Biztosan beszámították az az 5-6 millió pár füldugót is amit majd ki kell osztani a polgároknak, hogy nem károsodjon a fülhallásuk meg a zenei ízlésük a csodadaltól - ami egyébként olyan szar, hogy akár most is írhatta volna vadonatújan pénzért (remélem a szövegíró is ingyen rittyentette össze a szöveget)
De ha - tegyük fel - valaki még eltöltött a szám keverésével néhány napot, akkor is már csak szakembert kell fizetnie, a helyet nem, ami szintén elenyésző tétel az ötvenmilliós összköltségvetésben. Felmerülhetne persze, hogy a dal promóciójára, a felvételekről készülő dokumentumfilmre (mert ilyen is tervben van) kellett ennyi pénz, de Tallai elmondása szerint erről szó sincs, hiszen csak a felvételre szánták az ötvenmillió forintot.
Pénzbe kerülhetett még esetleg a szállás, ahol a művészek az éjszakát töltötték a stúdiófelvételek napjain, plusz a sajtótájékoztatókon, illetve az utazás is. De még úgy is elég messze - úgy 45-46 milliónyira (!) - járunk a végösszegtől, ha ezekre 2-3 milliót számítunk.
Lepényhal filé, bazsalikomos ecetben pácold meg éjszaka, másnap tekerd be egy pálmalevélbe, jól csomagold be és grillezzétek meg természetesen a szabadban és tengerparton, a tengerpart fontos.
.
Készítsetek rá szószt:
kókusztejből
karamellből
kevés gyömbérből
szórd meg friss bazsalikom vagy citromfű vagy oregamo levelekkel és úgy tálald!
van aki ugy akar fogyni hogy hashajtot szed mert azt hiszi az gyorsitja az etel utjat kifele es nem szivodik fel a sok kaloria , de nem es nem , az csak a torlodast takaritja el mint egy jegtoro a jeget a dunan
persze ez a sorrend , gyomor es csak utana a belek , a gyomorban kb 4 orat tartozkodik az etel , ha jol hallottam a median mert csak fel fullel fuleltem
ez kell az en beleimbe , egyebkent tudod e miert nem szabad a puccsolast visszatartani , mert belcsavarodast kapsz, en mindig elengedem , ha nem vagyok egyedul akkor sunyin