(Thalia Phase 3-mal kapcsolatban: természetesen a renault.hu megint nem up-to-date, nevetséges ez a cég :D Amúgy az árlista a http://www.bekesi.hu címen fent vannak, képek nincsenek, de igyekszem, igyekszem...
Nyugi, ez teljesen normális a thaliánál, és a fogyasztást ne a benzin tank mutató alapján következtessd ki mert akkor néha szívinfartktus fog kerülgetni. Bár nekem volt olyan is, hogy 70 km-en keresztül meg sem mozdult a mutató, és sajnos nem 0 litert fogyasztott :)))). Én a mutatót már nem is nézem, csak a km számlálót. 500 km-nél már tudom, hogy benzinkutat kell keresnem.
"A testőrképzőben egy Thália II-essel rodeoztak.-"
Jahm, nekem is feltünt. De az is, hogy ott Clio felirat volt a hátulján. :)
(imho Magyarországon is jobb lett volna Clio néven kiadni, ha már máshol úgy hívják)
OK, felírlak mindjárt a listára, 12-én les biztosan a Thali! Így legalább megismerhetem az autóm "keresztapját" is :o) Hiszen Te ajánlottad a ceglédi kereskedőt :-)
Egy kerdes, ki latta Kokuszt, vagy Aktivot tegnap, nem is tudom mi volt? Volt benne egy gagyi testor kepzos riport es ha jol lattam, akkor egy bordo Thalia is szerepelt benne... Most en vagyok elfogult vagy mas is Thalianak nezte azt az autot?
dohonyiz, feliratkoznek a Thalalkara... Kecskemet a szivunk csucske es eletem parjaval, 11-en meg borozunk egyet a fesztivalon Pesten, 12-en meg lemennenk a Thalira... Mar ha 12. a fix idopont...
Nekem is ez van, ha jól emlékszem erről volt itt már szó, és állítólag azért van, mert nem szabályos alakú a tank, és így az "első fele" baromi gyorsan "elfogy" (nekem kb 200-220 km), a másik fele viszont simán kibír 400 km-t is :o)
Sziasztok, nekem Thalia 1.4 8V comfortom van május óta, és azt vettem észre, hogy a tank jelző a tele tankolás után 100 km-el már csak 3/4-et mutat. A fogyasztás 7 körül van, szóval 50 literes tanknál 12,5 litert ment le a mutató!? Van ilyen másnál is, vagy csak nálam?
Eredetileg lábakon álló, zsákos faszén üzemelésű sütőkre gondoltam, ami fölötti rácson beízesített hússzeletek pironkodnának, de ez a szabadtűzi megoldás is alkalmazható (ez utóbbi hátránya a másikkal szemben, hogy nyomot hagy a talajon, és ehhez talán tényleg kellhet tűzgyújtási engedély). De faszén fölött is forgatható a nyárs esetleg ...
Tányér, evőeszköz: kinek-kinek ingerenciája szerint, javaslom az egyszer használatost ...
Ma láttam egy J-s rendszámú bordó thalicskát a Haller u.-ban (BP). A hátsó lámpatesten fehér volt az index műanyaga és borostyán színű izzó volt benne.
Ez vmi új, vagy csak egy egyedi csilli-villi dizány?