Keresés

Részletes keresés

k_peti Creative Commons License 2005.09.26 0 0 2112
Sziasztok!

Mi Augusztus 7-én indulunk.
Tudja valaki, hogy most milyen az idő Sartiban?
Fürdeni lehet még?
Rockybaby!!! Creative Commons License 2005.09.14 0 0 2111
:( mi akkor jövünk:(
Előzmény: Botond36 (2109)
Rockybaby!!! Creative Commons License 2005.09.14 0 0 2110
Bocs:D Első nyaralás, szal kicsit úgy nem tudjuk mit hová és mi merre hány méter:D
Előzmény: HTT (2108)
Botond36 Creative Commons License 2005.09.14 0 0 2109

Meddig lesztek?

Mi 23-án indulunk 2 hétre

Előzmény: Rockybaby!!! (2107)
HTT Creative Commons License 2005.09.13 0 0 2108

Mondom

Nem kell semmi átalakító. Az itthoni eszközöket simán tudod használni :-)

Csak akartam poénkodni kicsit, de nem voltatok "vevők" rá :o))))

Teo >

Előzmény: Rockybaby!!! (2107)
Rockybaby!!! Creative Commons License 2005.09.13 0 0 2107
Nah szóval akkor mi a fene is van?:D Nekünk kéne Devillel a tanács, vigyünk-e vmit...
Előzmény: HTT (2106)
HTT Creative Commons License 2005.09.13 0 0 2106

Halihó

Semmi sem kell. Ugyanaz van, mint nálunk, tán annyi a különbség, hogy a földelt aljzat kevés. Inkább csak kétpólusú, de ugye bedughatsz mindent ... na nem egészen, de majdnem :-))

Teo >

Előzmény: Devilsdance (2105)
Devilsdance Creative Commons License 2005.09.13 0 0 2105
Sziasztok!!!

Már csak három nap és indulunk:D
Egy kérdés viszont naggyon foglalkoztat minket...
Olyan h áramátalakító v nemtom mi nem kell oda??? lehet hülye a kérdés de tényleg fogalmam sincs h az ottani hálózatok milyenek..
Please Help Meeeeeee:)
Dvmi Creative Commons License 2005.09.12 0 0 2104

Szia Király Bogcsi!

Mi az első emeleten (második szint) 7-8-9-es szobában voltunk. 8-23-ig

Fekete kombi merci állt a kapu előtt, szemben egy drapp metál Liana, hátul a sarkon pedig egy kékes szürke A6-os. Két piros kismotort béreltünk egy hétre és az első héten csütörtökön voltunk a görög esten.

Ti melyik szobában voltatok?

Dvmi

Előzmény: Király Bogcsi (2100)
rudiandi Creative Commons License 2005.09.12 0 0 2103

Dvmi!

Mi is idénSartin voltunk, és előtte évekig Evára jártunk.Szerintünk is sokkal csendesebb, nyugisabb "pihentetőbb"Evia.Mi is inkább azt választjuk.

Smartiie Creative Commons License 2005.09.11 0 0 2102
szívesen és jó nyaralást!

üdv Márti
Előzmény: Érika (2101)
Érika Creative Commons License 2005.09.10 0 0 2101

Hello Smartiie!

Nagyon szépen köszi az infót.

Előzmény: Smartiie (2098)
Király Bogcsi Creative Commons License 2005.09.09 0 0 2100

Sija!!!

A Babits-ba???

Mi is ott voltunk:)

Ez tök yoo:)

Lehet taliztunk is:)Cupi

Előzmény: Dvmi (2099)
Dvmi Creative Commons License 2005.09.08 0 0 2099

Szia Király Bogcsi!

Mi is aug 8-tól két hétre voltunk Sartiban a Babbisban.

Szép hely csak nekünk túl nyüzsi volt. Beláttak a szomszé házból , bunkó honfitársaink éjjel üvöltöztek a folyosón.

De azért jó volt aranyosak voltak az id. vezek is. Anettal, Carlossal és Zolival sokat beszélgettünk és jót buliztunk a görög esten.

