Keresés

Részletes keresés

dojcstomi Creative Commons License 2022.07.16 -4 0 23045

Tehát köze nincs a magyar nevekhez. Bizonyára olyan ritka, mint a fehér holló.

Gondolom az utónévjegyzék sem tartalmazza.

Előzmény: Bomc (23042)
Ashley-d Creative Commons License 2022.07.16 -2 2 23044

Számomra is full visszataszító. A Nyerő Párosban is nagy paraszt volt.

Előzmény: Kokkin (23036)
kalamala Creative Commons License 2022.07.16 0 1 23043

őrület milyen teste volt a lakberendező csajnak..

Bomc Creative Commons License 2022.07.16 -1 2 23042

Doles

From Wikipedia, the free encyclopediaJump to navigationJump to search

Doles is a surname with several different origins, FrenchCzech, and Slovenian. As a name of French origin, it may be a habitational name derived from Dole in the Jura. As a name of Czech origin, the name is a variant of Dolejš meaning "lower". This was used to differentiate the bearers of the same personal name (example: for a man living in the lower part of the village, as opposed to another man in the higher part).[1] Doles is considered by some to be a sept name of the Scottish clan Mackintosh,[2] in this case the name is a variant of the surname Dallas.

People with the surname Doles[edit]

dojcstomi Creative Commons License 2022.07.16 -4 0 23041

A 18-aiban elég érdekes ez a "meg nem világítás", amikor Doles és Kornél beszélget. Hogy lehet ennyire "igénytelen" a forgatócsoport? Nem elég, hogy sokszor nem lehet érteni mit mondanak, most már majd látni sem lehet a szereplőket. Bujkálnak a sötétben. :DDD

Amúgy mi az, hogy Doles? Ez egy létező név egyáltalán? Vagy ha becenév, akkor mit becéz? :D

Dole-ról a banáncímke jut eszembe a 90-es évekből. :DD

Na úgy látom kezdődik az anyósrémálom. :D

Kokkin Creative Commons License 2022.07.16 -1 0 23040

Igen, de az eredeti nevére vagyunk kíváncsiak. :)

ilci56 Creative Commons License 2022.07.16 -3 0 23039

a lakberendező csaj neve valamilyen Melitta

ilci56 Creative Commons License 2022.07.15 -3 1 23038

Nekem is nagyon kopár az a zöld pult se tetszik a régi sokkal jobb volt.Nem is tudom minek kellett visszamenni kong az ürességtől nincs benne senki mindenki elhúzott a vérbe

Előzmény: Kokkin (23035)
nlion Creative Commons License 2022.07.15 -1 1 23037

Szeptemberig lesz a forgatás. szeptember közepéig max

Kokkin Creative Commons License 2022.07.15 -4 1 23036

Minden korábbi kapcsolatában ezt csinálta, hogy amint a nő többet szeretett volna egy "kamaszszerelemnél", akkor bepánikolt vagy a másik, hogy elkezdett betegesen féltékenykedni.

És egyébként nekem Gábor se nem eredeti, se nem vicces, se nem szórakoztató, a kinézetétől egyenesen hányni tudnék... Egyszóval nem értem, miért futtatják ennyire azon kívül, hogy alapító tag. Sokkal jobb karakterek mentek már sajnos a levesbe.

Előzmény: dojcstomi (23034)
Kokkin Creative Commons License 2022.07.15 -3 0 23035

Amúgy a tűzeset után újjávarázsolt Joe kommuna csak nekem nem nyerte el a tetszésem? Olyan kopár az egész, az a SPANOK felirat is tök gagyi szerintem azokon a színes vaslapokon a bejárattal szemben.

Gondolom ez a felújítás már a sorozat utánra, előre gondolkozva készült, de nekem olyan "idegen" az egész.

Vivi lakberendező barátnőjének a neve egyébként engem is érdekelne... :))

dojcstomi Creative Commons License 2022.07.15 -5 0 23034

Jó nekem is úgy tűnik, hogy sokszor bunkó meg elrontja Vivi szervezkedéseit, de ahogy mondani szokás kettőn áll a vásár. És ha nem beszélnek meg semmit.

