Megnéztem az étlapot. Aki itt éhen marad az megérdemli:-))))))))))
Szerinten ne vállald fel a menüösszeállítás terhét. Van aki ezt szereti, van aki azt... mindenki felnőtt módjára, saját szája íze szerint majd választ.
Persze ez az én privát véleményem...
én minden evő vagyok, csak répa, meg tök ne legyen, marhából, pulykából, csirkéből, na jó sertésből is készülhet az előétel, a főmenű és a desszert:-)))))))))))))))))))))
Szobában Macsi62-vel egyezkedek, egyéb elfoglaltságaim miatt, nagyon kell szervezni, hogy összejöjjön a találkozó.
Menni mindenképpen szeretnék. !!!!!
Gépem, az első 50 magyarországi Pana FZ30 egyike, szép fekete!!!
Vscotina:Panasonic FZ30 fekete, Sunpak 383 vaku, 2 db Kingston 512 Mb-s alapkártya, Hoya UV szűrő, csak 1 db gyári aksi, és 1 db wormsign-os pótakksi;, Hama Star 62-es állvány, Lowepro AW3-as táska, 1GB Sandisk Ultra II ennyivel bővült a készlet, de ez a videómód miatt muszáj volt.
Azt hiszem ezt a listát hónapok óta leírogattuk, hogy kinek milye van.
Te hol olvastál ilyet??? én is pont most jártam az Index időjárás jelentés oldalán, és ott záporesős időt jeleztek:-(((((((((((((((((((((((( De tudod mit??!! Neked legyen igazad:-))
Ha jössz a találkozóra légyszives jelezd, egyrészt a szobakapacitás miatt, másrészt hogy milyen géped van. Mint mondtam a Panasonic Képviselet szeretne a találkozó résztvevőinek mégha szerényen is, de ajándék tokkal támogatni a rendezvényt.
Ha nem jön közbe semmi akkor napközben valamikor én is csatlakoznék, talán már 13.00-kor. FZ-30 és egyedül, esetleg egy cimborámmal akinek bár nem FZ gépe van de szeret fotózni.