,,"az Iron Maiden énekesét Blaze Bayley-nek hívják és itt van vége a történetnek". Aztán egy év múlva kirúgta Bayley-t és jött vissza Dickinson:)"
Ezt azért mondta, mert be volt sértődve, most viszont megy a szekér, és mégis néha egy-egy interjúban előjönnek azzal, hogy már ilyen meg olyan fáradtak... Azért nem fiatal gyerekek már, lehet hogy nem oszlanak fel egyhamar, de az biztos, hogy ritkábban lesznek koncertek. Mint sok frontember, szerintem Bruce is, csak egy jó adag doppinb injekció után áll színpadra, azt sem lehet sokáig bírni.
A 2003-ason nem voltam, de az azelőttin kinn voltam Bécsben, a BNW-turnén. Amit a közönség nyújtott (ill. nem nyújtott), az alapján nem csodálom, ha nincs kedvük odamenni.
Jól hallom hogy Sharon azt mondta, hogy egy estéért 180.000 dollárt kapott a Maiden?Mert az olyan 34 millió forint...harmada-negyede a Metallica gázsijának ha jól sejtem.
Steve HArris azt is mondta, hogy "az Iron Maiden énekesét Blaze Bayley-nek hívják és itt van vége a történetnek". Aztán egy év múlva kirúgta Bayley-t és jött vissza Dickinson:)
Ameddig fut a szekér és tele vannak az arénák addig turnézni fognak.
Ugye a steve Harrisnek ott van a ,,15 album és pont" dolga, tehát ebből kiindulva van ugye a mostani turné, nyár után szerintem nem lesz semmi idén, jövőre meg jön az Örli Déjsz Kettő, ami valszeg nem jön kishazánkba, pedig szerintem minden idők legjobb méjdenturnéja lesz. utána megint szünet, mert csinálnak albumot, aztán azt megturnéztatják, abban lehet, hogy benne leszünk. Ezután szerintem jön egy jó 3 évnyi pangás, esetleg egy két koncertecskével. Bruce valószínűleg akkor csinálja meg a 3 albumát, amire leszerdődött tavaly az EMI-vel(talán megturnéztatja az egyiket, a maiden pangása miatt lesz is rá kereslet). Utána a maiden lenyom valami best of turnét, vagy Örli Déjsz Három turnét, utána megint pangás, és búccsúturné. Én valahogy így látom a jövőt. Talán lesz még egy-két alkalom, amikor jönnek,de max 2010 után. Szerintem.
Szerintem a Multimedianak is tisztában kell lennie azzal, hogy a Maident bármikor érdemes elhozni Magyarországra mert a teltház mindig garantált.
Egész egyszerűen arról lehet szó, hogy mivel állítólag az utóbbi években jelentősen megnőtt a gázsijuk, így az az összeg amit keresni lehetne rajtuk túl kevés ennek a kapzsi társaságnak.
Logisztikai probléma volt a tököm...én is rendesen anyáztam, amikor mondták, hogy nem jönnek, mert nem tudják behozni a felszerelésüket...ilyen kanyhaló szöveget még sohasem hallottam... A Maidenről meg biztosan azt gondolják, hogy mit nyavajognak ezek a rajongók, voltak itt k*rva sokat '84 óta...
nem tudom milyen forrásból való ez a "cikk" de ott nagyon sántít, hogy több, mint 2 órát játszottak. Maiden fórumos beszámolók (és setlist) alapján is kb. 98 percet, amit ha átváltunk órára, sehogysem jön ki még a 2 sem, nemhogy több! Ettől függetlenül zúzhatnának nálunk is, még ha csak ennyit is. ;-)
Ha a Multimédia a Stones-t le tudta szervezni akkor már
végképp relytély, hogy a MAIDENT miért nem!!!!!
Iron Maiden: Indiában zúztak
Az Indian Express szerint több mint 30 000 rajongó előtt játszott szombat este az Iron Maiden Bangalore-ban, a zenekar első indiai koncertjén. Az évtizedes hiányt becsülettel pótolták, a két órát meghaladó bulin a legjobb Maiden számokkal kényeztették a közönséget.
Az élő metal muzsikába csak mostanában belelendülő kontinensnyi ország minden vidékéről érkeztek látogatók, az IBN csatorna videóriportját látva pedig egyértelmű, hogy a fogadtatásra nem volt panasza Dickinsonéknak.
1.Moonchild 2.2 Minutes to Midnight 3.Prowler 4.Wasted Years 5.The Trooper 6.The Clansman 7.Stranger in a Strange Land 8.The Evil That Men Do 9.From Here to Eternity 10.Pashendale 11.Lord of the Flies 12.Fear of the Dark 13.Number of the Beast 14.Run to the Hills 15.Sanctuary
Ráadás: Judas be my Guide Only The Good Die Young Hallowed Be Thy Name
Rock in Rio-n is 18 szám volt, azért bátorkodtam írni ilyen sokat. Ha már így setlistelgetünk azt kéne leírni mik lennének jók a 2008-as Early Days 2 turnéra.
poptarisznyában iron maiden? 91-92 környékén hallgattam anno, mikor kollégista voltam és nem tudtam mit csinálni vasárnap este, de a legkeményebb zene a guns november rain-je volt talán... basszus de rég volt, édes nosztalgia :-)
A 3-4 kedvenc Maiden-számom közt van. 1986-ban megőrültem érte. 1987-ben egyszer csak berobbant az akkor mértékadó popzenei rádióműsor, a Poptarisznya slágerlistájára (a legendás PoptariTop), s heteken át első volt. Az év végi összesítésen pedig az év 2. legjobban szereplő dala lett.
Na ebből a néhány listából is kitűnik, hogy mindeki szeretné a Wasted Years-et!!!!!! Nem értem, hogy miért nincs műsoron soha? Mr. Harris, ha esetleg olvasod ezeket a sorokat kérném szépen, hogy Ostravában játszátok el!