Nekünk Evia jobban tetszett tavaly, valószinű, hogy jövőre is oda megyünk.

ÜDv.

Dvmi

Előzmény: Király Bogcsi (2092)
Smartiie Creative Commons License 2005.09.07 0 0 2098

Érika!

Én láttam is: Sarti Village részén van, a főutcán, ami kb. 80m-re van a parttól. Nagyon takarosnak néz ki, aki ott volt nagyon dícsérte. AMúgy mindenhez közel van, de nem a forgalmas részen.

Előzmény: Érika (2097)
Érika Creative Commons License 2005.09.07 0 0 2097

Sziasztok!

Mindenkinek kössz az infot a medúzákkal kapcsolatban. Csak azért érdekelt, mert az idén (máshol ugyan) de már összeakadtam egy példánnyal, és mondhatom, nem volt túl jó. Még most is látszik a nyoma.

Azért még lenne egy kérdésem. Hallott már valaki a Hotel Azalea apartmanházról?

És ha igen, akkor mit?

Köszi!

Devilsdance Creative Commons License 2005.09.06 0 0 2096
HÁt annyiban h ha ki akarna nézni az újjaim közül akkor kinyomnám vele a szemét:)
Előzmény: Smartiie (2095)
Smartiie Creative Commons License 2005.09.04 0 0 2095
Devil!

Sejtettem hpgy valami ilyesmi ok miatt kérdezed:)))
De tényleg nem találkoztunk semmilyen "érdeklődővel", aki a lábunkra kíváncsi lett volna. Tengeri sünt láttunk, azokból tényleg van elég, de lehet látni, mert feketék, és mindig szikláknál vannak. A cipő mennyire védene ez ellen, azt nem tudom.
Előzmény: Devilsdance (2094)
Devilsdance Creative Commons License 2005.09.04 0 0 2094
Csak azért gondoltam ez ta cipős dolgot mert azrét nem örülnék ha minden tengeri móka a lábam újjai közül akarna kinézni:)
Előzmény: Smartiie (2087)
Smartiie Creative Commons License 2005.09.02 0 0 2093
Saking!

Sarti előtt van egy rakás camping, amúgy végig a part mentén vadkempingeznek...- ha kempingezni akarsz.
Ha egész véletlenül Sartiban nem találsz szabad ap.-t, délfelé van Toroni, ott biztos van, az kisebb hely.
Max. nincs kiírva, házalsz vagy mégy a helyi irodába, amelyik tetszik...
Előzmény: saking (2089)
Király Bogcsi Creative Commons License 2005.09.02 0 0 2092

Halika!!!

Én most augusztus 8.án voltam Sarti-ban!!

És .........szerelmes lettem a helybe!!Szerintem fantasztikus:)

Hihetetlen jó hely!!!

És az idegenvezetők is marha jó fejek voltak!!Főleg Anett,Zoli és Marcsi!!!

Áááá tök arik!!:)

Ki volt még pont ekkor???

Remélem jövőre is megyek!!!TUTI!!!

cupi

Jacques de Molay Creative Commons License 2005.09.02 0 0 2091
És ha már egyénileg mész, miért nem néztek meg más helyeket is? Thássos, például.
Jacques de Molay Creative Commons License 2005.09.02 0 0 2090
Görögországban _mindig_ van szabad szálláshely, emiatt ne aggódj.
saking Creative Commons License 2005.09.02 0 0 2089
Köszi :) Nem a vonatállomásra gondoltam, hanem a Zimmer Frei jelenségre, illetve arra, hogy ezzel a módszerrel (mész az utcán és keresel egy olyan helyet, ahol ki van írva a Zimmer Frei) lehet-e szállást kapni. Sokan az ellen vannak, hogy itthonról foglalj szállást, éppen ezért kérdeztem..

Láttam a neten sok Sartis ajánlatot, tudom azt :) Köszönöm..

Egyébként ez a Zimmer Frei Görögország más területére sem jellemző?
Előzmény: Smartiie (2088)
Smartiie Creative Commons License 2005.09.02 0 0 2088

Saking!

