Sajnos SD itt nem az volt ,hogy meg akartak halni hanem azt ,hogy Amerikaiak haljanak meg. Oszama Bin Laden mondta azt ,hogy ha megcsinálják akkor a menyben 72 szűz várja őket és, hogy megkönnyebül a lelkük. (Persze legnagyobb részt Alakh-ért csinálták)
Folytatom azt a gondolatszálat, amit elkezdett HLJ (ha abszolút nem erre gondoltál, akkor bocs); a terroristák az Amerika-ellenességükön kívül a dzsihád, azaz a szentháború miatt öltek/ölnek ártatlan civileket. Nem vagyok szakértője a vallásoknak, de ha jól tudom, mindenit megölnek, aki ellent mond az ő vallási nézeteiknek és a "szent harc" miatt képesek ártatlan civilek ezreit megölni. Nem védek senkit (főleg nem a terroristákat) de ez egy kicsit hasonlít arra, mint amikor a keresztények a középkorban csúnyán megkínozták és megölték azokat, akikre bármilyen falusi barom kitalálta, hogy boszorkány. Mai szemmel nézve hót nagy baromság, ők mégis ezt vélték helyesnek. Persze ettől még szörnyű, amit a terroristák műveltek, ez tény.
Ebben teljesen egyetértek veled. Sajnos körülbelül anyi ember áldozat ez mint a mamámék falujában élők szám, na jó az egy kicsit több......
De folytassuk inkább az off topikba!
Na ez az, és amúgy is: Ha olyan kemény legények lennének, akkor saját maguk végeznének magukkal, ők húznák meg a ravaszt, vagy vágnák el a torkukat. Még annyi gferinc sincs bennük, hogy egyedül merjenek meghalni, vagy a saját kezük által. Inkább beülnek egy gépbe, azon elb*sznak valamit, és lezuhan, és más így meghalni, hogy a gép lezuhan, és amiatt haltál meg és más, ha te magad végzel magaddal. Tudom, hogy "ezek" gerinctelen lények, de azért mégis. És ezek mondják magukról hogy kemény vagyok b*meg!
De ha a FÓRUMON nem válaszolna senki neki, akkor leszállna a fórumról. Az engem meg gondolom Titeket se nagyon izgat, hogy mi a francot írogat az FB-n...
Ez az, ami kivitelezhetetlen. Ha még sikerülne is meggyőzni a vele kommunikáló internetezők nagyrészét, akkor is lenne mindig valaki, aki beszélne vele...
Hát igen... De eddig ez nem jött össze. De ha már ennyire mindenkinek elege van, behéz lenne azt kipróbálni, amit anno írtam? Konkrétan azt, amit a kisiskolásoknak szokás mondani - gondolom - ha zavar, ne vegyél róla tudomást. Ha senki sem válaszol neki semmire, akkor egyszer majd megunja...