Általános trslgás, trsdlmi, pszihlgiai, és egyéb kérdésekről főzőcske közben. Leginkább magammal beszélgetnék, de minden barátságos nicket szívesen látok.
" veszteségfeldolgozó csopiban (skype-os) már kénytelen voltam levenni a sapkámat, mert megkezdődött a sutyorogás, h rákos vagyok ... szóval állítasz magadról valamit, és nem hiszik ..."
A Mindentistudás Egyetemének sok kihelyezett tagozata van. :)
"de amúgy hányasikrek vagy?"
Egyes.
Mér'... szerined lehet belőlem ebben az Univerzumban akár csak még egy? :P
igen, el vagyok fáradva, és pontosan megfogalmazom mit szeretnék, és az nem a Maldív-szigetek, hanem a hajdúmosógép zümmögése. tulképpen mind1, csak eget, és zöldet lássak, és naponta egy-két büfögést ... de am, ha a Maldív-szigeteken van hajdú mosógép, persze, az is jó ...
hogy nem hisszük el a másiknak amit megfogalmaz ...
a veszteségfeldolgozó csopiban (skype-os) már kénytelen voltam levenni a sapkámat, mert megkezdődött a sutyorogás, h rákos vagyok ... szóval állítasz magadról valamit, és nem hiszik ...
de amúgy visszatérve, miért kellene megmászni a Kilimánjárót mindenkinek? miért nem lehet, h valaki csak létezni szeretne, a lét örömével, ami önmagában öröm (lehetne), bárhol is legyél a világon ...
tudod, Nagy Zoárd lépkedni akart ... hát, jó, lépkedjen, de attól még érvényes a többszáz éve egyhelyben álló tölgyfák makacssága is, és egyik nem értékesebb a másiknál ...
de amúgy hányasikrek vagy?
odaát egészen más vagy megint ... :) óhh, b.szod! de jó, érdekes, és nem bántó az a személyiség is ...
nade, és mi van, ha nem akarsz úgy kb semmit sem hozzátenni a világhoz? hogy is szokták mondani? "hozzátenni a trsdlmhoz" ób+!
mi van, ha minden álmod, hogy egy tornácon vacsorát kínálj valakinek, miközben hosszabbítóval zümmög a hajdú egy melósgatyával, és várod a büfögést ... ennyi ... nem akarsz feltalálni, önmegvalósítani, "értéket teremteni", egyáltalán, az égvilágon kurvára semmit sem akarsz ... kalandot, zsizsegést, hemzsegést, pofázást ... csak csendet, dögunalmat ...
kedves olvasóm, aki jóindulatodban jelentetted, h vmi nem OK a YT-n az Orient Expresszel ... mivel évekig azon aludtam el, és ezt itt közöltem. a közlés után pár nappal tűnt el ... ;)
nagyon hálás vagyok neked ezért!
mert Dzsonszi nagylelkűségében helyreállította ennek okán hiányos alvási rituálémat, sőt!
elhalmozott egyéb, olyan ajándékokkal, amik sokáig fognak kísérni, és örömmel gondolok rá, ahányszor csak kis nyoszolyám abbahagyja a nyikorgását, és figyelhetek nem csak Balázs Péter, de Scherer Péter, Csankó Zoltán, Gálvölgyi János, és Kulka János hangjára, akik a legszebb álmokat hozzák el nekem meséikkel.
iggeeen! mert ajit kaptam! nem is akármilyeneket, csak úgy ... és kifejezőkészségem csökött, hogy elmongyam, mennyire örfendeszek ... nem tudod, mit jelent jó ajándékot kapni pl. egy Fa tusfürdőcsomagot ... illatgyertyát ...
... vagy amire elalszol ...
és már nem lehet úgy hallgatni, hogy ne gondoljak arra, kaptam! hm ... rossz szocializáció miatt rögtön viszonozni akarnám, és ez kényelmetlenséget szül az öröm mellé ...
és mingyár felakasztom magam, hogy képtelen vagyok csak szimplán ÖRÜLNI!!!!
a krvaúristen megbssza! :DD
nyahh, megyek vissza hallgatni, mert az többet ér ...
csak még hagyok itt pár sort másnak is, akinek köszönhetem rajtad kívül ... mert nem tudok más lenni, csak ami lényegem! :)
De, az. Csak így nagyon fika, mert a proton csak 25 megabájtos mellékleteket enged, a tömörített állományokkal meg amúgy sem tudsz mit kezdeni. Harminc-egynehány levelet meg nem küldök!
pl nagyon sokmindent letoltam a torkukon. h Zs. matathasson szabadon, ne akarják mederbe terelni. hogy reggelizhessünk máshol, ne a nehezen megközelíthető konyhában. hogy fogadják el a mosdatást fürdés helyett, hogy hazudjanak az anyjuknak, mikor elviszik a szőnyeget, hogy tisztítóba viszik ... nagyon nehezen ment be sokminden... szóval VANNAK eredmények. szobaklotyó ügyben engednem kell! itt van a határ szerintem. meg kell ezzel békélnem....