Sartin nincs vonatállomás. Oda busszal vagy kocsival mennek, max. repülővel, de persze mire Sartira érnek az előző 2 járműben lesznek már.

Szóval ott nincs ilyen turistavadász szállásadó társaság. Én még a félig előszezonban sem láttam ilyet, később meg már nemigen volt szabad ap.

A "zimmer frei" sem nagyon jellemző, azért lehet egyezkedni a tulajokkal, ha van van helyük. De itthonról is foglalhatsz, néhányan fenn vannak a neten, vagy kinti irodán keresztül is. Ha főszezonban mész, akkor ajánlott előre lekötni a szállást, idén volt akit meglepetés ért kinn, és nem könnyen kapott.

Előzmény: saking (2086)
Smartiie Creative Commons License 2005.09.02 0 0 2087

Devil!

Mi nem használtunk semmilyen lábbelit fürdéskor, nem volt rá szükség. Ill. békatalpat, azt sokszor.

Előzmény: Devilsdance (2085)
saking Creative Commons License 2005.09.02 0 0 2086
Jó napot régi és új ismerősök :) A jövő évi Sartira készülünk már, az a kérdésem, hogy lehet-e úgy szállást találni, ahogyan azt lehet, tapasztalatom szerint, máshol: leszálltunk a vonatról, és már az állomáson jött szembe egy-két ember a kulccsal a kezében, hogy kell-e szállás. De ha egy sincs ott az állomáson, akkor is könnyen ment volna, mert majdnem minden kapura, házra ki van írva, hogy szoba/szobák/sátorhely/stb kiadó. Sarti-n is így van?
Devilsdance Creative Commons License 2005.09.02 0 0 2085
Helló Mindenkinek!:D

Nos mi szept 16.án megyünk sartiba:D:D

Egy kérdésem viszont lenne.... mivel kezdők vagyunk ezért kérdezem h kell vmiféle cipő a tengerbe h ne találjanak meg vmi herkentyűk?:) és ha igen hol lehet beszerezni ilyet és mennyiérT?
elégmár Creative Commons License 2005.08.31 0 0 2084

Szia!

Mi egy hete jöttünk meg. Az én kislányom 5 éves és állati jól bírta az utat. Minden nagyképűség nélkül mondom, hogy a felnöttek nem bírták így. Nem tudom emeletes busszal mentek-e, de érdeklőd meg az irodában. Ha igen, akkor javaslom, hogy lenti részen kérjél helyet, mert ott asztalok is vannak, így nagyon jókat tud rajta játszani. A kislányom az egész éjjelt végig aludta, de takarót vigyél, mert a légkondi menni fog éjjel is, ezért meg ne fázzon. Egyébként van lehetőség a buszon a filmnézésre. Ha van mesefilmed dvd-n vigyél magaddal, biztos beteszik, az is lefoglalja talán egy kicsit. Ne féljél nem vészes az út, engem sem viselt meg, pedig én nem tudok buszon aludni, így végig ébren voltam. Egyébként mi 9-kor indultunk Pestről és reggel 6-ra már ott voltunk. Vissza felé még gyorsabban jöttünk, 13 órakor indultunk, és 7-re voltunk Pesten.

Jó utat és sok-sok pihenést.

Előzmény: eszter29.. (2083)
eszter29.. Creative Commons License 2005.08.30 0 0 2083

Sziasztok.

Mi szept12-én indulunk (a párom,a lányom aki 4 éves lesz és a hugom)Sartira az Aeolus-sal szállásunk az Ilias stúdióban lessz.Rengeteget olvastam Sartiról,mostmár csak 1 dolog izgat:hogy fogjuk kibírni a lányommal a hosszú utat-busszal megyünk.Már szedegetem a játékokat,de nem pakolhatom össze a szobáját:)

Elsösorban arra lennék kiváncsi,nincs e akkora szerencsém ,hogy valaki ebben az idöpontban hozza magával hasonló korú csemetéjét.Ha magadra ismersz,kérlek válaszolj!

köszi szépen:Eszter

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!