Keresés

Részletes keresés

különböző béla Creative Commons License 2000.06.23 0 0 2254
Ugyan,ugyan, gyerekek, mi mán hónapok óta szoringattyuk Libivel egymás torkát, oszt mégis egész jól megvagyunk...
Előzmény: paulinamartinez (2248)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.23 0 0 2253
hmmm, finom....:)))
Előzmény: különböző béla (2252)
különböző béla Creative Commons License 2000.06.23 0 0 2252
Na ná,hogy csúnyán, eszt a hálátlanságot! Én itt vért verejtékezve elbúcsúztatom, erre fogja magát és feltámad a pofátlannya!

Áhhh, hagyjuk, inkább csókolózzunk...

paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.23 0 0 2251
mondom, hogy csókolózunk!!!!
Előzmény: Johnatan Hörgel (2249)
különböző béla Creative Commons License 2000.06.23 0 0 2250
Különben is, szaklektorom, Shalina professzor asszony felhivta figyelmemet egynémely tárgyi tévedésemre, úgymint:
Kukoricáné leánykori neve nem Juliska volt, hanem Iluska
Logikai bukfenc volt paulinát és (sokak titkos kivánalmára ráérezvén) bélát a kiszenvedett szerelmespárok kategóriájába sorolni,de eszt a kritikai észrevételt vissza kell utasitsam, ugyanis itt nyilvánvalóan az ún. "élő klasszikusok" alaptipusáról van szó
Johnatan Hörgel Creative Commons License 2000.06.23 0 0 2249
"több, mint vicces" = szomoru :(
en sem nevetek rajta...
paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.23 0 0 2248
szerinted az vicces hogy az amúgy jóbarátok egymás torkának estek???
na ne már!!! :(((
azért csóklózunk...:)))

béla! te meg milyen csúnyán beszélsz!!!
nem baj, ezt is megbocsájtom, és csókolózunk

Előzmény: Johnatan Hörgel (2246)
különböző béla Creative Commons License 2000.06.23 0 0 2247
Bazzeg Libi, akkor tudod ki fog neked mégeccer nekrológot irni!
Előzmény: Libertine (2237)
Johnatan Hörgel Creative Commons License 2000.06.23 0 0 2246
istenemre mondom atigazolok paulinamartinezfannak,
(bar nem tartom magam UB-fun-nak, de) hat ami uhrineknal ma törtenik, az több, mint vicces.
csokolozzunk!
JH
Előzmény: paulinamartinez (2245)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.23 0 0 2245
helló kedves!

előbb utóbb mindenki idetalál...:))))
akkor csókolózunk???

lina

Előzmény: Johnatan Hörgel (2244)
Johnatan Hörgel Creative Commons License 2000.06.23 0 0 2244
nocsak, egy sajat, különbejaratu paulinamartinez fanklub.?. hm. mecsoda fenyüzes...
paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.23 0 0 2243
libikém!

most nyomtam éltető csókomat az ajkadra, s te máris kételkedsz???
na ne már!
szeretlek!!! szex, baby?

Előzmény: Libertine (2242)
Libertine Creative Commons License 2000.06.23 0 0 2242
Tudod, drágám én még mindig itt ülök a munkahelyemen, most indulok haza, úgyhogy enyhén szólva elegem van! Nade Téged azért imádlak, ha nem vagy csalfa!

a libertine

Előzmény: paulinamartinez (2241)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.23 0 0 2241
na mijaz, senki sem rajong??? :(((
paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.23 0 0 2240
mondasz valamit. asszem agyamra ment a meleg. nem tom ti hogy vagytok vele, de ebben a k**** panelban legalább ötven fok van, és én mingyár hőgutát gapok.
a lényeg: télleg hófehérke volt halott, és trinity is stimmel. szóval akkor nem hófehérkét, hanem matrixot jáccotunk. végülis a lényeg a lényeg :) hogy libi él!!!!
Előzmény: Törölt nick (2238)
Törölt nick Creative Commons License 2000.06.23 0 0 2239
Hát mondtam én, hogy így lesz, libi már ki is mászott a hajógyárryak kriptájából, egész pirospozsgás.
Előzmény: Libertine (2237)
Törölt nick Creative Commons License 2000.06.23 0 0 2238
De az nem úgy volt, hogy a királyfi keltette életre hófehérkét? De lehet, hogy fordítva, már meg nem mondom. Viszont Neot Trinity néni keltette fel, hasonló eljárással, az biztos, arra még emlékszem.
Előzmény: paulinamartinez (2236)
Libertine Creative Commons License 2000.06.23 0 0 2237
Béla, ez a beszéd olyan megható volt, hogy a végére egészen feltámadtam!

Köszönöm Neked (és Paulinának is),

a libertine

Előzmény: különböző béla (2233)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.23 0 0 2236
kedveseim!

voltatok ti valaha gyerekek? mert talán akkor ismeritek hófehérke és a királyfi történetét! szóval ne aggódjatok tovább, libink ajkára csókot nyomtam, és életre kelt!!!!

na akkor már vége is lehet a szomorkodásnak!
és tovább csókolózhatunk.

pau

Törölt nick Creative Commons License 2000.06.23 0 0 2235
Ahogy olvasom tegnap érettségi, névnapi pardey, maffiás orgy, ma temetés, hát zajlik az élet a családban.
Legalább a temetésről nem késtem le. :(
Törölt nick Creative Commons License 2000.06.23 0 0 2234
Esküszöm megkönnyeztem ezt a beszédet, béla, te öreg sármőr, nem valami papi atyafi vagy véletlenség ?
Az a baj csak, hogy íly ékesszólásra feltámad a halott is, aztán szívhatjuk a fogunkat.

nyugodjak én is békében
lámen

Előzmény: különböző béla (2233)
különböző béla Creative Commons License 2000.06.23 0 0 2233
Drága Barátaim, Gyászoló Gyülekezet!

