Ha normális elvtársakról van szó (nem filmletöltők, torrentezők, ilyesmikről) - akkor (mondjuk levelezésre, topikozásra) még 4 embernek is elég az az 5 Giga havonta.
A router bírja - 1500 meg nem pénz azért, hogy szélessávod legyen a lakóban - nem igaz? .
Hát a tavaly egy Panon-os mobil-neten osztoztunk a barátommal, routerrel. Ez havi 6 ezer volt, ezért kaptunk 5 Gigát.
Hát nekem nagyon kis forgalomra van szükségem - gyakorlatilag én csak word-dokumentumokat adok-veszek üzemszerüen. Persze, ha valami (főleg botanikai) ritkaságba botlok a fordításokban - akkor azoknak utána kell böngésszek a neten (latin nevük, ilyesmik).
Na meg kell a sávszél ahhoz is, hogy cseverészni tudjak a lakókocsis-barátaimmal - nem igaz? .
Én is tudom, mert nekünk is van, zárt tehergépkocsink abban a vezetővel együtt 9-en mehetünk. De mióta beléptünk az unióba azóta csak annyi fő utazhat benne amennyi a forgalmiban van bejegyezve.
Még nem voltam lent, de a barátom már megkapta, hogy neki 50 rugó a foglaló. MOST !!!
Hát, ha igaz amit ott ír az ajánlatban, akkor 225 lesz a kis-parcella. Más kérdés, hogy adnak-e kisparcellát lakókocsira?
Mert a tavaly is kisparcellám volt - de arra sátrat vertem - az volt 185. Tőlem 3 méterre a barátom, a lakójával 250-et fizetett már akkor. Neki az most 285 lenne.
Hát nem tudom, nem olcsó. Annyi lóvém viszont biztos nincs, hogy a nyarat elutazgassam - a hajómmal meg pláne nem. Plusz még a melómat sem hagyhatom, tehát olyan hely kell, ahonnan nyomathatom azt is. Háááát, a hétvégén biztos okosabb leszek. .
Személyszállítás:46. § ...
(4) Tehergépkocsin abban az esetben szabad a hatósági engedélyben feltüntetett személyek számánál többet szállítani, ha
a) a tehergépkocsi megengedett legnagyobb össztömege 3500 kg-ot meghaladja,
...
Forrás: http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=97500001.KPM
Ez ám a jóreggelt!Már félig lehánytam a havat!Reggelizek aztán folytatom,mert így nem tudok kimenni az udvarból se.25 cm esett éjjel és folyamatosan szakad.
Köszönöm!Ebbe már azt hiszem betudnék vackolni!De nekem a kisebbek is elegek lennének!Az egyik oldalában lehetne hétközben dógozni aztán hétvégén meg lehajtom az ágyat aztán hajcs!Az a hollandforgalmis ducató tökéletes lett volna berendezve!Későbánat...
De nekem az nem jó!Mit csináljak a platóval?Nekem csukott busz lenne jó,mint a nissan csak nagyobb.Abban meg 6 személyes nagyon ritka és pl. a mai keresetemből időtlen időkig gyűjtögethetek mire megjön az ára.Mert manapság a katonák hogyan utaznak a platón?...Gondolom ma is úgy van,mint régen.Vagy már busszal szállítják őket?