Keresés

Részletes keresés

ATóth Creative Commons License 2007.02.10 0 0 697
Bocs, hogy ide is beteszem, de az idegösszeomlás szélén állok, és talán itt jön a segítség:

Kedves játékosok!

Meg tudná nekem valaki mondani, hogy miért nem akar a Sims2 hun telepítője elindulni 1 XpSP2-es rendszert futtató Athlon Xp 1600+(1,4GHz), Fx5600 128MB és 512MB ram-os gépen?

Elvileg mennie kellene ugye?
Esetleg megoldás a problémára?

Előre is köszönöm a segítséget

Üdv
aTóth
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.10 0 0 696
A sims2-nél semmi baj nincs a letöltésekkel ha letöltöted bemásolod az adott könyvtárba és miután elindítottad a játékot akkor behoz egy egyéni tartalom engedélyezése ablakot...Ott ha van egy kis sárga háromszög benne egy felkiáltójel. az veszélyes azt kell törölni a többinél ha azt akarod hogy a játékban is bennelegyen akkor nyomd be az egyéni tartalom engedélyezése pontot és OK.(Elötte érdemes biztonsági másolatot készíteni).
bigeee Creative Commons License 2007.02.05 0 0 695
helloka!

nem tud vki vmi bővebb infot a the sims life stories, pets stories v a castaway storiesról??előre is köszi
Day for Day Creative Commons License 2007.02.04 0 0 694
Az EA oldaláról letölthető a The Sims 2 Pets javítása. kb. 21 MB.
tcstitty Creative Commons License 2007.02.03 0 0 693
ne válaszd a letöltést mert elégsok kellemetlen meglepetés érhet. nekem megvan angolul a csili-vili cuccig, de nem megy el a gépen. vagyis egyszer elment aztán vírus miatt újratelepítés volt, azóta hola elment a játék hol nem. mivel crack-eltek nem stabilak. több vele a gond mint az öröm. letölteni pedig a dc++-al lehet, kitartás bőségesen kell hozzá, mert méretben sem kevés ám ez.
Előzmény: Fairy5 (690)
csudi Creative Commons License 2007.02.03 0 0 692
de ezek az 1-es Sims-hez tartozo kiegeszitok..!!!!
Előzmény: Törölt nick (691)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.02 0 0 691
Nekem meg van mind kivéve a making magic és a superstar mert az nem kellett:) ha nem laknál messze odadnám (: De mivel nem tudom szerintem szerezz egy letöltőprogramot és szedd le!
Fairy5 Creative Commons License 2007.01.29 0 0 690
Inkább a letöltés..., de otthon nincs internetem, a cégnél pedig minden effélét (letöltések, egyéb oldalak) tiltanak tűzfallal...
Day for Day Creative Commons License 2007.01.25 0 0 689
Szia!
Tulajdonképpen két módja van a többi beszerzésének: hivatalosan megvásárolod vagy letöltöd. Számodra melyik a követendő? :-)
Előzmény: Fairy5 (688)
Fairy5 Creative Commons License 2007.01.25 0 0 688
Sziasztok,
Nekem az angol sims eredeti elsője van csak meg, ennél már tudom komolyabbak is vannak, sőt magyar nyelvűek. Nagyon örülnék neki, ha valakinek lenne ilyen és ez ügyben tudnánk infót cserélni:):):) Tetszik a játék, ezért szeretném a többi részt is megszerezni. Írjatok légyszi:)
E-mail: fairy5fay@gmail.com
Köszi!!!!!!! :)
csudi Creative Commons License 2007.01.14 0 0 687
igen, ezt elolvastam az EA hivatalos site-on is. De mindig olyan nagy dumaval keritik korbe, hogy az ember nem tudja. Pl. a karacsonyi kiegeszitot megvettem tavalyelott, es nagy csalodas volt, es szerintem a kis kiegeszitokert nem eri meg 3000+ Ft-ot fizetni, mikor sokkal olcsobb ugyanezeket a cuccokat letolteni a TSR-rol.
Előzmény: Aragorn83 (685)
Aragorn83 Creative Commons License 2007.01.13 0 0 686
Várható? Akkor mennyire tuti?

Csodálkozom, hogy még tavasz előtt kiadják én anno amikor megvettem a Házi kedvenc-et és láttam mi lesz a köv. kieg. arra gondoltam április-májusnál előbb úgysem lesz.