Fájdalmas kötelességemnek kell eleget tennem most, midőn hőn szeretett fiatal rajongó- és harcostársam, nemes hajógyárry Gróf Libertine földi maradványai felett kényszerít a mostoha sors búcsúbeszédet tartanom.
Libertin gróf - mindannyiunk szeretett "Libi"-je - valljuk be őszintén, nem erre a nyamvatt világra született, állandósult fantazmagóriáival, földöntúli rajongásával imádott paulinája iránt már-már bélai magaságokba emelte finom lelkét és, bár szegény ördögnek sohasem adatott meg a viszontszerelem édes íze, mint monyjuk bélának, mégis egy pillanatra se szűnt mekk a végletekig szeretni kedvesét. Sokan szerették -béla beszólásai mellett ugyan kissé elhalványuló- szellemes beköpései miatt, és igaz emberként tutta hová kell állnia a történelem nehéz óráiban, mikó felemelte szavát a paulina eltévelyedéséhez és lenyúlásához vezető gaz uhrinista reakció mételye ellen.
Igaz, ami igaz, be kell vallanom mekktört szívvel, voltak idők, mikor paulinánk mijatt néminemű gyermeteg súrlódások keletkeztek közöttünk, de aszt például pusztán a fecsegő rossznyelvek mendemondájának kell tulajdonítanunk, hogy állítólag egyenesen én kerítettem volna neki a hokedlit, mikor nyakában a végzet kötelével nem érte fel a csillárt...

Búcsuzunk, Libi, igérjük, hűek maradunk hozzád s eszmeiségedhez, s bár te elhulltál a kezdet kezdetén, helyedbe lépünk és annál nagyobb óbudai hévvel folytatjuk az általad mekkezdett utat paulina felé, nem fogjuk elhanyagolni szeretett hölgyed imádatát, mígcsak el nem érjük aszt a Nagy Célt, mit te is szerettél vóna...

Mióta a világ világ, mindig is voltak fiatalságuk virágában tragikus körülmények között elhalálozott, végtelenül tiszta, ifjú szerelmesek, kinek emlékezetét könnyes szemmel őrzi az emberiség, mint például Rómeó és Júlia, Kukorica János és Juliska, paulina és béla...
A te helyed is itt lenne sorstársaid között, dehát ugyebár paulina él és virul, szebb, mint valaha...

Végezetül, drága barátom, hadd nyújtsak némi földöntúli vigaszt számodra, mer mekkhalni úgyis mindannyian mekkhalunk, előbb-utóbb itthagyják földi porhüvelyüket és az örök vadászmezőkre távoznak az uhrinisták, neo- és ősfanok, ki tuggya talán még szeretett paulinánk is, és utána -élete értelmét veszítvén- szegény béla... na akkor majd találkozunk megint fönn vagy lenn, és paulina előtt hosszú tömött sorban fognak kígyózni a "SEX, BABY?"-re ácsingózó, elkárhozott lelkek és mi beállunk a sor végire...na, akkor te má ott leszel, a sor elején!!

Isten veled Libi, legyen néked könnyű a föld, ragyogjon ott fenn neked legalább oly fényesen a mennyek glóriája, mint nekünk idelenn paulina szeme s mosolya...

Előzmény: Libertine (2230)
Ketchup Creative Commons License 2000.06.23 0 0 2232
Szia Paulina!

Boldog névnapot!
Gratulálok a sikeres vizsgádhoz!

Ketchup

Shalina Creative Commons License 2000.06.23 0 0 2231
Nanananana!
Először is: hullával nem csókolózunk, tehát nem járnál valami jól. Másodszor pedig: nehogy már ilyen dög melegben temetésre kelljen járni!
Bélának meg más dolga lesz, sorba kell állnia a postán, nem ér rá holmi bezsédeket olvasni. Pláne olyat, amit meg én nem írtam rá megérni. Vagy mi.
Inkább igyunk a holnapra! Csin-csin!
És csók.
Shalina
Előzmény: Libertine (2230)
Libertine Creative Commons License 2000.06.23 0 0 2230
Netán az én holttestemet fogod megpillantani? :-)vagy inkább :-(
Készüljön hát az a nekrológ, majd Béla felolvassa a temetésemen...

allibertine

Előzmény: Shalina (2229)
Shalina Creative Commons License 2000.06.23 0 0 2229
Benéztem, csak azért, mert az ígéret szép szó.
De látom, már vége a partinak, sehol egy senki.
Hát akkor kénytelen leszek egyedül koccintani az éjfél tiszteletére...
Már csak az a kérdés, kit látok meg először, mikor legszebb (szentivánéji) álmomból felébredek. Mert annak aztán a jóisten irgalmazzon! :)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.22 0 0 2228
MINDENKIT SZERETEK , NA!!!!
BC Rich Creative Commons License 2000.06.22 0 0 2227
Nem hiszem, hogy a következő UB buli előtt összefutnánk, de ami késik... ;)
Előzmény: paulinamartinez (2224)
Libertine Creative Commons License 2000.06.22 0 0 2226
Hát Paulina a nagy szerelemben rólam már el is feledkezett...így múlik el a világ és a grófok dicsősége :-). Na megyek, keresek egy jő erős kötelet. Ég veletek (Shalina, írj rólam egy nekrológot, please).

ex-gróf libertine

Előzmény: paulinamartinez (2225)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.22 0 0 2225
ó kedvesem!
ezért kapsz egy hatalmas cuppanós csókot...ha csak így virtuálisan is :)....azaz: :(
Előzmény: forest (2223)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!