Keresés

Részletes keresés

Ilhilla Creative Commons License 2021.08.06 -7 1 1626

Gergő és Bogi egy ideig még "elhancúrozgat", lovagolgat, majd jön a rideg valóság: hazautazik és nem megy vissza.

Viki és Jancsi most nagyon egymásra van kattanva, de a varázs elmúlt, amint "megjött" Vikinek, ezért is megy Horvátországba másik spermadonort keresni?

Zoli és Jázmin a hazafelé úton már teljesen elhidegült egymástól, talán egy ideig lesz a srácnak barátnője is (a rossz nyelvek szerint barátja már úgyis van).

Pista nézze át azokat a leveleket (jó sokat kapott), hátha ott lapul köztük egy asszonyka, aki tűzrőlpattant és rossz a szaglása. Az erdélyi hölgy már nem biztos, hogy visszajönne, Pista nem is fogadná szívesen, mint nő nem fogta meg, a "hanglejtés" nem elég a boldogsághoz. 

Ahogy olvastam, a napi műsorrá változott idei évad nézettségben nem hozta az elvártakat, jövőre nem valószínű, hogy lesz újabb évad.

A hétfői Reggeliből, vagy Fókuszból hátha megtudunk részleteket arról, mi történt a párokkal a felvétel óta.

nlion Creative Commons License 2021.08.06 0 2 1625

max a lóvé miatt tudna ott tartani valakit. jó azt láttam h anikót sokkal jobban marasztalta volna mint bárkit :D

Előzmény: Apádfüle (1623)
TonyBrasco Creative Commons License 2021.08.06 -1 2 1624

"De mint nő egyáltalán nem volt hatással Pistára,"

Nem vagyok én ebben olyan biztos, ez csak a többik relációjában tűnhetett így. Most, hogy Terike kikerül a képből, lehet Pityuka is másként látná ezt. :P

Előzmény: Apádfüle (1623)
Apádfüle Creative Commons License 2021.08.06 -8 2 1623

Ha az erdélyi nőt választja, azzal beismeri, hogy munkaerőt keres. Az a nő mindenhez értett, és ezt nagy mellénnyel hangsúlyozta is. De mint nő egyáltalán nem volt hatással Pistára, sőt, finoman kinyilvánította, hogy nem szimpatikus neki, bármilyen jó gazdaasszony.

Pista valami "korához képest" csinibabát keres, akin örömmel legeltetheti a szemét, amint az a libafosban tapicskol.
(Nem fog ilyet találni.)

Előzmény: nlion (1622)
nlion Creative Commons License 2021.08.06 0 1 1622

Jó de pista is mit gondolt hogy azt a nőt választotta aki már első nap le akart lépni? már ott kellett volna kapcsoljon és nem erőltetnie hogy ott maradjon. hozzá az erdélyi nő passzolt volna még ha ő nem is tetszett neki annyira

Előzmény: TonyBrasco (1620)
TonyBrasco Creative Commons License 2021.08.06 0 2 1621

Szerintem Pityuka is, mikor felkelt a bili mellöl, lehet meg kéne fogni azt a telefont és betárcsázni Karolát vagy az óvónénit és sűrű élnézést kérve mondani valami kedveset... 

Előzmény: TonyBrasco (1620)
TonyBrasco Creative Commons License 2021.08.06 -2 1 1620

"Minden ujjamra kapok 10 pistát".. LOL ....és frankón el is hiszi magáról... :))

nlion Creative Commons License 2021.08.06 0 0 1619

na egyesek nem hittek benne hogy johnny gold megcsinálta vikit most már biztosak lehetnek benne :D

Mt. Yuhan Creative Commons License 2021.08.06 0 5 1618

Sajnos ez a műsor nagyon is valós képet fest hazánk nőiről. Kik is maradtak? A vén banya, akinek nem fűlik a foga a tanyasi élethez (akkor mégis a minek jelentkezett ebbe a műsorba?), a rendszeres wellness-kényeztetést persze meg tudná szokni. Aztán ott van a kelletlen fiatal pipi, aki az első adandó alkalommal megdugatta magát. És a gazdasszony sem különb. Azért választotta "Dzsonit" (vagy mi a neve), mert macsós. Más pozitívuma nincs, de nem is kell, hisz ez a lényeg.