Szóval én csodálkozom! Mi ez a nagy sietség? De örülök is neki! :)
Előzmény: Day for Day (682)
Aragorn83 Creative Commons License 2007.01.13 0 0 685
Nem tudom mennyire vagy járatos az angolban de korábban már leírtam a 666-os hsz-emben a lényeget róla sőt ott egy közvetlen link is az oldalra!

Csak a dátumot nem tudtam.
Előzmény: csudi (683)
Day for Day Creative Commons License 2007.01.11 0 0 684
Expansion Pack
időjárás-események, új tevékenységek (hóember-építés, úszás, kori, stb.), új karrierek (pl.: újságírás), időjáráshoz kötődő ruhák, és ha jól látom, akkor le is éghet a Sims-ünk, ha sokat napozik! :-)
Vagyis minden bizonnyal egy nagy kiegészítő.
Előzmény: csudi (683)
csudi Creative Commons License 2007.01.11 0 0 683
Ez nagy kiegeszito? Kis kiegeszito?
Előzmény: Day for Day (682)
Day for Day Creative Commons License 2007.01.10 0 0 682
Február 27-re várható az Évszakok kiegészítő! Lehet készülni a hógolyózásra, napozásra, stb! :-)
csudi Creative Commons License 2006.12.31 0 0 681
igen, az ejszakak kell hozza.
Előzmény: Nemugyvana (680)
Nemugyvana Creative Commons License 2006.12.31 0 0 680
Köszi az infót!
Előzmény: tcstitty (679)
tcstitty Creative Commons License 2006.12.31 0 0 679
ha jól emlékszem az éjszakák de ha egy kicsit kutatsz a neten akkor megkapod a pontos választ.
Előzmény: Nemugyvana (678)
Nemugyvana Creative Commons License 2006.12.31 0 0 678

Hahó!

Ne haragudjatok, h. nem olvastam végig a topic-ot, de hogyan lehet saját autót vásárolni? Azt látom, h. van garázs ikon, csak el van szürkitve. Valami kiegészítő csomag kell hozzá? Nekem az alap mellett a Business van meg.

Köszi az infót előlre is, és Boldog Új Évet!

tcstitty Creative Commons License 2006.12.30 0 0 677
szerintem ilyen jellegű üzletet csak üzleti telken lehet nyitni, mert csak ott tudod kiválasztani a rendelő pultot mint eszközt. Én már csináltam plázát, azaz vettem egy üzleti telket építettem rá mindenfélt, és működött a dolog. Csak mindenhova kellett egy főnök is szóval nem olyan egyszerű a dolog.
Előzmény: csudi (675)
Aragorn83 Creative Commons License 2006.12.30 0 0 676
Fogalmam sincs. Egy kávézó nem is éri meg nagyon akkor már minimum egy étterem.
Előzmény: csudi (675)
csudi Creative Commons License 2006.12.30 0 0 675
naja, de hogy? berendeztem, OK, es van benne kavegep, meg penztar. Meg persze konyha. Rakattintok az otthoni biznisz opciora, kiteszem az ajtora a nyitva tablat, es mar jonnek is, de nincs aru... Honnan fogjak tudni, hogy itt le kell ulni es rendelni?
Előzmény: Aragorn83 (674)
Aragorn83 Creative Commons License 2006.12.30 0 0 674
1. szvsz igen, de próba cseresznye!
Előzmény: csudi (672)
Aragorn83 Creative Commons License 2006.12.30 0 0 673
2. Talent badge? - ezek szerint te eredeti nyelven nyomod a játékot? Én már annyira megszoktam a magyar verzót. Na szóval! Pedál medál-hoz (Talent badge) úgy juttathatod Simed, ha ráfekteted adott munkakörre és huzamosabb ideig dolgoztatod benne. 3 szintje van bronz, ezüst és arany. A bronzzal nincs is gond pik-pak megvan az ezüst sem olyan nagy ördögősség, az arany viszont már hosszadalmas munka. Pedálmedált pedig bármelyik munkakörbe szerezhetsz: árufeltöltés, pénztáros, eladó, virágkötő, játékkészítő, szakács stb.....
Előzmény: csudi (672)
csudi Creative Commons License 2006.12.29 0 0 672

1. Szerintetek lehet otthon nyitni egy kavehazat?

2. Hogyan lehet perkekhez meg talent badge-ekhez jutni?

3. Epitettem egy kozossegi hazat, amiben van mindenfele szorakozas, etterem es egy szallodanak szant resz. De ha ott vagyok a rendes simjeimmel, nem hajlandoak ott aludni. A WC-t azt pl. hasznaljak pedig. De ha rakattintok az agyra nem fekszenek bele. Szoval mitol lesz szalloda egy szalloda? (Kulonben 5-6 szoba van, mindegyikben mosdo es zuhanyzo.)

ui: bevallom, hogy megis megvettem az OFB-t, pedig nem akartam, de eleg jo fixek vannak benne, pl. 45 fokos elforgatas siman... Viszont nagyon meg nem jatszottam vele. Egy viragbolt probalkozasom volt, ami eleg csodos volt.

