Mielőbbi felépülést Kornélnak, csak akkor térjen vissza, ha 100%-os, nehogy gondja legyen még belőle.
Tényleg baj ez, mert nem túl bő a rotációnk. Itt a lehetőség bizonyítani néhány játékosnak. Sajnos eddig a többségük keveset volt a pályán, épp attól féltem korábban, hogy nehogy ebből gondunk legyen. Én azért bízom Nikolában, gondolom ő fog többet játszani 1-2-es poszton. Meg Soma is bevethető azért. Remélem Szikó sérülése már a múlté... Csütörtökön sem lesz könnyű dolgunk, a múltkor láttam Pécsen a ZTE-t, azért bőven verhető kategória még mindig, de majd meglátjuk.
ha hosszú időre kiesik, akkor 1-2-es poszton nem fogunk valami jól állni, ami a sok meccs miatt nagyon nem jó. Dunn és Drahos mögött így marad Nikola kb... Esetleg Soma kaphat megint több percet, de ő is inkább 3-as.
Ezért kár volt a Kupát is beáldozni, ismét egy Falco elleni meccs és ismét egy sima zakó. Megszakadt az a sorozatunk, hogy kétszer nem kapunk ki egymás után.
Megint totál súlytalanok voltunk és a különbség volt kérdéses, mert már a félidőben eldőlt.
Jó lenne, ha anyagi oka is van, de a méltóságunkat és a hozzáállásunkat megváltoztatnánk, különben az idei szezon megy a levesbe, hiába a biztos középszakasz meg a rájátszás.
"Szerintem meg mindkét fronton jó lett volna alakítani valamit, mindkét vonal fontos, bár azt látni, hogy a kupát több csapat szarja le."
Persze, jó lett volna, de így alakult, és inkább a kupát szúrjuk el, mint a bajnokságot..
"Amúgy szerintem azt is kell nézni, hogy ugyan jó helyen állunk, ősszel magasra is tette a mércét a csapat, azért ez még mindig nem olyan csapat, mint mondjuk a 2004 előttiek, akik bárhol esélyesként léptek pályára, attól messze vagyunk."
Sajnos igen, és bizony ebből a szempontból is igen megterhelő lett volna egy sikeres kupaszereplés is, akkor inkább már öszpontosítsuk az (anyagi) erőforrásainkat a bajnokságra!
Adott esetben rajtunk kívűl senki, az kb ugyanaz, mint ebben fene nagy értékű kupában (nyersz két párharcot akár 1 ponttal, meg egy elődöntőt szintén, kurva nagy a sportértéke így... ) 2-nak lenni pl. Erről beszéltem.
Ahogy a bajnokságban sem látok nagy különbséget abban, ha 9. vagy, vagy ha kizúgsz 3-0/1-gyel a negyeddöntőben...
Szerintem meg mindkét fronton jó lett volna alakítani valamit, mindkét vonal fontos, bár azt látni, hogy a kupát több csapat szarja le. Ez alapjn ott kis ráfodítással lehet jobb eredményt elérni, bár ott egy Szolnok-xy (rendező város) döntő lesz úgy is. 2013-ban idegenben továbbra is szar formát mutatunk. Amúgy szerintem azt is kell nézni, hogy ugyan jó helyen állunk, ősszel magasra is tette a mércét a csapat, azért ez még mindig nem olyan csapat, mint mondjuk a 2004 előttiek, akik bárhol esélyesként léptek pályára, attól messze vagyunk. Amikor a Falcóban a félidőben láttam, hogy a Szanati, Simon, Will trió már vágott vagy 20-at, akkor láttam, hogy nincs miről beszélni.
Attól, hogy most bejutottunk a rájátszásba, ami szép és jó dolog, örülök is neki, meg kell nyugodni, jóllakni és simán kikapni a Falcotól +5 pontos előnyről egy sima vereséggel, úgy, hogy a félidőben már eldőlt a visszavágó. Azért ezek a hullámzások nem voltak ebben a szezonban eddig ránk jellemzők az idei évben igen, amikor elhagytuk a Kaposvár táblát és látványosan összezuhantunk ennyi nyílván meg van az oka, amin javítani kell.
