Nem vagyok egy nagy fórumozó, inkább csak olvasgatni szoktam a hozzászólásokat. Úgy látom mostanság nem igen népszerű ez az oldal. Igaz jönnek az ünnepek, senki nem gondol a jővő évi nyaralásról. Vagy mégis? Én sajnos már igen. Hova tűntekl a Sartit népszerűsítő fórumozók?
Nagyon sokat olvastam visszafele. Csak megerősítést kaptam, hogy erre a helyre tényleg el kell jutnunk. Már idén is oda készültünk, csak különböző okok miatt nem jött össze. OFF: Helyette Bulgáriát választottuk aug.végén, az sem volt rossz, hiszen az volt az első tengerparti nyaralásunk, de már bánjuk, hogy az első nem görögföldön volt. Bulgáriában éppen az hiányzott amit Sartin kaphatunk. Igazi túriastaparadicsom volt szállodakomplexumokkal, minden mű és mesterséges, viszont a tengerpart csodás, az árakról nem is beszélve.
ON: Remélem idén nyáron már tényleg eljutunk Sartira.
A hétvégén érkeztünk haza párommal Sartiról! Az időjárás az első néhány napban (szombattól keddig) fantasztikusan szép, verőfényes, felhőmentes volt, 30 fok körüli hőmérséklettel! Szerdán sajnos az idő hirtelen mélyrepülést végzett, és megjött vele az égi áldás is! Szerencsére csütörtökön és pénteken kegyes volt velünk az ég, és délutánonként azért hagyott még néhány órás lehetőséget arra, hogy csodáljuk a környéket és fürödjünk az - időjárás ellenére kellemes hőmérsékletű - tengerben. Valóban nem kell aggódni, ha nem lesz kánikula és tűző nap, látni- és csodálnivaló van a környéken bőven! A robogót ne hagyjátok a kölcsönzőben amortizálódni (tizenegykét euróért lehet bérelni kétszemélyest egy napra), érdemes azzal felkerekedni és bejárni a félszigetet! Kívánom k_peti, hogy legyen sok szép esőmentes napotok!
Ismerősömék tavaly voltak októberben, és csoki-barnán jöttek haza... Biztos nem lesz már olyan igazi nyári hőség, de azért kellemes. A tenger pedig még nem hűlt le, úgyhogy szerintem tudtok majd fürdeni is.
Mi idén szeptember elején voltunk, és néhány üzlet, taverna már akkor bezárt, és vendég sem volt már túl sok akkor.
De ha az idő nem lesz kegyes hozzátok, akkor se keseredjetek el, mert Sarti környéke meseszép!!! Nagyokat lehet kirándulni akár a hegyekbe, akár a tengerparti sziklák közt.
Semmi sem kell. Ugyanaz van, mint nálunk, tán annyi a különbség, hogy a földelt aljzat kevés. Inkább csak kétpólusú, de ugye bedughatsz mindent ... na nem egészen, de majdnem :-))
Már csak három nap és indulunk:D Egy kérdés viszont naggyon foglalkoztat minket... Olyan h áramátalakító v nemtom mi nem kell oda??? lehet hülye a kérdés de tényleg fogalmam sincs h az ottani hálózatok milyenek.. Please Help Meeeeeee:)
Mi az első emeleten (második szint) 7-8-9-es szobában voltunk. 8-23-ig
Fekete kombi merci állt a kapu előtt, szemben egy drapp metál Liana, hátul a sarkon pedig egy kékes szürke A6-os. Két piros kismotort béreltünk egy hétre és az első héten csütörtökön voltunk a görög esten.
Én láttam is: Sarti Village részén van, a főutcán, ami kb. 80m-re van a parttól. Nagyon takarosnak néz ki, aki ott volt nagyon dícsérte. AMúgy mindenhez közel van, de nem a forgalmas részen.
Mindenkinek kössz az infot a medúzákkal kapcsolatban. Csak azért érdekelt, mert az idén (máshol ugyan) de már összeakadtam egy példánnyal, és mondhatom, nem volt túl jó. Még most is látszik a nyoma.
Azért még lenne egy kérdésem. Hallott már valaki a Hotel Azalea apartmanházról?
Sejtettem hpgy valami ilyesmi ok miatt kérdezed:))) De tényleg nem találkoztunk semmilyen "érdeklődővel", aki a lábunkra kíváncsi lett volna. Tengeri sünt láttunk, azokból tényleg van elég, de lehet látni, mert feketék, és mindig szikláknál vannak. A cipő mennyire védene ez ellen, azt nem tudom.
Sarti előtt van egy rakás camping, amúgy végig a part mentén vadkempingeznek...- ha kempingezni akarsz. Ha egész véletlenül Sartiban nem találsz szabad ap.-t, délfelé van Toroni, ott biztos van, az kisebb hely. Max. nincs kiírva, házalsz vagy mégy a helyi irodába, amelyik tetszik...