Day for Day Creative Commons License 2006.12.25 0 0 671
Szia!

Ha megnyitod a Windows Intézőt, akkor a bal oldalt az "Asztal"-on belül, a "Dokumentumok"-on belül találod az "EA Games" mappát. Ebben lesz a "The Sims 2" mappa. Szóval ezt az "EA Games"-t célszerű szőröstől-bőröstől elmenteni. Ha újra feltelepítetted a gépedet, majd rá a The Sims 2-öt, akkor ugyanígy, az "Asztal"-on belüli "Dokumentumok"-ba kellene visszamenteni az "EA Games"-t. Így a játék az utolsó állapotból indítható.
Vigyázat!
1. Ez a megoldás pontosan ugyanazt a játéktelepítést, tehát ugyanazt az alapjátékot, kiegészítőket igényli, mint amik voltak.
2. A mappa mérete lazán meghaladhatja az 1 GB-ot...

Más!
Játékon belül lehetőség van a telkeket családostól-házastól becsomagolni és elmenteni. A városképet kell nézni, ahol az egyes lakott házakra kattintva érhető el a menüpont, ha jól emlékszem, egy csillag a szimbóluma. A becsomagolt családok az "Asztal/Dokumentumok/EA GAMES/The Sims 2/PackageLots" mappában lesz megtalálható utca-házszám szerint.
A játék újratelepítése után - még a játék indítása előtt - ezeket az állományokat egyesével el kell indítani, automatikusan betelepülnek a játékba. A játék indítása után - ha jól emlékszem - a kész házak közül lehet visszarakni őket a városba.
Ha nem tévedek, az egyes családok közti kapcsolatokat ilyenkor újra kell kezdeni.
Ez a megoldás újabb kiegészítők feltelepítése esetén is működik.
Előzmény: Baboon:) (670)
Baboon:) Creative Commons License 2006.12.25 0 0 670

Sziasztok!

Van egy problémám. Újra kell telepíteni a windows a gépemen. Azt szeretném megtudni, hogy hogy lehet elmenteni a családjaimat, házamiat?

Gyenge számitógépes képességeim miatt egy mappa nevét várom válaszul elérési útvonallal :) Előre is köszönöm!

Babooon

csudi Creative Commons License 2006.12.12 0 0 669

Na, tegnapelott megusztam egy ujratelepitest en is. Megosztom veletek, hatha mas is bajba kerul.

Szoval, letoltottem a szokasos vagon targyat a TSR-rol, es nem indult el a jatek. Sikitofrasz, FAQ, minden. A sims2.com a hivatalos Content Manager-t ajanlja, megpedig azt, hogy disable-re allitsam a custom content-eket, es ugy inditsam el a jatekot.

Ez ket okbol nem tetszett, egyreszt mert kb. 1000 custom content-em van, es egyesevel vegigklikkelni - na nem... Masreszt, mert akkor ugye hianyoznanak a jatekobol a targyaim/dekoim.

Igy le kellett mennem alfaba, es uninstallni egyesevel azokat, amikre emlekeztem, hogy akkor toltottem le.

Nem emlekeztem mindenre, de kozottuk lehetett, mert a torles utan elindult a jatek. Tehat, ha valaki szokott a TSR-rol letolteni, akkor ezek voltak a gyanus dolgok, illetve ezek kozul az egyik:

HELIOS Tokyo sorozata (ajtok, ablakok - kulonben imadom az atlatszo toloajtoit!)

Windkeeper animalt orai, amik a gepidot mutatjak, es falra akaszthatok - Fali dekoracio

Windkeeper akvariuma, tobb szinben, mozgo halakkal, amiket nem kell etetni. (Kulonben tole is sok dolgot szoktam lehozni.) - Dekoracio

Norbi N - asztalra teheto nyitott konyve. - Dekoracio

csudi Creative Commons License 2006.12.12 0 0 668
A domain nevednek ehhez semmi koze, az biztos. Mit jelent az, hogy nem engedi az ujraregisztralast? Melyik lepesnel akadsz el?
Előzmény: nagybetti (667)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!