Foti szövegkönyvéből származik (copy paste), bár nekem is gyanús volt, de úgy vélem el kell fogadnunk a fentiek véleményét, ezért használtam helytelenül a nevet.
Na de layout! Őméltósága asztalánál nem ajánlgatkuk idegeneknek Miss Poppyt! Amióta az a pernahajder Dicky McKart úgy elbánt szegénnyel, tartok minden ismeretlentől.
Egyébként Dolby Kapitány a zuluktól tanulta az olyan kifejezéseket, hogy "nagyon zsír" meg, hogy "halálra röhögte magát"?
Mindenesetre finom úri népek nem használnak ilyen szavakat!
Ne szólj szám, nem fáj fejem! Én mindig ezt mondom.
Hlószia! én még sose írtam ebbe a fórumban, de most már elérkezettnek láttam az időt! Én nagy rajóngója vagyok meldruméknak már 90es évek elején láttama sorozatot a tévében akkor is halálra röhögtem magamat. Nagyon zsír, és külön örültem neki, hogy a további 6 részt is leadja a DTV.
Tudtok arról vmit, hogy hol lehetne beszerezni eredeti nyelven a filmeket? valamilyen elektronikus úton?
Ha bármilyen információra vagy egyéb másra van szüksége, mely ezekből a körökből eredeztethető, minden bizonnyal Mr. Stokes szolgálatait veszi igénybe.
Elvégre Őméltósága a Lordok Házának a tagja, nem igaz?
Biztos vagyok benne, hogy a Vörös Oroszlán megépítésénél nem a magyar szabvány szerinti söntéspult építési irányelveket tekintették mérvadónak, ebből kifolyólag arra gondolok, hogy a kiváló minőségű ukrán (vagy bármilyen más)gyártmányú csiszológép használata mindennemű alapot nélkülöz. A magam részéről meg vagyok győződve arról is, hogy ezzel Őméltósága is tökéletesen tisztában van.
Bár ebben az esetben azt hiszem Mabel idevonatkozó szakvéleménye a legkompetensebb, hiszen neki kedvenc törzshelye az előbbiekben említett vendéglátóipari helyiség.
A söntéspult minőségét illetően talán még Wilson kapitánnyal konzultálhatunk, aki ugyebár hivatalos közegként nyilvánvalóan gyakran megfordul a Red Lion-ban.
Magam is úgy vélem, hogy James esetében marad a 12trees. Több okból kifolyólag is. Egyrészt mindenki így szokta meg, másrészt Konrád Művész úr is így írta alá e-mailjeit, és hát ugye nála kompetensebb személy nem igen létezik kis hazánkban ennek a kérdésnek a megválaszolására. Ja és még egy érv: így hagyom a tördelt változatban. Mostanra ennyi.
Ez a rész már sokkal jobb volt ! :) A szinkronhangok is visszatértek a régi kerékvágásba! Hát igen, kell egy kis idő, hogy újra belendüljenek ;) Már alig várom , hogy a tiszteletreméltó Konrád Antal benézzenk hozzánk! Azért nagyon rendes, hogy még ránk is tud időt szakítani és köszönjük neki a sok szép képet !!!
Poppy* annyira édes volt amikor átadta az ajándékát Jamesnek, semmi kétség fülig szerelmes belé..az a kislányos báj és vidámság... és James hogy örült ! Imádom őket :))) ..de olyan kár hogy a végén nem ők jönnek össze! Ne értsetek félre, semmi bajom Ivyval, de James mellett Poppy* jobban mutatna! ...és egyáltalán nem gonosz, egyszerűen csak féltékeny (és néha rossz mint egy vásott gyerek :)mindenáron meg akarja szerezni magának amit akar !
Kérlek mond meg mikor szoktál chatelni, már nagyon szeretnék végre "élőben" is beszélgetni :) ..és melyik e-mail címre lehet neked írni, úgy hogy biztos megkapd ? jaj,,az elmondásod alapján tényleg fantasztikus lesz a 23. rész !!!!!
Az új szöveg a legbonyolultabb, mert azt még egyszer be kell tennem a tördelőszoftverbe, gyakorlatilag, mintha újra megcsinálnán az egész könyvet. Ez a legrosszabb megoldás.
Ha hazaérsz a gépedhez, üzenj Icukán keresztül. Elvileg este 9-ig még az irodában vagyok.
net közelben (mint sejthetted), de nem a gépemnél.
Amint kapok vmit, adom tovább, gondolom neked 1xűbb egy új szöveget PDF-fé alakítani, mint viszont.
De a hozzányúlások számát csökkentendő, nem csak a hejes sírási hibákat kellene írtani, hanem az óangol megnevezéseket. Esetleg 12treesből nem kellene Twelvetrees-t elkövetni ?