Ennyiből a szombati meccs is mellékes mivel 3. helynél rosszabbak nem lehetünk csak ha beüt a krach, a Falconak meg kell a győzelem tehát nekünk annyira nem fontos. Ugye van különbség.
Egyébként is a korábbi években tényleg nem a fő opció a Kupa volt, de idén ebben a nem túl veretes mezőnyben simán helyünk volt a legjobb 8 között, sajnos nem sikerült.
Mint szurkoló elvárom, hogy minden meccsen a győzelemért játsszunk, legyen az akár egy edzőmeccs vagy egy nem fontos kupameccs. Ezzel a hozzáállással a középszakaszban is csak ellehetünk, mint a befőtt.
Abszolút nem reagálom túl, a minimális cél a 8 közé jutás volt a Kupában, ami nem sikerült, ennyi ezt, akárhogy írom nekem csalódás az Alba meccstől függetlenül ezt a véleményemet tartom.
Nem a legfontosabb meccs az Alba elleni volt, az "csak" egy alapszakasz meccs volt nem döntött semmiről, mivel a Nyír1 és a Szeged ellen már botlottunk, hozzáteszem váratlanul, így az első hely sorsa nem a saját kezünkben van, és igaz, hogy győztünk magabiztosan, de attól a Kupa visszavágó fontosabb volt egy sima alapszakasz meccsnél.
Azzal sem értek, hogy nem a szurkolóké, hát akkor kié, 2004 után végre készülhettünk volna egy 4es döntőre, neked lehet, hogy nem, de nekünk fontos lett volna utazni, izgulni, szurkolni, készülni, most majd ismét éveket várhatunk, mivel a mai sorsoláson kiderült, hogy a Pécs vagy Kecskemét lett volna az ellenfél kiemeltként, mindkét csapat bőven a verhető kategória számunkra. Egy eséllyel kevesebb és igenis egy esetleges éremszerzés lehetősége bőven siker lehetett volna, persze a győztes marad meg a könyvekben, de ebben az évben ki kell használni minden lehetőséget, ami adódik, mert kitudja mit hoz a jövő.
Az utolsó mondat, én is olvastam, elég rossz az időzítés, de korábbi években is ez volt, ezen már meg sem lepődöm, amíg nem lesz komoly tőkerős névadó szponzor, nemcsak nálunk, addig a túlélés, számolgatás és reménykedés marad nekünk szurkolóknak, mert az egész sportágban pénzügyi gondokkal küzdenek, ez is köztudott.
Szerintem se kell ezt így túldimenzionálni. Finoman szólva is az életükért küzdöttek, gondolható volt, hogy mindent odaraknak. Nekünk meg kicsit megnyugvás volt, hogy a rájátszásban már biztosan ott vagyunk, akupa meg ugye...
Persze nem azt mondom, hogy mellékes,de nem annyira fontos.
Meglátjuk, a szombati bajnokin mi lesz, gondolom Ádámék tanulnak a szerdai meccsből, és nehezebbé teszik a dolgukat.
Szerintem kicsit túl reagálod a dolgot, és az év eddigi legfontosabb meccse az Alba elleni volt, egy hete, azt meggyőzően hoztuk. A lényeg, hogy ne csússzunk le az alapszakaszban a dobogóról, a valódi bajnokság úgyis a középszakasszal fog kezdődni.
És elég erős kifejezés a megfosztottak, mert hát az nem a szurkolóké volt... nem sikerült továbbjutni, sajnálatos, de ennyi.
Sőt, inkább azon izguljunk, hogy legyen elég pénz, a "túl sok" győzelem ellenére is...
