annyira nem ismerem őket, csak azt tudom, hogy az algás snack-jeik bejönnek :)
Igazából nem sok esélyt látok, hogy Kaio szabályosan megkapja a rangot, a sérülékenysége miatt. Nemrég készítettem magamnak egy grafikont, a jelenlegi és közelmúlt-beli sanyakuk, illetve a nehéztüzérség rangsor-emelkedési sebességéről, valamint az utóbbi Yokozunákról is megcsináltam ezt. Nos, Musashimarunak és Wakanohanának is nagyon lassú emelkedése volt, de Kaionak ott vannak a mostani titánok is ellenfélként.
Bár olyan két éve volt tán, amikor Chiyonak meg Kaionak megelőlegezték az előléptetést ha erőteljes 12-3-at csinálnak, de akkor el is bukták mindketten.
Homashonak vegetert a gyereknap, eleg volt Azumat raereszteni. Holnap mar Kyokutenhot kapja, gondolom ugy tippelt a kyokai, hogy szopatasbol nem kell tobb (bejott). Most mar inkabb a sansho dijak lehetnek erdekesek.
Hát ezen a bashon sem izgultam halálra magam. Igaz, hogy matematikai esélye még több versenyzőnek van, de kb. 0,0001% az esély, hogy ne a yokozuna szerezze meg a 19. yushoját. Hakuho kivételével (már ha egészséges) senkinek nincs még a leghalványabb esélye sem, hogy Asashoryut megszorongassa.
a tizedik nap után kezd a szokásos lenni a forgatóköny; Asa veretlen míg az ozekik botladoznak. Kaio, Chio és Azuma 2, Kotooshu 3 vereségnél jár. egyedül Homasho tartja a lépést a yokozunával, valszeg hamarosan ráengedik a sanyakukat és akkor megy a lecsóba. ezen a tornán a komusubiknak rendesen fel kell kötniük a mavashit a hátralévő napokra, ha nem akarnak makekoshit. persze Kokkai már kötheti...