A sörös beszólása se volt semmi. :DDDD

Előzmény: Kokkin (23032)
kalamala Creative Commons License 2022.07.15 0 1 23033

Nem tudja valaki véletlenul hogy 2316-ik részben szereplo lakberendezo csajnak aki a Vivi barátnoje volt hogy hogyan hívják? 

Kokkin Creative Commons License 2022.07.15 -3 2 23032

MalacGábor iszonyatosan egy undorító jellem. Minden nő csak a dugásra kell neki, az elköteleződéstől viszolyog, és 80 éves korában is a kommuna egyik koszos lyukában akar az idióta haverjaival együtt megrohadni. Rettenetesen utálom ezt az embert, ülne inkább a sitten a Livis kamuvádja miatt.

És mindig azt hozza ki felháborodva a ki tudja hanyadik szabotázsa után, hogy márperdig neki van igaza.

Bomc Creative Commons License 2022.07.15 -3 3 23031

Brúnó is egy f*sz hogy ennyira hagyja magát, a két k*rvát páros lábbal rúgnám vissza évet ismételni

ilci56 Creative Commons License 2022.07.15 -2 1 23030

hát a horvátországi megélhetést biztos nem a vendég fizeti .........azt nem tudta leszervezni  pár hónap nem dolgozás után itt erre is telik.Az ellen a rohadt kis szarkeverő  dög ellen semmit nem lehet tenni?mármint Linára gondolok vicc kategória,ahogy szívatja lúzer Brúnót az meg a kis takonypócnak ott magázva elnéz mindent 

Előzmény: dojcstomi (23029)
dojcstomi Creative Commons License 2022.07.15 -5 0 23029

Ez király jelenet volt.

"Ön szarvasgombával töltött olívabogyót kóstolt meg."

"A szemem könnybe lábadt." :DDDDDD

Megmondom őszintén, én szeretem a finom ízeket, de nekem se jön be az olíva. Mindig a rohadó szerves hulladék szaga jut eszembe róla. Olyan az aromája. Íze. Most lehet itt azzal jönni, hogy miért ettél már szerves hulladékot... nyilván nem, de az ízeket is először az orroddal érzed. Ha valaha kóstoltál már bármit, ami rózsa ízű, akkor érted miről írok. :)

Szarvasgombához még nem volt szerencsém, csak szarvasgombás sajthoz, háát az meg azért nem jött be annyira, mert elég penetráns íze volt és elnyomta a sajt ízét.

Hmm érdekes ez a Gábor-Vivi-féle dolog. Lehet csak az a probléma, hogy Vivi csupa olyan dolgot szeretne, amit Gábor nem akar. Talán Vivinek is meg kéne kérdeznie, hogy Gábor mit szeretne, nemcsak odaráncigálni valahová, ami már eleve nem tetszik neki. És még ha tetszene is, lehet már csak azért sem tetszene neki, mert nincs előre megbeszélve.

Tulipántoss: Ki az a Tihamér?

ilci56: ha a szállás megoldott is na ugyan miből?

Hát állítólag Szofi leszervezett mindent. Gondolom az ottani megélhetést is. :D

Sezike Creative Commons License 2022.07.14 -1 0 23028

Nem Toni ment Ibizára? :D

Előzmény: Ashley-d (23025)
watson76 Creative Commons License 2022.07.14 0 2 23027

mikor zavarta ezeket az ingyenélőket hogy vki eltartja?

Előzmény: Kokkin (23023)
gombóc63 Creative Commons License 2022.07.14 -2 1 23026

Nem az a lényeg, hogy ki teszik-e a szűrüket hanem hogy szép sorban el kell távolítani őket a történetből. Épp ezért lesz érdekes maga a befejezés. Amit én már említettem, de egyáltalán nem bánok.

