A minden a Napsterről.
A suliban van gyors kapcsolat, lejött hamar.
A Silkw.-nek szar a minősége, de a Madag. meg a Chinese D. extra high quality.
Ha kell, kirakom neten valahol. Pár nap.
Én mint ősi rajongó, már nagyon várom az uj albumot, bár tény hogy egy nagyon más lesz ez már mint 8 évvel ezelőtt.
A feeling nem hozható vissza egyrészt, másrészt Slash gitárjátéket lehetetlen potolni.
Az OH My God, elég brutálosan hangzott számomra, aminek örülök, mert féltem hogy elnyálasodik a zenekar, sok másikhoz hasonloan.
Egyelöre ennyit mert fáradt vagyok...
Ja igen Masek:
Madagascar, Silkworms ezek honnan vannak?
Nekem is kéne...
Pretty Tied Up=Jól megkötözve
Na gondoltam én is beleszólok. Nem sok jót hallottam az új Guns dolgok felől, de saját füllel még semmit nem hallottam az Oh my god óta.
A régi Guns-t kedveltem nagyon. Egy időben egyik haverommal rámentünk, hogy ahány számot csak lehet szerezzünk meg koncert-felvételként kazin vagy videokazin. Olyan 90 százalékos arányt értünk el. Meg nyomoltunk bootleg-ben is :), pl. Jumpingjack flash, valami Crazy sunday vagy vmi ilyesmi etc. Szép idők voltak
Na végre, jó valami jót hallani az új Guns felől.
Mikor jelenik már meg az a rohadt album? Gondolom, előtte "felfuttatnak" egy-két számot, és utána jön ki a lemez maga. Már nagyon várom. Ha nem lenne ilyen "szakadozó" a kapcsolat, én is letöltenék egy-két számot, de hát így... :(
G'N'f'nR's FOREVER!
+1 fan
A rioi koncerttel kapcsolatban :
Az új számok nagggyon jók. A Chinese Democracy nagyon ütős gitárral indul, és még jobban folytatódik.
A másik kedvenc a Madagascar. Kellemes lassú rockballada (mint a vitatott Estranged). A rioi felvételen a szám közben a Civil War idézete is szól (what we've got here is ... - ha jól emléxem). Axl óriási átéléssel énekel.
A Siklworms (selyemhernyók) - ről csak annyit : Axl úgy kezd : Listen mothermuckers ... - A legzúzósabb a 3 közül.
A Las Vegas-i The Blues meg a Rhiad (vagy hasonló) nem jött be annyira, de lehet, h csak azér mer szar a minősége...
Nem tud valaki megdobni egy URL-lel, ahonnan a rioi koncert _jó_ minőségben letölthető ? A Napsteren elég szarok vannak.
Más : Mit jelent az, h Pretty Tied Up ?
Először illeszd be a sort egy általad készített szövegfile-ba, aminek bármi lehet a neve, csak add meg neki a html kiterjesztést, majd enterezz rá a file-ra élő internet kapcsolat mellett. Ha nem jön be a kép akkor télleg elgépeltél vmit.
A többiektől bocs az offért, befejeztem az oktatást!
A sor elejére tégy egy < a végére pedig egy > jelet. Én most azért nem raktam oda, mert akkor megint a kép jelent volna meg. Bár ezt pár hozzászólással előbb Red Squad már elmagyarázta.
Esküszöm, idegrohamot kapok. Be akartam tenni egy riói képet, erre ezt csinálja. Ezt én nem is értem. Mindegy, a képek a 128. hozzászólásban Brad által leírt helyen találhatóak, ha egy kicsit keresed őket. Teszek egy utolsó próbálkozást.
Nos, azt kell mondanom, hogy sokkal jobb, mint Duffé, de mondjuk az viszont tényleg szólólemez volt, majd mindent egyedül Duff csinált rajta, Slash meg ugye csak megírta a számokat+a gitárt lenyomta.
Egy ilyet közepes. Tökjó, csak pár homályság is van rajta. De akkor is. A Man In The Meadow pl. az egyik overall kedvencem. Meg a zenészek. Jeff Beck, a fél Skid Row, Lenny Kravitz... Szóval nekem speciel nagyon bejött.