Húú, gyerekek, én is nagyon élveztem ezt az utóbbi részt, csak egész végig annyira szépen alakultak az események, hogy attól kellett tartanom, hogy valaki hamarosan felébred, és Mrs Lipton virágos khmmm bilijébe lóg az ő keze.
Ugy latszik egyre jobbra sikerednek ezek az uj reszek. Mar sajnalom, hogy mindjart vege lesz.
Lady Mabel a favorit mindenkeppen es Stokes. Amikor a kolbaszoszsomlet kicserelte homarra az nagy volt.
Egyszerűen brilliáns, fantasztikus volt a tegnapi rész. Halálra röhögtük magunkat Anyukámmal. Olyan aranyos volt Mabel és Sztóksz, meg Ivy, amikor mondta a 12Treesnek, hogy köszöni, de Henryvel megy. Azt a pofáraesést Jamesnek!
Meg amikor Lady Levi beleöntötte a két üveg piát a bóléba, hogy "Úgy az igazi, ha pocsolyarészeg mindenki!" : )
Most ébredtem fel. Kicsit sokáig tartott a bál tegnap este, nem igaz. A legszuperebb az volt, hogy a szerzők felcserélték a párosokat, mindenki mással ment a bálba, mint akire a nézők számítottak.
Egyetlen apró momentum volt ami zavart, ez pedig Őméltósága amnéziája. Ide pattintanék egy ki részt a 9. epizódból (Pénz beszél). Az a rész,amikor Lord Meldrum behívja a személyzetet a dolgozószobába, hogy megköszönje fáradságukat, amiért összeszedték Lady Levi pénzét a kintornás elől.
Stokes: A személyzet összegyűlt, uram !
Őméltósága: Köszönöm, küldje be őket ! ... Jöjjenek csak ! Jöjjenek, jöjjenek, jöjjenek ! Ne féljen Mabel, jöjjön közelebb ! Nem hiszem, hogy gyakran járt ilyen szobában !
Mabel: Nem, métóságos úr. Reggel voltam utoljára, mikor kivittem a hamut.
Ha még ehhez hozzáveszem azt is, hogy Miss. Poppy is láthatta Mabelt a minibuszban, útban a piknik felé, szóval nem tudom, miért nem emlékeztek rá.
Hiszen Mabel egy jelenség, nem igaz?
És még valamit. A tegnapi részben James és Miss. Poppy is megtanulta, hol a helye.
Mr. Stokes-ról pedig kiderült, hogy a velejéig romlott – és itt most Konrád művész úr szavait idéztem – külső mögött egy igazi gentleman bújik meg.
Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de tényleg megérdemelte, hogy James leöntse a ruháját... :-(
Őméltósága viszont RULEZ, amikor a szeméttartályokról megkérdezi, hogy mik is azok az....izék?
Stokes és Mabel voltak a nyerők ma!
(na meg persze Mrs.Lipton éjjeliedényes jelenete. Ha ugye emlékszünk, ez már a második eset, hogy "megvitatja" ezt a "témát" Őméltóságával. Először a buszon, amikor is annyit mászkál, hogy..., és most másodszor.... :-)))
Kedves Gruppo Atletico barátunknak én mégis Lady Agatha-t ajánlanám, már csak a név aktualitása miatt is. Ő – a Tiszteletreméltó Teddy szavaival élve – „... egy előkelő nemes qrva.” És ne feledkezzünk meg a lady sportos, hogy ne mondjam atletikus (itt lenne a névaktualitás) hozzáállásáról, amikor dzsiudzsicuzni tanítja a 6 eateni fiút
Ahogyan az egy jó gentleman-hez illik, kötelességem a védelmembe venni Miss. Poppy-t. Az a helyzet, hogy a kisasszony a körülmények áldozatává vált, ugyanis még nem töltötte le az ICQ-t.
Miss Poppy,
ha ezt az enyelgest layouttal itt folytatjak Omeltosaga reggelizoasztalanal, azt hiszem kenytelen leszek Wilson kapitany segitseget kerni. Vegso esetben egyenesen Lord Meldrumnal folytatom, es akkor mehetnek Teddy utan Malayaba!
TUDTAD-E?...
...hogy:Egy nap David Croft a következőt mondta Bill Pertwee-nek:"If you're afraid of failure,you're never going to be a success."azaz"Ha félsz a kudarctól,sosem leszel sikeres!"És milyen igaza volt...
Örülök, hogy ma ismét itt üdvözölhetjük Önt társaságunkban. Megvallom őszintén, rettentően furdalja az oldalam a kíváncsiság, hogy vajon mit írt Önnek James.
Kedves Dzsyna!
Szívemből szóltál!Tökéletesen elmondtad a véleményemet!A chat ügyében egyeztetünk.Küldj nyugodtan az eddigi mail címre,mert nemsokára takarítok!
Szia-mia