A Blue Scorpions és a Pannonia MGTSZ álltal szervezett veteránmotorkerékpár bemutatóra, szépség és ügyességi versenyre.
A BSMC és a Pannonia MGTSZ szeretettel meghív mindenveteránost,és veteránmotorozásfelől érdeklődőt,2008.Április 5.Budapest,XIV.ker.Ötvenhatosok terén(volt felvonulási tér)megrendezésre kerülő veteránmotorkerékpár szépség ésügyességi versenyre.A veteránmotrkerékpár bemutató egy szezonnyító balesetmegelőzési rendezvény szerves része,ahova a rendezők minden motorost várnak ,akik a motorozás szépségei mellett tisztában vannak az abban rejlő veszélyekkel is.Az esemény védnöke:dr.Tóth Gábor r.dandártábornok úr,Budapest Rendőrfőkapitánya Díszvendég:Talmácsi Gábor 2007.Moto GP 125 cc. világbajnoka
A rendezvény 2008.április 5.-én 10 órától 14 óráig tartváltozatos programokkal.A rendezvényt egy nagyszabású motoros felvonulás zárja az Ötvenhatosok terétől a Citadellára.
A veteránmotorosok 9 órától gyűlekeznek a Közlekedési Múzeum elött.Ha van 30 évnél ídősebb motorod akkor megjelenésedre feltétlenül számítunk.
Tisztelettel:Fóti Gyula Pannonia MGTSZ (06 20 3 421 373)
Ez az írás másolható,és tovább küldhető minden jóérzésűmotoros részére,akinek fontos lehet a balesetmegelőzés.
Yamaha Dt-n 125 elszakadt a kuplung bovden és ..ugy tűnik szétugrott a kuplung is.. a bovdent már kicseréltük.de nem emel ki. a kuplung emelőtengelynek nem érezni az ellenállását csak amennyit a visszahuzórugó tol.. (kicsuszhatott..?Mi rügziti a helyén h tengelyirányba ne tudjam kihuzni..? ) A kérdés a következő : szét kell szedni az egész blokkot h a kiemelőtengelyt beakasszam a helyére ? a választ előre is köszi:d (persze sürgős lenne mert már mennénk csapatni..:D)
UTOLSÓ határidő a tagdíjak fizetésére márc. 31 A hétvégén rajtol az Enduro-bajnokság Nagytarcsán.Licensz nélkül is lehet indulni,jöhet bárki!!!Persze a szurkolókat is szívesen látjuk!!! MÁS- Módosult az Enduro-Cross versenynaptár.A máj.11.-ei Nagykanizsai verseny április 27.-én lesz!!!
Off: Eladósorba került a KTM450EXC-m, amit tudni kell róla, '03-as, jó, korának megfelelő állapotban /szerintem nagyon szép, de tényleg ;)/, kevés km-rel /ha kell, pontosan megnézem a kmórát :)/, '04-es kipufogó rendszerrel és matricaszettel az oldalán, új aksival, új láncszettel, jó gumikkal, nyilván a szezonra felkészítve és csak hobbi célra, magyarul rendszám nincs és nem is lesz rajta! Tulajdonképpen csak rá kell ülni és húzni a fülit állapotban van! A motor aki nem tudná Kiskunfélegyházán van, már aki nem ismer, ugye annak írom ezt! :O Iá.: 820eFt Érd.: Privát vagy aki tudja a tfszámomat, akkor akár azon is tud vagy privát megírom! Képek:
Feri, Neked is kössz az élménybeszámolót, valami ilyesmire gondoltam amikor kértem hogy valaki írja már le milyen volt, és így legalább elsőkézből tudom, tudjuk!
Erdély nagyon jó volt.Abszolut nem volt por,söt... Az idő jó volt,utolso nap elkapott egy-egy futozápor de elbujkáltunk elöle a fák mögé mivel hó formájában esett és erős volt a szél.Sok fotó és videó készült,különösen jól sikerültek a megáradt patakon való átkelések és a csúszos siratófalakon való felmenetek. Itt mindig elörement az operatör és vette a müsort. Palásti Lacival is sikerült legyözetni a tériszonyát,a zsidódombrol egy szakadék pereme mellett jöttünk le,tudod azon a siratófalon ami Józsibáéktól szembe látszik.Egyébként Bobi és Bányai Tibi barátom is lejutott csont nélkül.Afelfelét viszont nem sokan válalták be. Szerintem nagyon jó volt,bár hosszu túrák nem voltak,ennek egyik oka a térdig érő sár,a másik meg,h 1 helyi arc sem volt velünk csak Sanyika akinél még én is jobban tájékozodom. 1 negativum,h már ott is elém állt 1 vadász (a puskájával) és elkezdte verni a nyálát.
Amugy ma Pakson sikerült megnéznem Németh Korit ahogy legyalázta az egész magyar mezőnyt.A második futamban még arra is volt ideje,h miután összeakadt 1 lekörözöttel,bement a depóba,babráltak a szerelők vmit a gépén,visszaállt és megnyerte a futamot.A 4. helyezettől mindenkinek kört adott.
Csá Ice, hát végül is házi versenynek is elment volna 15 indulóból 7-ten innen mentünk,szerencsére az eső nem eset,sőt azt lehet mondani hogy tökéletes volt az időjárás. A versenyt álló motorros rajtal inditották el,tehát ez nekem feküdt,ahogy kell el is jöttem,elsőként fordultam el, egyszer előzőtt meg egy srác az első körben egy kawasaki cross mocival,de azt egy kör után vissza vettem. Az igazság az hogy a verseny 1 órás +2kör volt,de a végére elfáradtam, vagyis a derekam fájdult meg,nagyok voltak a hullámok,szinte egész végig állni kellett a mocin,végül is volt benne fekete föld ami csuszott,erdős rész ami rumplis volt,és hát az egyeneskben a hullámok,meg 4kis ugrató,tehát szerintem mindenkinek tetszett aki eljött,lehetett gyakorolni mindent,és itt a kupa amit nyertem:)))))
Akkor az is mesélhetne már végre valamit aki volt Erdélybe, mert csak hallomásból lehet megtudni dolgokat, elsőkézből még semmit nem tudok, tudunk!
Felhívnám a figyelmet hogy többek között ezért is van ez a fórum! Tudjátok, ha már nem tudunk mindig személyesen találkozni, legalább így tudjunk egymás túráiról, versenyeiről, dolgairól! Na, akkor ezt most jól megmondtam, remélem! ;)