Üdv! Garmin eTrex Vista HCx outdoor GPS eladó! Egy gyári kormányrögzítő is van hozzá kerékpárra, motorra. Kifogástalan állapot, 45.000 Ft. Alku nincs, csere nem érdekel. Átvehető Budapesten vagy Esztergomban. Érdeklődés csak telefonon: harminc3858hathat2
néhány nappal ezelött azt tapasztaltam, hogy nem tölti be az eddig fölvett útvonal pontokat, megijedtem hogy esetleg kitörlődtek, de a gépben megvannak.
Útvonalpontok_01-NOV-13.gpx
Útvonalpontok_14-OKT-13.gpx stb.
az Útvonalpontok_01-NOV-13.gpx -t az után csináltam amikor nem töltötte be a pontokat, most csak ezeket tölti be.
Biztos hogy nem tudja? Amikor a "Hová?" menünél célt kell választani, nincs olyan kategória, hogy "koordináták"? Gyalogos mód van benne? A manualból ezek nem derülnek ki ...
GPSMAP 76CS-hez keresek előlapot, mert az enyémnek betört a plexije. Esetleg komplett ház is érdekelne emberi áron.
gaspen kukac t-online pont hu
Másik kérdés : a plexitörés után kipróbáltam, de a PC-m nem kommunikál USB-n a GPS-el. Azaz a Win látja, hogy van valami a kábel végén, de nem kommunikál vele semmilyen progi (Mapsource,GpsDump). Viszont minden egyéb változtatás nélkül rádugom a laptopra, az egyből látja, és hibátlanul működik. Mindkét gépen Win7/64 van, ugyanaz a Garmin USB driver. A laptopra dugva rátöltötten a legutolsó friemware-t is, de semmi változás.
Ma tettem szert egy GPSMap 62s-re. Ez az első túra navim, rögtön falba is ütköztem....
Igaz, hogy egy memória kártyára egyetlen térképet tölthetek csak fel? Nekem szükségem lenne külföldire és magyarra, túrára és vízire egyaránt. Ugye nem kell állandóan kártyát cserélgetnem? Köszi.
Harmadik napjha küuzdök, hogy feltegyem az Openmapsot a frissen húzott/összerakott gépre, de valami hibát ír ki mindig:ű
Leszedtem mindent, újrapróbáltam. Akkor is. Registry módosításról olvastam, de ahhoz annyira nem értek, nem vágnám haza a gépem, de így nem tudok kapcsolatot létesíteni a Garmin és a gép között. Valakinek ötlete? :(
Garmin GPSmap 60CSx készülékem van.Térképet akarok feltölteni de kiírja:
"A térképrészlet közelitőleg 3,3 MB ,de csak 1946,6 MB áll rendelkezésre a célhelyen.Válasszon kisebb térképrészletet,és próbálja újra."
A készüléket több éve használom,rendszeresen frissítettem-cserélgettem rajta a térképeket,a probléma most keletkezett.A Garmin szervízben 61900 ft. -ért néznek rá.Tudtok rá valamit?
Sziasztok. Hol tudok Magyarországon Garmin Oregon-szériához kijelző-burkolatot venni? (Nem fóliát, hanem amit bele kell szerelni, ha összekarcolódik) ilyen kéne, csak itthonról: