A rugós kapák lecsavarozhatók és a fotón is látható négyzet alakú kivágásokba ugyanarra a keretre becsavarozható a 25db borona fog. A rugós kapákat és a borona fogakat a kelet agro webes boltban vettem újként, s csupán 2 évet használtam, 2 hektáron. A bukókereten a munkalámpa is hibátlan állapotú. gyári bukókeret munkalámpával 15.000,-Ft kombinátor 11db rugós kapával 25.000,-Ft a kombinátor keretbe szerelhető 25db alig használt boronafog 10.000,-Ft rácsos rögtörő 5.000,-Ft rögtörő henger 15.000,-Ft tereprendező simító vonólap 15.000,-Ft
a hátsó kardánhoz sima 6 bordásra átalakító: 4.000,-Ft
Köszönök minden segítséget az eladásban. Tegnap feltettem egy két hirdetést nem is gondoltam, hogy ennyi embert érdekel egy ilyen kis gép. Csöngött a telefonom rendesen. Ha az ismerősöd érdekli keressen fel ha hazajön talán addig nem viszik el.
Akksi, friss benzin indul? Nem. Stop kapcsoló rossz állásban, új próba. Nem megy, Gyertyák szikra nem jó. Honnan vegyek este gyertyát? Hát a tartalék alkatrész dobozból 1992. 11. X.én a gyárban csomagolják mellé azt is. Még az ellenőrző ívet is zsírpapírban mellé csomagolták innen az évszám. NAgyon kemény, duruzsol egyszerű mint az u szeg de működik kell ennél több? Gyári pumpa, egy csomó tömítés ő gyűrű szilent, valami hosszú rugó kipuffogó tömítés ésmég sok minden zsírpapírban.
Hozzáértő szerelő, gondos gazda és örök darab.
Az árát átbeszéltük a feleséggel nem árulni akarjuk, hanem eladni 500+ a két munkaeszköz.
Hallottam jó állapotú gépről, ami 750-ért ment el.
Ehhez azért jó adag szerencse is kellett az illetőnek!
Én a helyedben ez alatt nem gondolkodnék.
Vagyis inkább megtartanám...
Volt egy érdeklődő persze birkanyírás közben fél kézzel csak mondtam valamit. Mégis mennyit érnek ezek a traktorok? A leharcoltakat már todom de ez jobb állapotú váltva forgatós ekével, kultivátorral? Mi a véleményetek?
Nagyon sajnálom, hogy meg kell válnod tőle, és azt, hogy nem állok úgy anyagilag.
Viszont téma volt egy ismerősömmel, hogy árában eladni időbe telik, mert amennyit ér, azért már egy ütőképes japán trakit vehet a polgár, és az csak diesel, csak jobban van alkatrész.
Bukókeretet nem találtam, csak szimeringeket, valamilyen műanyag távtartó szerűséget, meg egy csomót ki sem bontottam. A gyártás számának betűje elkopott ezért azt nem tudom, de az biztos 1995-Ben vette a rokonom a Csák-Agróba újonnan. Jól látjátok nálunk Baranyában Siklóson sok a szőlő a kis Traki is itt dolgozott 20 évet. A rokonom most 83 éves a szőlője egyre kisebb lett a végén csak egész kicsi. A sérülés is ott keletkezhetett. Nagyon vigyázott rá külön garázs. Most számolt fel mindent, így került hozzám. Azt sem tudtam mi ez felénk ilyet nem látni csak ezt az egyet. Sajnos nem tarthatom meg az ára most túl jól jön. Ha tudtok olyat aki tudná értékelni szívesen venném ha felkeresne csakoko@freemail.hu, vagy telefonon 30/8550050.