Keresés

Részletes keresés

Magdi60 Creative Commons License 2022.04.05 0 1 3910

Zozó is volt Mirellával, a tűzoltó raktárban melegedtek össze.

Előzmény: Noirette (3909)
Noirette Creative Commons License 2022.04.05 0 0 3909

Én úgy emlékeztem, hogy Mirella és Jani között bontakozott ki anno egy szerelmi kapcsolat, és Mirella könnyes szemmel búcsúzott el a sráctól a 2. évad végén. Erre Jani Márkkal huzakodik Petra miatt, Mirella pedig Zozó ölében köt ki, miután az alig szakított Laurával? Fölöttébb logikus! :)

Előzmény: Apádfüle (3908)
Apádfüle Creative Commons License 2022.04.05 0 3 3908

Mirellát látva én is felszisszentem. Hogy Zozó meg sem bizonyosodik arról, hogy megcsalták, máris "törleszt", az talán jellemző ezekre a faék egyszerű izomagyúakra. Hogy felszed egy nőcskét, azon nem csodálkoztam volna. (Legfeljebb azon, hogy egy csöpp kis faluban rögtön talál magának egy cicamicát.) De hogy Mirella honnan került elő hirtelen? És bármily furcsa, szerintem több tartás is van benne annál, hogy a rég látott Zozó egyet füttyent neki, és máris az ölébe pattan.

Előzmény: Mazsola0070 (3907)
Mazsola0070 Creative Commons License 2022.04.05 0 3 3907

Mindent túlbonyolítanak. Igor foghatta volna, és kidobhatta volna valahol azt a táskát az erdőben is, oszt jónapot. Dehát akkor nem lenne bonyodalom, ha mindent észszerűen csinálnának.

Viszont ismét egy kínzó kérdés: Zozó összeveszik Laurával, majd fél óra múlva már az egyébként hónapok óta nem látott Mirellával kufircol.

Mirella vajon honnan a búbánatból került elő pont az összeveszés után néhány perccel?

Zozó netán a szekrényben tartotta, mint egy műanyag dugóbabát?

Előzmény: Ilhilla (3905)
Noirette Creative Commons License 2022.04.05 0 0 3906

"De itt senkinek sem jut eszébe, hogy igazat is lehet mondani, zsigerből hazudni kezd mindenki, ahogy kinyitja a száját."

Amikor még ment a BK, azon a fórumon is elég gyakran téma volt, hogy miért kell mindenkinek zsigerből hazudni, ha kiderül valami turpisság, erre a KA-ban is folyton ez van. Gondolom, ez afféle írói eszköz ("plot device"), ezzel akarják megkavarni vagy szórakoztatóvá tenni a cselekményt, de ha túl sokat alkalmazzák, egysíkú és idegesítő. Én a hazugságok helyett inkább több félreértést írnék bele. Ebből szintén volt már jó pár a KA-ban, pl. amikor Borika legutóbb kihallgatta Jóska meg Babos beszélgetését a "kopasz luvnyákról", bár ezt azonnal föl is oldották, nem szőtték tovább. Az Anatolij kontra Pálinkás Gyurka szál is ilyen, de még ezt is jobban ki lehetett volna aknázni, nem "száműzve" a bányába Anatolijt, hanem párhuzamosan szerepeltetni az ikertestvérével.

Előzmény: Apádfüle (3904)
Ilhilla Creative Commons License 2022.04.05 -3 1 3905

Ha azt mondja, az sem lenne az "igazság", hiszen Ginának azért vitte a cigit, hogy rejtse el, sőt "apránként el is adogathatná a Lugasban".

Aljas ez az Igor egyértelmű, nem érdekelte, hogy esetleg bajba keveri Ginát, csak a saját bőrét akarta menteni.

Előzmény: Apádfüle (3904)
Apádfüle Creative Commons License 2022.04.04 0 1 3904

Megmondhatta volna nyugodtan a püspöknek, hogy azért kérte meg Ginát, hogy adja át a férjének a táskát, mert attól tartott, ha maga viszi be a rendőrségre, Tivadar valamilyen ürüggyel - vagy gyanúsítottként - lecsukja. Teljesen elfogadható magyarázat, és még igaz is. De itt senkinek sem jut eszébe, hogy igazat is lehet mondani, zsigerből hazudni kezd mindenki, ahogy kinyitja a száját.