Az idei év eddigi legfontosabb meccsén, amikor a legjobban kellett volna, sikerült ilyen gyenge teljesítmény nyújtani. Szégyen, hogy kiestünk a Kupából ráadásul kiemeltként, ahol Fekete Ádám is komoly edzői hibákat követett el, mert már a félidőben +20 volt oda. Csak a statot láttam, de gondolom védekezésben és támadásban is totál betli volt, nem tudtunk változtatni és kijönni a gödörből, ahova a szombathelyiek löktek be minket.
Aztán már csak futhattunk az eredmény után a végén pedig kozmetikázhattunk, de már rég eldőlt. Ez a Falco zsinórban 8!! meccset vesztett el, csak az nem verte meg, akivel éppen nem játszott. Kálmán 40 évesen vezérré tudott előlépni, míg mi meg sem tudtuk közelíteni az Alba elleni meccs teljesítményét sem. Nagy kár, hogy minket szurkolókat ismét megfosztottak egy lehetséges Final Fourtól, mert a Kupában végre 2004 után ismét lehetett volna nagyot alakítani ebben a gyenge mezőnyben, aki most a 8 közé jutott. Dühös és csalódott vagyok, mert a Falco nem jobb csapat, sőt, ha csak való tudásunkat megmutatjuk nem ez lett volna. Az a baj, ezzel a vereséggel, hogy lényegtelen, hogy szombaton milyen eredményt érünk el.
Az a tegnapi Norrisszal való párbeszédre volt válasz, én is tudom, tehát ma már nem aktuális.
Ebben az évben nem kellett matekozni, bezzeg korábban, aztán mégse volt jelentősége.
Lecsó: Eddig mindig 18.45-től volt a Sportklubbos, gondolom most is akkor lenne, de majd kiderül, ha csak nincs valami korábbi rendezvény, női meccs esetleg? vagy elfoglaltsága a Zete csarnoknak.
Nem lesz könnyű de ma is győzni kell ez sokkal fontosabb, mint a szombati. Idén a bajnoki mellett a Kupában is olyan sikert érhetünk el a gyenge mezőny miatt, amit évek óta nem sikerült.
Lényegében mindegy, hogy 2. vagy 3. vagy, mert, ahogy Junky is írta a középszakaszban 2 pontot viszel magaddal. Az első hely a Nyír1 és Szeged elleni csúfos buktákon ment el.
Azt tudni, hogy így mikor lesz a meccs majd Egerszegen? Mintha 18:45-kor szokott volna közvetíteni a Sportklub, ugye?
Szikó jó, hogy visszatérhet, kell a lelkesedése a pályára, szerintem ő még mindig tud lendületet adni a csapatnak. A Falcónál nem lesz Jancsikin, egy emberrel kevesebb a rotációban... nem lesz ez túl könnyű ma, de a szombati miatt is fontos ez a meccs. Ha esetleg nyerne a Falco (pláne, ha tovább is jutna), akkor szombatra pozitívan készülhetnének, de ha továbbjutnánk (esetleg kettős győzelemmel :D), akkor viszont lehet mégjobban összetörnénk őket.
Én is hallottam a lehetséges buszról, de ez a módosítás a szervezést nem könnyítette meg.
Látod Norris, ennyit a számolgatásról meg esélylatolgatásról.
Mindig nem lehet, de 2006 után ismét rájátszás! :))
Holnap a beharangozó szerint Szikó is pályára léphet, teljes kerettel tovább kell jutni a Falco ellen, biztos, hogy meg akarják mutatni Bencze maradt az edző, de jelenleg jobb csapat vagyunk náluk, az Alba elleni mentalitás és hozzáállás alapján és meg kell törni azt a sorozatot is, hogy az Arénában még nem nyertünk.
Úgy tudom tervben van/volt szurkolói busz Zegre, jó lenne, ha ez nem borítaná, bár ez továbbra is szörnyű időpont, de gondolom kb. Toulouse-Brest focimeccs lesz a hétvégi időpontban...
Annak a kopasz körmendi faszinak, aki már ki tudja hány éve mindenre lépést mutogat az ellenfélnél a nagylelátó alatti palánknál, vajon mikor magyarázzák már el azt a kurva lépésszabályt...??