Mlle. Grenelle Creative Commons License 2021.08.06 -4 0 1617

Az szerintem egy MZ motorkerékpár.

Terézia citromsárga bukósisakja priceless!

Előzmény: Mazsola0070 (1546)
TonyBrasco Creative Commons License 2021.08.06 0 0 1616

Na Bogi már ossza Gerikét, hogy mennyire bunkó..  :D Igaza van... Geri csak annyit tud mondani, "meg kell szokni".. pfff... 

TonyBrasco Creative Commons License 2021.08.06 -5 0 1615

Zotyoka, milyen Thank you very much?! Magadnál vagy? Σας Eυχαριστώ Πάρα πολύ! Azt kell mondani... 

Tibbe Creative Commons License 2021.08.06 -2 1 1614

Ezt én is így gondolom. Nem a gazdák találták ki, hogy trágyázzanak a jelöltek, hanem a kreatív producer.

Előzmény: szévike (1613)
szévike Creative Commons License 2021.08.06 -3 1 1613

Én egy percig nem gondolom, hogy a programokat a gazdák találják ki. Max ötletelhetnek a műsor előkészitésekor,

de végül erre is megkapják a részletes forgatókönyvet, mikor, kit, hova kell vinniük. 

Mlle. Grenelle Creative Commons License 2021.08.06 -3 3 1612

Hát, szerintem ez nem ugyanaz, mint a "fogd be a jelentkezőket ingyencselédnek"...

Előzmény: Ilhilla (1610)
Tibbe Creative Commons License 2021.08.06 0 1 1611

Látom, nyolc jelentkezőből négy maradt. A két kamaszlányos anyukát meg is értem.

Nem tenném közröhej tárgyává magam a 14 éves lányom előtt, s végül műsor után a jelentkezők nem őt választják, hanem a lányát. Tiszta botrány lenne.

Azért nem minden családnak van lehetősége saját lovardát nyitni, akinek beteg lett a gyereke.

Előzmény: Tulipántoss (1604)
Ilhilla Creative Commons License 2021.08.06 -2 2 1610

Az, hogy "vezessék be a kiválasztottakat a mindennapi tevékenységükbe" ki van adva számukra, Gergő kivételével mindenki ezt tette!

Előzmény: Mlle. Grenelle (1609)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2021.08.06 -3 3 1609

Szerintem azért a gazdáról nem jött le elsőre, hogy akkora sültparaszt... az csak később derült ki.

Amúgy meg nem hinném, hogy a nőknek akkora igényeik lettek volna... inkább Pista igénytelen és tapló.

Az meg mekkora már, hogy fennen hangoztatta, hogy neki nem cseléd kell, ehhez képest szépen befogta a jelentkezőket a libagondozástól a disznóvágásig mindenre. Talán úgy van vele, hogy jobb a négy kéz, mint a kettő, és úgy gondolja, hogy a párja is a Tanya rabszolgája lesz?

Előzmény: Böszőke13 (1594)
Tibbe Creative Commons License 2021.08.06 -2 1 1608

Ennyi libából már csak összejönne a vendégház. :)  De van ott más állat is, disznók, baromfik..

Előzmény: Kr.Kr. (1602)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2021.08.06 -3 1 1607

De hát nem gazda ez, te, hanem a "matató ménkű"...! 😛

Előzmény: Tulipántoss (1596)
Ilhilla Creative Commons License 2021.08.06 -2 0 1606

Szerintem azért nem mondott semmit, illetve nem kérdezték/kérdezhették, mert még csak ma lesz a záró adás és nem akartak spoilerezni (mintha eddig egyáltalán  nem spoilereztek volna! :D)

Előzmény: Kr.Kr. (1600)
Ilhilla Creative Commons License 2021.08.06 0 0 1605

A Meglepetés e heti számában. Gyermekkorában a csípőízületnél elfogyott az ízületi "kenőanyag", nem termelődött, már összeértek a csontok, nem tudott járni, kerekesszékbe kényszerült, de a lovaglás segített. Ekkor vették a lovasfarmot és tértek rá erre a tevékenységre.

