"érdemi vita nagy része abból áll, hogy gyomlálgatom a butaságaidat, meg a tárgyi tévedéseidet,"
ezek voltak a tényállításaim, egyikhez sem szóltál hozzá, hallgatsz mindegyikkel kapcsolatban mint szar a fűben. semmilyen tévedésem meg butaságom nem gyomlálgattad. hazudozol szemrebbenés nélkül te szerencsétlen.
6000mrd hiányzik a MÁVból, infláció mennyi? államadósság mennyi? oktatással EÜel mi van? GDP növekedés? Forint árfolyam? Üzemanyag árak? Munkanélküli segély? Nyugdíjak? Munkabérek? tanárok éheztetése, leszarása, évi 1000 mrdok ellopása Ha elmész kivizsgálásra bárhova mennyi időre kapsz időpontot? Nyugodtan fel is fordulhatsz a kis kedvenceidtől.
elárulok én is egy titkot: üvölt, hogy ignorálod az elkúrásaitokat.
Addig nem jutunk el, hogy én ezeket ignorálhassam, mivel az érdemi vita nagy része abból áll, hogy gyomlálgatom a butaságaidat, meg a tárgyi tévedéseidet, nem beszélve a fasisztázós görcseidről.
elárulok én is egy titkot: üvölt, hogy ignorálod az elkúrásaitokat. látszik kínos ez neked, de nem mered beismerni. De hát a "munkásságod" 15 év agyhalott gyurcsányozás meg soroslibcsicsicskabrüsszelezés után azt képzeled ciki lenne váltanod értelmesebb dumákra, azt hiszed azzal tartod meg az arcod ha kiállsz a végtelenül kártékony pártod mellett. pedig csak egyre mélyebbre ásod magad a narancs végbélbe.
Az egekbe szökő benzinár növeli az inflációt. Hát még a drága Putlertől beszerzett széndrogének!Putler, csak euróban fogadja lét. Ezért egyre több deviza hitelre van szükség.
már Lázár is beismeri hogy 6000mrd hiányzik a MÁVból, infláció mennyi? államadósság mennyi? oktatással EÜel mi van? GDP növekedés? Forint árfolyam? Üzemanyag árak? Munkanélküli segély? Nyugdíjak? Munkabérek? tanárok éheztetése, leszarása, évi 1000 mrdok ellopása
a halál se próbálja a fideszt hasznosnak beállítani, már Lázár is beismeri hogy 6000mrd hiányzik a MÁVból, infláció mennyi? államadósság mennyi? oktatással EÜel mi van? GDP növekedés? Forint árfolyam? Üzemanyag árak? Munkanélküli segély? Nyugdíjak? Munkabérek?
És neked mindeközben az ellenzék a haza ellensége, mert a narancs fasiszta propagandát tolod, ami nem kritika, csak sugárban hányás. soroscsicskalibsibolsi ezt lököd, mint aki lobótómián esett át, nézzél már tükörbe úristen!
Tudod van a jogos kritika, meg van a fasiszta módi
Te most egyelőre az utóbbit jeleníted meg.
Megértem a zavarodottságodat Benito kartács, mert egy kártékony oldalt próbálsz hasznosként beállítani, és ez kifejezetten embert próbáló feladat még egy okosabb nicknek is.