A hulye nevembol rajohettel volna, hogy valoszinu en leszek az, de ezt meg fokozzam, nem csak a nevem hulye, hanem en is, mivel a 4-5 emil cimem istenien tudom keverni :-) Utolag is bocsi, a helyes verziot elkuldtem egy uj jelentkezes formajaban...
A 80 Le-s dizel meg lehet, hogy az en benzines lelkemre is hatassal tudott volna lenni anno... Kivancsian varom az uj Thaliakat...
Ajánlom figyelmetekbe a lentebb idézett www.bekesi.hu honlapot, ugyanis az árlistában már megjelent a 80LE-s dci is, és csak 120e Ft a különbség! Ha ez már tavaly is lett volna...
Attól is függ, hogy milyen ajtócsatlakozód van (mint az enyém ott a leírásban, vagy a végén látható sárga újabb féle). Ez utóbbiba szerintem a márkaszervizekben lehet kapni "tüskéket" cikkszám szerint, asszem a Megane-osok kiderítették a számot.
Én a csatlakozó hátuljánál fűztem át a vezetéket,0,2 impli vezetéket,ami elég merev,majd a túloldalon kb.1 mm hosszban visszahajtottam.Így nem tud kicsúszni,és ekkor már simán rádugható a csatlakozó az A oszlopon lévő aljzatra.A porvédő sapkával kell egy kicsit t..ni hogy viszonylag rendesen tömítsen.
Koszi! Jo otlet! Ma hazafele hasonlo jutott eszembe. Mikor leparkoltam meg is neztem es talan jo lesz az ajtonal ha rogton az A oszlopnap a sarvedo ala bedugom es rogzitem. Az is eleg magasan van mar es a motortol a meleg sem megy ra.
Nincs kedvem sokat tokolni vele. A csatlakozora a fogpiszkalos rogzitesen kivul
van valami szebb es stabil megoldas? Meg nem szedtem szet, igy nem tudom pontosan hogy nez ki.
Én nem szedtem szét a jobb tükröt.Az A oszlop külső felén lévő csatlakozónál csatlakoztattam a hőmérő vezetékét,majd felvezettem az első sárvédőnél. A motortérben alkalmas helyeken végigvezettem,majd le az első lökhárítóba.Ott bőven van hely.Szig szalaggal rögzítettem. lehet hogy nem a legszebb megoldás,de nekem mükszik.-Egyébbként meg nyitott ajtóval soha nem közlekedtem,így értelem szerüen nem is látszik a vezeték!
Elküldtem a jel. lapot. 2 fő bizti de lehet hogy jönnek a gyerekek is. Grillre gondoltatok? Azt én is tudok vinni, meg van vagy 8Kg szén is itthon.
Off
Tudom hogy Megánosok is olvassák a topicot, fiúk egyedül képviseljem a klubbot? Nehogy máááá, egy ember alapján minősítsék az egész társaságot? Ha még is egyedül leszek, akkor előre szólok nem mindenki ilyen IQ harcos, mint én………. vannak nálam rosszabbak is. ;-)
Akinek V.Z. a monogramja, és már kitöltötte az űrlapot, megkérném, írja meg a jó email címét (vagy töltse ki mégeccer az űrlapot) , mert ami átjött email cím az nem működik :-(=@mgw....)
Sajnos én megint nem tudok menni... Ezúttal 10éves érettségi találkozó a kifogás, ami bár nem lesz túl messze (Szolnokon), de hát ki tudja mikor kerülök ágyba aludni.
Az Űrlapon lehetne egy kis "lenyíló fül"-et csinálni a 3 program megnevezésével és így kiválasztani, azt amely érdekli az illetőt? És akkor a legtöbb szavazatot kapott program lesz délután. :-)