Előzmény: Kokkin (23024)
Ashley-d Creative Commons License 2022.07.14 -3 2 23025

Norbi úgy emléxem, Ibizára ment. (Hova máshova😀)

Előzmény: dojcstomi (23017)
Kokkin Creative Commons License 2022.07.14 -3 0 23024

Nem hinném, hogy menesztik a szereplőket, én inkább arra gondolok, hogy mikor kitudódott a sorozat vége, azok elkezdtek új munka után nézni, akiknek az RTL nem ajánlott be valami folytatasi lehetőséget a csatornán. Mert az oké, hogy mi novemberig nézzük őket, de a forgatások lassan a végéhez érnek, gondolom a semmire nem fogják fizetni már őket. Én ezt sejtem a sok hirtelen távozó hátterében, nem azt, hogy a produkció kitenné egyesek szűrét idő előtt. 

Előzmény: ilci56 (23021)
Kokkin Creative Commons License 2022.07.14 -4 1 23023

Milánnak nem gáz, hogy a nője tartja el a kezdő kozmetikus/fodrász fizetéséből? Hónapok óta felépült már, de esze ágában nincs visszamenni dolgozni (taxizni). Tudom, hogy az újdonsült könyvétől várja a sült galambot, de akkor is nonszensz. 

Sezike Creative Commons License 2022.07.14 -2 2 23022

Teljes mértékben a szívemből szólsz. Pláne a Karesz és Milán vonalon.

Előzmény: Tulipántoss (23020)
ilci56 Creative Commons License 2022.07.14 -4 1 23021

És Bencének is ilyen labilis idegállapotban csak egy vadidegen országban tök egyedül semmi támogatás nélkül mint a villában csak ott lehet gyógyulni.Apropó hetek óta nem dolgozik de azért letelepedni most Horváthba még ha a szállás megoldott is na ugyan miből?Értem én,hogy mindenkit sorra menesztenek a sorozatból de ezt is olyan hülyén nem életszerűen teszik.

Előzmény: Tulipántoss (23020)
Tulipántoss Creative Commons License 2022.07.13 -3 3 23020

Lassan minden bejön, ahogy elképzeltem! :) És igen, már fogynak a szereplők is?!

Bence már előzőleg is pedzegette, hogy elhagyja a várost. Ezt hajtogatta Dávid is, hogy eltűnik a színről. Joe-t én is küldtem már többször is, hogy menjen Tamara után! Ez jobban tetszik, mintha Szofival alakult volna valami köztük. Így véget ért Szofi bizsergése is. Szerencsére azonnan Szofi kivette a szabadságát! Így legalább nem kell már néznem a nézését, meg a járását! Ami olyan, mintha hibbant lenne?! Vagy lenne némi beütése?! Különösen akkor, amikor  "körmös kollégájával" röhögnek, mint Horthy kancája!  És főleg azon, hogy Tivadar szerint  növelni kellene a Frufruban vendégkörét, még több férfi vendég kellene! Én meg ammondó vagyok, ha már eddig nem tettek Tihamér kedvére, ezután se tegyék! 

Vivi és Gábor is elmehetnének Erdélybe, rokonlátogatásra! Legalább csend lenne egy pár napig, az olajfák tövében. Ritka egy össze nem illő páros! És igen,  szép lassan fogynak a karakterek?! 

Annak örülnék, ha a hajó "legénysége" mármint Karesz és Milán maradna a sorozat végéig. Nem tudom, de nekem ők ott a hajón, mindig a szívem csücskei voltak - sokakkal ellentétben. Voltak polgárpukkasztó dolgok, de mindemellett  több emberi arcokat láttam, túl a barátságon. Tesztett anno, ahogy Karesz harcolt a fiáért, amit megtett érte, ahogy viszonyult a kialakult helyzethez, ahogy anno Lilivel is bánt. Többször homályosította el a szemem, amikor Karesz harcolt a barátjáért. Sokszor támogatták egymást - volt, ugyan, hogy részegen is -, de emberileg többször, mint a többi kommuna lakó.

Milán konyv projektje is azért van és hajtja magát a határidők miatt, mert egyértelműen, Karesz álmát akarja megvalósítani. No de majd kiderül!  (Sőt, amíg Mesi a hajón volt, ő is a kedvencem volt, no de ez nem újság! De elment a sorozatból, és amikor visszajött, már az a Mesi más lett, mint az előző karakter volt.)