Előzmény: Tibbe (1598)
Tulipántoss Creative Commons License 2021.08.06 0 2 1604

Igen, így van, én is írtam már erről előzőleg, azaz, hogy  Gergő gyermekkorában milyen komoly mozgásszervi betegségben szenvedett. Ám egy professzor javaslatára a lovasterápia lábra állította a fiatal gyereket. Én remélem, hogy rendben jött már annyira (hiszen ő is ezzel foglalkozik a lovak kapcsán), hogy a további életében már nem lesz semmi gondja.

( Ime egy kisebb cikk Gergő betegségéről, ha valakit érdekel.)

https://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/mucska-gergo-kerekesszekbe-kerult-hazasodna-a-gazda/rfqbvgp

Előzmény: Ilhilla (1597)
nicsaká Creative Commons License 2021.08.06 0 0 1603

Vagy inkább, párosodna ...😕

Előzmény: Mlle. Grenelle (1364)
Kr.Kr. Creative Commons License 2021.08.06 0 1 1602

Azért egy lakásfelújítás, meg egy vendégház felépítése, környezetének kialakítása nem ugyanaz a költségkeret...

Előzmény: Tibbe (1563)
Kr.Kr. Creative Commons License 2021.08.06 0 0 1601

Jancsi meg az ellenkezőjét... :)

Előzmény: Tibbe (1562)
Kr.Kr. Creative Commons License 2021.08.06 0 1 1600

Nem mondott ő semmit kettejükről - nem is kérdezték mondjuk, ez volt a feltűnő. Ha együtt lennének még, tutti szóba kerül.

Előzmény: Tibbe (1561)
Kr.Kr. Creative Commons License 2021.08.06 0 0 1599

Nem tudom ki járt már liba telepen, de szerintem a legbüdösebb madár. A trágyája éget, ahová a liba pottyant, ott később sem terem meg semmi. Márpedig ennyi liba mellett van gané rendesen. 

Szóval megértem, ha ezt valaki nem tudja elfogadni, csak azt nem értem, hogyan nem tudták ezt előre felmérni magukban ennyi idősen?

Előzmény: TonyBrasco (1560)
Tibbe Creative Commons License 2021.08.06 0 0 1598

Hol olvastad? Milyen problémája volt? Csípőficam? Úgy tudom, arra jó a lovaglás gyerekkorban.

Előzmény: Ilhilla (1597)
Ilhilla Creative Commons License 2021.08.06 -1 1 1597

Olvastam, hogy Gergő komoly mozgásszervi betegséggel küzdött gyermekkorában és a lovaglás változtatta meg az életét! Bogival legalább az érdeklődési körük egyezik és nagyon jól mutattak azon a lóúsztatáson, bár a lány lehetne vagy 15 cm-rel magasabb a srácnál.

Ha félretesszük a fiú "furcsa" beszédét, meg azt, hogy pár milliméterrel nagyobb a nyelve a kelleténél, fiatal korához képest sokszor egész érett gondolatai voltak és egész jól fejezte ki magát.

Az a bizonyos kémia is működött közöttük, ahogy ő mondta: "amikor beszállok a kocsiba, rögtön bizsergek", szóval ideig.óráig fog működni a dolog, hacsak a szülők -akikhez majd csak az álomút után viszi be a nagy házba- nem beszélik le a lányról, illetve a lány szülei beszélik le a külföldre költözésről.

Egyébként pedig az a mozgásszervi betegség idős korában valószínűleg ismét meg fogja támadni!

Pista gazda pedig annyi pénzből már simán tudott volna  csináltatni egy bekötőutat a tanyájához, de nincs rá igénye, mert a motor és a quad elmegy a sárban is, a teherautón a libákkal szintén és akik nála megszállnak kerékpáros kirándulók lehetnek.

Előzmény: Tulipántoss (1596)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!