World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
nemszeresem használni, mert mindenféle buffok leesnek akkor az emberről, ráadásul ha nincs valami jópofa AOE, amibe belehalhatok csendesen, akkor rám kell fordulnia a bossnak, az meg helytelen
gyakorlatialg igen, az, hogy le tudod resetelni vagy felezni az aggrodat, nagy előny, azonban nem mindenre megoldás
ha nincs normális TPS-e a tankank, akkor fekália van a palacsintában, lévén ha egy mondjuk 10 perces fight elején vagy kénytelen ellőni az aggroresetet, az már alapból gáz... ha nem, és normális aggroja van a tanknak, akkor biztosítja az, hogy a hybrid DPS ne szorítsa ki a "pure" DPSt a raidről (mondjuk szétosztogatnák az agroresetet mindenkinek, elég érdekes raidösszeállítások lennének)
valamit fel kell áldozni az utility miatt, és komoly gondok is lennének, ha mögöttem végeznénke a rugók, akiket én buffolok, ahogy bírok....
így azonban ott loholok mögöttük, kapják a WFet, AP-t, kis ezmegaz, bloodlust....
ők meg fight felénél eltolnak egy vanisht, és újult erővel vetik bele magukat a küzdelembe :)
én meg visszaveszem a tempót - és tulajdonképpen ez így helyes
A pure DPSt és a hibridet az aktív aggrokezelés megléte/hiánya választja el. Feltűnő szokott lenni ahogy a fury warriorunk bármennyi threatet ki tud szinte tölteni a tank mögött loholva, míg a pure DPS simán megoldja ha beéri a tankot. Felez, nulláz, akármi. Ez mindig is határt fog szabni egyes helyzetekben a csépelésnek.
Na asszem várhatjuk a nerfet, mert enha sámánt szénné buffolták. lvl 64-en 153 manából instant 1320-as earth shock crit 6 secenként... soha ki nem fogyó mana... omg <3
Tegnap Zulaman. Elso bosst masodik probara levertuk, tok siman. Masodik boss elotti trashpack elsore is lement igaz kicsit nyogvenyelosen, mivel nem tudtuk mit varjunk aztan kitalatuk. masodijara meg 5 perc alatt leaoeztunk mindent.
A masodik - madaras - bosson regetetegt szivtunk....sehogy nem talaltuk a jo beallast, hogy midnenk odaerjena felho ala idoben, de ugy hogy az aoe nature dmagek ne oljenek meg mindenkit. 11% volt a legjobbunk.
Tovabb mentunk Lynx bossra, de itt elment az MT netje szoval ma folyt kov.
Ebből látszik, hogy döglött ez a topik. Ma jön ki a 2.3 és sehol senki...
Minket megbuffolnak kicsit (ütleg-sámán). 30% spelldmg-t kapunk AP után, ez nekem selfbuffokkal 1150 ap és még csak 64-es vagyok = imba. Plussz kapunk 60% manacsökkentést a shockokra (melee crit proc) és buffolták a water shieldet meg a mana springet --> eddig negyedóránként egyszer kellett leülnöm inni, most majd elég lesz kétóránként egyszer. És kaptunk 30% dmg reductiont 30 secre 2 perces use-os képességre + 30% threat reductiont passzívba, az eddigi 15 helyett. I <3 2.3. :DDD