Újabb hírek a "természetkárosítókról":Összehangolt akció volt a motorosok ellen több helyen is.Lezárták az utat előttük,mögöttük.Nem mehettek vissza megmutatni,hogy olyan helyen mentek be,ahol nem volt tábla.A legdurvább,hogy ma reggelre kitettek egy táblát és azt mondták,hogy pénteken rakták ki.A hely egyébként sokak álltal ismert:Lőtér Org. Le se mentek az útról,az RTL-es hiradóban meg a buckás pályát mutatták,hogy milyen károkat okoztak.
Helló.Robi én azért nem írtam mert 4 kor tudtam meg h megyünk a pini khg-re és azt hittem h te alapból kint leszel.Majd máskor meglesz jobban beszélve.
Hello! Ma történt egy kis affér a nemzeti parkosokkal.Tibiék (orgoványiak) beleszaladtak a parkőrökbe,aztán azok meg el akarták venni a motorjaikat.Pedig csak az úton mentek semmi kárt nem csináltak.Többet egyenlőre nem tudok.
A C.E.R.-ről részletesen itt olvasható: Central Europe Rally , de aki csak a lényegre kíváncsi annak külön itt a program:
Közép-Európa Rali 2008 programja
Dátum Program 2008. 04. 17. Bemutatkozó fesztivál Szegeden 2008. 04. 18. A magyar versenygépek műszaki átvétele Budapesten
Látványos showműsor 2008. 04. 19. A külföldi versenygépek műszaki átvétele Budapesten 2008. 04. 20. Budapest-Nagybánya szakasz Gyorsasági szakasz a táborfalvai lőtéren 2008. 04. 21. Nagybánya-Szováta szakasz 2008. 04. 22. Szovátai szakasz 2008. 04. 23. Szováta-Debrecen szakasz 2008. 04. 24. Debrecen-Veszprém szakasz 2 gyorsasági szakasz a táborfalvai lőtéren 2008. 04. 25 Veszprémi szakasz 2 gyorsasági szakasz a jutaspusztai lőtéren 2008. 04. 26. Veszprém-Balatonfüred szakasz, díjkiosztó, gálaest Gyorsasági szakasz a jutaspusztai lőtéren 2008. 04. 27. Hazautazás
Én meg egy jó kis találkozón vagyok túl, egyetlen félegyháziként, ami ugye itt volt a Bugaci-csárdánál, talán legközelebb többen kapnak ihletet hogy eljöjjenek a képek láttán:
Azért két képet teszek fel, mert egyre nem fértek fel a motorok!
Ma nézője lehettem az év versenyének. Scherco 4.5.i vs. factori racing. Kkmajsai crosspályán 4futam 3körössek. Pala négyszer megverte Gyogyót. A versenyzők valaszolnak a kérdéseitekre.
Holnap délben /asszem 12h-kor/ Yamahás /főleg Tenerék lesznek/ találkozó a Bugaci-csárdánál, aki esetleg kíváncsi, hát nézzen el arra, én tuti ott leszek, ha csak le nem szakad az ég, egyrészt mert megígértem, másrészt elég sok tagot ismerek ebből a csapatból /is/, harmadrészt pedig meg már qrva régen motoroztam, éppen itt lesz ideje!
teljesen jó, köszi! egyenlőre nem tudok értemenni, mert a balansz láncot nem hozza a magyar szuzuki erté, immáron 5 hete, a 2-3 hetes ígéretekkel ellentétben. Tavaly is vettem ugyan ezt a láncot, akkor megjött egyből német raktárból. Most azt mondják, hogy japánból hajózik. Boldog vagyok. nem is kell tengerhez motorozni, a motorom már tudni fogja milyen az. ...
De amint kész lesz a jármű, eldübörgök érte. Igazából már rég össze akartam rakni, csakhát...
A Blue Scorpions és a Pannonia MGTSZ álltal szervezett veteránmotorkerékpár bemutatóra, szépség és ügyességi versenyre.
A BSMC és a Pannonia MGTSZ szeretettel meghív mindenveteránost,és veteránmotorozásfelől érdeklődőt,2008.Április 5.Budapest,XIV.ker.Ötvenhatosok terén(volt felvonulási tér)megrendezésre kerülő veteránmotorkerékpár szépség ésügyességi versenyre.A veteránmotrkerékpár bemutató egy szezonnyító balesetmegelőzési rendezvény szerves része,ahova a rendezők minden motorost várnak ,akik a motorozás szépségei mellett tisztában vannak az abban rejlő veszélyekkel is.Az esemény védnöke:dr.Tóth Gábor r.dandártábornok úr,Budapest Rendőrfőkapitánya Díszvendég:Talmácsi Gábor 2007.Moto GP 125 cc. világbajnoka
A rendezvény 2008.április 5.-én 10 órától 14 óráig tartváltozatos programokkal.A rendezvényt egy nagyszabású motoros felvonulás zárja az Ötvenhatosok terétől a Citadellára.
A veteránmotorosok 9 órától gyűlekeznek a Közlekedési Múzeum elött.Ha van 30 évnél ídősebb motorod akkor megjelenésedre feltétlenül számítunk.
Tisztelettel:Fóti Gyula Pannonia MGTSZ (06 20 3 421 373)
Ez az írás másolható,és tovább küldhető minden jóérzésűmotoros részére,akinek fontos lehet a balesetmegelőzés.
Yamaha Dt-n 125 elszakadt a kuplung bovden és ..ugy tűnik szétugrott a kuplung is.. a bovdent már kicseréltük.de nem emel ki. a kuplung emelőtengelynek nem érezni az ellenállását csak amennyit a visszahuzórugó tol.. (kicsuszhatott..?Mi rügziti a helyén h tengelyirányba ne tudjam kihuzni..? ) A kérdés a következő : szét kell szedni az egész blokkot h a kiemelőtengelyt beakasszam a helyére ? a választ előre is köszi:d (persze sürgős lenne mert már mennénk csapatni..:D)
UTOLSÓ határidő a tagdíjak fizetésére márc. 31 A hétvégén rajtol az Enduro-bajnokság Nagytarcsán.Licensz nélkül is lehet indulni,jöhet bárki!!!Persze a szurkolókat is szívesen látjuk!!! MÁS- Módosult az Enduro-Cross versenynaptár.A máj.11.-ei Nagykanizsai verseny április 27.-én lesz!!!