Tulipántoss Creative Commons License 2022.07.13 -2 3 23019

Visszanézve a lemaradásom:

Lásd és halld,  még a végén  Szofi  mumus lett  megint?!  Vagy csak etették Livit?! Méghogy Roland és Szofi és a barátság?! Naneee! Barátság?! Még egy szála sem volt köztük!  És most jobb híján, ismét Szofi, mint csábító barát?!
Mindez feledékenység az írók részéről! Ami még szomorúbb, hogy ezt Szofi is elfelejtette!  Mert ha értelmes, mint karakter, akkor akár még szólhat is a forgiknak - pláne egy évtized távlatából -, hogy fijjjúk, én sosem voltam nagy haverja Rolandnak?! 

Egyébként,  Tekla már egyszer tipródott hetekig Szofi miatt. Amikor anno egy oszlop mögül nézte a csókolózó Szofit és Mátét. Ott lapult és pityergett, ahelyett, hogy előttük termett volna és kiöntötte volna a mérgét, a bilit! Lehetőleg Szofi fejére!  Nem tette!  Node, akkor nem láthattuk volna hetekig Tekla tipródását?! ) 

Most  meg Livi tipródhat hetekig!  Roppant izgalmas lesz, tekerni fogok már látom! :)

És kész is Livi forgatókönyve: Tipródás a  sorozat végéig. :)

ilci56 Creative Commons License 2022.07.13 -3 1 23018

ez a JOE keresi TAMARÁT is egy hülye sztori most konkrétan odamentek ahol van vagy visszatér/nyilván nem/ vagy nem jön akkor minek kell ez a hülye eltünés hetekre miért addig puhitja vagy mi?Ez a zöld vonalas Petyás környezetvédős vergődés is tök unalmas nekem.Lali jól megjárta a hülye bohóc oda a farka ez volt eddig ez a Roxis véna a leglehetetlenebb legirritálóbb hülye sztori

Előzmény: dojcstomi (23017)
dojcstomi Creative Commons License 2022.07.13 -3 1 23017

A Bence-féle indoklás meg érthetetlen. Először úgy volt, hogy Szofi leszervezte és az éttermi beszélgetés alapján úgy tűnhet, mintha Szofi nem menne. Aztán hirtelen ötlettől vezérelve mégis együtt mennek? LOL

Mesinek teljesen jogos a kérdése: Ha Szofi is meg Bence is mindketten külön apartmanban fognak lakni, akkor Mesi miért nem mehet vele?

Indok: Mert ő ezt egyedül akarja végigcsinálni. Ezen címen akkor Szofi sem mehetne vele. Szofi miért nem megy máshova? Miért ugyanoda megy, ahova Bence?

Lássuk csak tehát akkor kiket vontak/vonnak ki a forgalomból egy időre?

Dávid... ott eszi a fene

Szofi megy Bencével

Bence megy ugye Horvátba

Roxi (érte mondjuk nem kár)

Joe

tényleg az a Norbi gyerek sincs már

Vivi is valami elutazást pedzegetett.

Bár még így is marad elég szereplő. :D

dojcstomi Creative Commons License 2022.07.13 -4 0 23016

Hát megmondom őszintén, hogy amikor ez a "bedugjuk a "pendrive-ot" és hirtelen se kép se hang a laptopnál" eset történt, azt hittem a kiscsaj USB killert használt. Amiben tudtommal van egy minitranszformátor, ami azt az 5 voltot több száz voltra feltranszformálja, utána meg visszaküldi a gépnek. Na ez magával rántja az egész gépet, tul.képp az is csoda, hogy nem füstölt el vagy nem lett égett szaga.

Jó mondjuk érthető okokból nyilván nem tennének tönkre egy laptopot se, de a történtek alapján ezt is lehetett gondolni. Amikor meg a kiscsaj kvázi "kicserélte" (mert ugye nem látszik, csak hogy lerak egy pent az asztalra) a peneket, akkor azt vártam, hogy az új laptop is beszarik, de nem így lett. :)

Előzmény: Bomc (23015)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!