“Egy bácsikám, ki csősz volt s egész évben a Varjúdomi kunyhóban lakott olyan mesét mesélt, amilyen éppen abban a percben eszébe jutott. Az volt a jó, hogy élni kellett, élni a sok szeszélyes mesét. Így csinált nékem hosszú orrot, kedvet ahhoz, hogy éljek úgy, ahogyan ő élt. Mert ő volt, ő meséje minden hőse, a hónapok és magok ismerője, kinek a nap volt kalendáriuma, szél a nagyapja, parázs meg a húga”
Hát, ha nem nasiztok, meg a húst nélkülöző ételek valóban nem kiadósak, csak abba a hibába lehet belemenni, hogy túl nagy szénhidráttartalmúak lehetnek.
Nekem az jött be, hogy főtt kaja csak ebédre. Vacsorának meg kimondottan könnyű kaja, és az is több, mint 2 órával lefekvés előtt.
A biológia nem annyira más. Megy a nyüszögés a sok elhízott, túlsúlyos emberről, aztán csak kiderül, hogy ilyen szokások vannak a háttérben, mint a napi többszöri jó nagy adag főtt kaja, meg az ebéd utáni desszert, meg a hasonlók.
Nem attól lesz jó anya meg feleség valaki, hogy ételt rak a gyereke, férje elé, pláne nem felesleges mennyiségben.
nem tudom mi bajod van, töklyóóóóó kis komment, a Lelkisben lenne a helye, lehetőleg a szokásos vörös lóbetűkkel, hogy a többi modi is lássa és halálra röhögje magát... DDDDDDDDD
Az is bepistult idővel és visszavonult a társaság az eredeti topikba.:)
Milyen nikkeket? Wagnert és Murdert? Tudom, kik ők, de a fórumnak azon a részén, ahol ez a klubtopik volt, csak Murdert láttam (és éreztem:D) ténykedni, Wagnert szerintem sosem.
Viszont csak ez a rendszer lenne valamennyire működőképes, mert azt nem lehet elvárni Fasírttól meg egyik moderátortól sem, hogy állandóan ezt a topikot monitorozza.
Bepistulnak általában, bár volt nekünk olyan ami évekig ment..oszt a parkesz kolléga kívülről szétkúrta..:)
Ráment a nikkekre ilyen domos, hümis módon mint egy bulldog, buktuk a regisztrált nikkeket, modi váltás volt, wagner támogatott minket előtte..murder nem :)
Ismered ezeket a nikkeket?
Uj topik a cime ha rákeresel, észak-amerikaiak írtunk oda..
Úgy rémlik, hogy régen írtam olyan klubtopikba itt az Index fórumán, ahová csak az írhatott, akinek erre volt jogosultsága. Igaz, így az újonnan jövők dolga is nehezítve volt, mert kérniük kellett a felvételt, viszont könnyebb volt szűrni a mezőnyt.