a kedvencem... ezt már valahol írtam... akkor bocs... Mohamed vejének Alinak a lányának (értitek...:))) Zeinabnak a síremléke van benne azt hiszem csupa ezüst.

4. Attakije Asszultanije ottomán mecset, látszik, hogy tiszta törökös, nagyon tetszett, különben tiszta csíkos, csak nem akartam már annyi képet...

5. Saida Zeinab megint

6. Ez az egyik damaszkuszi szállodánk volt, HOtel Sultan. Ilyen volt a reggelizőhelyiség, meg a társalgó.

7-8. Al-Azem palota Damaszkusz. A legszebb palota Damaszkuszban, meg még építtetett még egy ilyet Szíriában a pasi. Gyönyörű belső udvara-kertje van, szökőkut (most még nem szökött), narancsfák, meg mittudoménmilyen fák, nyitott belső udvarra néző szoba. A férfiaknak külön belső kertjük van, persze nagyobb mint a nőké, de amugy egyforma. Este ki van világítva, ugy is nagyon jól néz ki. 

Előzmény: gombóc29 (8687)
gombóc29 Creative Commons License 2006.04.11 0 0 8689

és a maradék kettő:

gombóc29 Creative Commons License 2006.04.11 0 0 8688

a második adag:

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!