/Szvetlána/ "nyugodtan le is tagadhatná, hogy mit mondott a gyóntatófülkében, akkor Igor mit tudna csinálni?"

Az a baj, hogy - ahogy mondani szokták - betenné Babos fülébe a bogarat. Babos nyilván ugyanúgy szeretné Hubát, mint eddig, de mégis megviselné a hír. Aminek persze könnyen utána járhatna egy DNS teszttel, de minek.

Az egész csak arra jó, hogy most már Igort is egy szemétládaként tartsuk nyilván. :(

Előzmény: Mazsola0070 (3903)
Mazsola0070 Creative Commons License 2022.04.03 0 0 3903

Pedig mennyire fel volt háborodva, amikor Szkander felhasználta a gyóntatófülkében szerzett információt, aztán ő is ugyanezt csinálta.

Pedig egy leendő paptól jóval durvább, hogy a tudomására jutott gyónási titkot zsarolásra használja. Ki fog egy ilyen eset után meggyónni neki bármit is?

De nem is igazán értem ezt a zsarolást, már elárulta korábban a püspöknek, hogy az öccse hozta oda a csempészcigit, akkor most mit akar Szvetlánától? 

Aki egyébként nyugodtan le is tagadhatná, hogy mit mondott a gyóntatófülkében, akkor Igor mit tudna csinálni?

Előzmény: Ilhilla (3894)
Ilhilla Creative Commons License 2022.04.02 -4 0 3902

A tescoban vették, hatot adnak egy tálcán, ketté vette a kellékes és "nesztek"! :D

(Ha friss, egyébként egész jó íze van!)

Előzmény: Mazsola0070 (3900)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2022.04.02 0 1 3901

Miért gyártsunk le két kelléket, amikor eggyel is meg lehet oldani, és úgy olcsóbb...?

Előzmény: Mazsola0070 (3900)
Mazsola0070 Creative Commons License 2022.04.02 0 1 3900

Szvetlána és Elzuka közösen sütötték a lekváros piskótatekercset?

Mert hogy a két tányér piskótatekercs nagyon hasonlított egymásra....:)) 

Mazsola0070 Creative Commons License 2022.04.02 0 2 3899

Ha Ildivel van közös jelenete vagy Ildiről van szó, akkor Imi mindig teljesen normálisan viselkedik, amikor viszont a rendőrségi jelenetei vannak, különösen mikor Zénóval vannak kettesben, akkor olyan, mint egy debil idióta, olyan, mintha két karakter lenne.

Előzmény: Noirette (3889)
Noirette Creative Commons License 2022.04.02 0 1 3898

Utólag rájöttem, hogy tényleg a nagypéntek miatt nem lesz ötödik napi adás azon a héten. De ha nem ér véget ekkor, ebben az esetben is április második felében lesz vége szerintem, akkor szokták bedobni a Konyhafőnököt, már ha lesz az idén. De felőlem akár most véget érhetne a mostani évad, úgy érzem, végtelen idők óra tart, és már most is rekordot döntött az egy főre jutó sületlenségek számában. :)

Előzmény: Ilhilla (3893)
idooogeep Creative Commons License 2022.04.02 0 0 3897

Nem ez az első elmebajra utaló jel a sorozatban:-)

Előzmény: Magdi60 (3896)
Magdi60 Creative Commons License 2022.04.02 0 1 3896

Mikola abban a kis alagútban teherautóval akar márványt csempészni, és ezt a suhancok ásóval, lapáttal szélesítgetik... :-)))

Mlle. Grenelle Creative Commons License 2022.04.02 0 3 3895

Itt már tényleg mindenki aljas, utolsó szemétláda - talán az egy szem Hubát kivéve.

Előzmény: Ilhilla (3894)
Ilhilla Creative Commons License 2022.04.02 -4 0 3894

Ez az Igor egy ocsmány szemétláda, sunyi disznó! A saját érdekei miatt szerencsétlen Babost és Hubát is boldogtalanná akarja tenni, vagy Szvetlánát hazugságra bírni? Remélem, nem lesz belőle pap!

Babos szerintem akkor is szeretni fogja a kis "hülyegyerket", ha kiderül, nem ő nemzette.

Ilhilla Creative Commons License 2022.04.02 -4 0 3893

Egyébként a Holdpont szerint a jelenlegi évad 2 hét múlva, ápr. 14-én ér véget.

Biztos, hogy véget ér és nem csak a Nagypéntek és a Húsvét miatti műsorváltozások miatt lesz egy csütörtöki rész az "utolsó" és nem folytatják 19-én?

Előzmény: Noirette (3884)
luci87 Creative Commons License 2022.04.02 0 0 3892

Ja,jól játssza az ütődött szerepet,azok a szajtatasok,bambulasok neha :)

Előzmény: Noirette (3889)
luci87 Creative Commons License 2022.04.02 0 0 3891

Már a D.Ö.ben is így beszélt..:) érdekes fiatalon,a Szórád ház sorozatban még nem volt jellemző ez a hanghordozasa.

Előzmény: Noirette (3886)
luci87 Creative Commons License 2022.04.02 0 1 3890

A szerelem (is) meghulyitette őt,mindent elhisz annak a csábító,szemforgato némbernek..De amúgy pofátlan is.Puzzle t akár az egy milkabol venni,meg a wc t felújítani.. röhejes.

Előzmény: Mlle. Grenelle (3887)
Noirette Creative Commons License 2022.04.02 0 0 3889

Imi nekem is szimpatikus, csak rendőrként sajnos a legtöbbször kissé ütődöttnek állítják be - igaz, most már minden makkosszállási rendőr szereplővel ezt teszik. Márk is beállt már a sorba, Janit pedig még mindig nem tudom igazi rendőrnek tekinteni, ő főleg azért állt be szerintem, hogy Márkot lenyomja, de még nem igazán jött össze neki, pedig próbálkozik rendesen.

Előzmény: Magdi60 (3885)
Magdi60 Creative Commons License 2022.04.01 -1 0 3888

Azért megvan a magához való esze :-) 

Előzmény: Mlle. Grenelle (3887)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2022.04.01 0 2 3887

Micsoda egy hülye ez a Tihamér...

Noirette Creative Commons License 2022.03.31 -1 0 3886

Borika tisztára úgy beszél, mintha egy rajzfilmfigura szinkronhangja lenne. :)

Magdi60 Creative Commons License 2022.03.31 0 2 3885

Boni nem hiányzott, főleg nem Iminek, szegény nagyon elkeseredett, azt hiszi elveszi tőle Ildit. Imi az egyik legjobb, leghihetőbb szereplő.

Előzmény: Noirette (3884)
Noirette Creative Commons License 2022.03.31 0 2 3884

Úgy tűnik, így van, de Boni ezzel együtt is úgy viselkedett a templomban, mint egy eszelős vallási fanatikus. Egyébként sem hiányzott a sunyi, álszent feje, most nézhetem megint. :)

Egyébként a Holdpont szerint a jelenlegi évad 2 hét múlva, ápr. 14-én ér véget. 

Előzmény: Ilhilla (3883)
Ilhilla Creative Commons License 2022.03.31 -4 1 3883

Már világos, hogy Bonifácnak nem csak Ildi miatt kellett visszatérnie a sorozatba és egyből misét adnia, hanem a "bálvány" összetörése miatt is! Ha nincs Boni, a büdös életben nem kerül elő az a levél! :D

Előzmény: Mazsola0070 (3882)
Mazsola0070 Creative Commons License 2022.03.29 -3 2 3882

Hú, ez a Boni tényleg hatalmas villámkarriert csinált Rómában: már fekete merdzsóval jár, saját sofőrje van, mintha legalábbis kinevezték volna püspöknek.

Ezek szerint minden hívő lányt qrogató kiugrott kispapnak diakónusnak érdemes Rómába utazni, úgy tűnik ott nem számít semmi, csak úgy osztogatják mindenkinek hetek alatt a magas egyházi pozíciókat, amelyikkel még személyi használatú sofőrös luxusautó is jár.  

DE erre utalt az előzetes is, ott a helyi püspök már csak segedkezett Boni esztergomi érsek miséjéhez...

A készítők elgurult gyógyszerének keresését már régen feladták....

Előzmény: Mazsola0070 (3879)
luci87 Creative Commons License 2022.03.29 0 4 3881

Én nem..;) inkább kutya..Nem is igazán értem ezt a nagy felhajtást macskák miatt..Meg az előzetesbe is beleraktak megint Lajost a macskával...

Előzmény: Ilhilla (3880)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!