Keresés

Részletes keresés

Hun Quijote Creative Commons License 2011.04.14 0 0 116

Persze baratom,

Es a zzorabn megnyitja Recsket, mint a Rakosiek idejen, amikor tombolt a baloldali progresszio, hiszen :

"Ha mások kóbor kutyákat küldenek ki az utcára, akkor nekünk nem az a válaszunk, hogy mi meg veszett rókákat küldünk. Nem. Hanem: mit csinálnak a kóbor kutyákkal?!? Be kell fogni őket, és telepre kell őket vinni."

Persze ezt is zorban mondta...

Ez a Rakosi mantra csak az aldozatoknak, es a tuleloknek faj, de scak mondogasd tovabb.

Előzmény: Csahoss (111)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.14 0 0 115

Ép most akartam ajánlani: irány a Gyurcsány takarodj topik és bizony abban sok ojan van, hogy dögöljön meg stb. És ezt itt lévő topiktársak írták, még csak azt sem lehet mondani: egy mocskos újság aljas újságírója bedobott valamit, hanem itteni topiklakók.

Azzal a fideszhívők egyetértenek, amikor meg egy ellenőrizhetetlen szöveg meg kikerül egy folyamatosan hazug újságtól akkor meg jön a felindulás.

szégyen.

Előzmény: Törölt nick (104)
Hun Quijote Creative Commons License 2011.04.14 0 0 114

"érik a polgárháború, ha ez még sokáig így fog menni. sűrűn gratulálgass magadnak és orbánnak."

Neked ez a koherens fuggetlen ervrendszer ?

Igen ez egy igazi fuggetlen vita alap..

:)

Előzmény: Csahoss (109)
beorn Creative Commons License 2011.04.14 0 0 113

Rohatt gyilkosok!  Kötelet nekik! Vagy hordót! 

Izé, most akkor melyiket is? Na ennyit mára a lendületből.

Csahoss Creative Commons License 2011.04.14 0 0 111

Lecserélik a NENYI-t a preambulumra

A kiszögezett nyilatkozat eltűnik, de nem maradnak fennkölt böngésznivaló nélkül az intézményekbe látogató állampolgárok. Tovább »

forrás: Index.hu

ugyanaz megy mint rákosiék idején. tapsolj bohóc.

Előzmény: Hun Quijote (106)
Csahoss Creative Commons License 2011.04.14 0 0 109

a kettő miért zárja ki egymást? csak akkor lehetnék független ha orbán seggét nyalnám? egyébként meg érvekkel és a vitával foglalkozz ne velem. ez nem egy társkereső oldal kiscsillag.

asta Creative Commons License 2011.04.14 0 0 108

Ha sokáig szítják az indulatokat, még az is elkövetkezhet.....nem értem kinek jó ez?

A gyűlölködés a legrombolóbb érzelem. És sajnos ömlik a médiákból....tisztelet a kivételnek.

Törölt nick Creative Commons License 2011.04.14 0 0 107

Hagyni kell a dolgok folyását! Itt már csak a tisztító tűz hoz eredményt. A Jobbik pedig nem fog győzni 2014-ben, hiszen ők is ott lesznek a csatatéren.

Hun Quijote Creative Commons License 2011.04.14 0 0 106

"Vicces" vagy, hogy polgarhaborut vizionalsz a zzorban miatt ( neki koszonhetnenk szerinted ) a manyupos topikban pedig allandoan kozepen probalsz allni, es te, hogy fuggetlen vagy...

Ja es manyup ugyben sikerult egy jo kis nyugdijas dzsembori mindosszesen felmutatni..

Ennyi ?

Amen.

Előzmény: Csahoss (98)
asta Creative Commons License 2011.04.14 0 0 103

Hát basszus, ezt a szöveget is le kéne már venni a lemezjátszóról. A dolgok sokkal bonyolultabbak annál, mint ez az egyszerű szöveg.

Értelmes embereknek kéne végre összeülni mindkét oldalon, megbeszélni a múltat és közösen tervezni a jövőt.

Én egy vitatkozó de nem gyűlölködő Magyarországról álmodom.

És nagyon sokan vagyunk! Elég volt ebből!

Előzmény: Törölt nick (86)
Csahoss Creative Commons License 2011.04.14 0 0 102

vagy mi lesz ha a jobbik nyer 14ben? ezzel az elcseszett alkotmánnyal.... nyilasok v2.

Előzmény: Törölt nick (100)
WYW Creative Commons License 2011.04.14 0 0 101

Kellett egy ilyen cikk hogy a TEK újabb luxus cuccokra kapjon pénzt, amivel megvédik a nagyon megfenyegetett Miniszterelnök urat?

Előzmény: nemezis 2 (97)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.14 0 0 100

Szerintem csak az őrült orbánusok és az elvakult böszmetegek fognak egymásra menni. Hadd menjenek. Hajrá!

Előzmény: Csahoss (98)
asta Creative Commons License 2011.04.14 0 0 99

A nyugalmat meg kell teremteni. Most a Fidesznek ez megadatott. Óriási lehetőséget kaptak arra, hogy valóban békét teremtsenek, amire nagyon nagy szükség lenne.

Csatatérré változtatták az országot éveken keresztül. Bizony szembe kellene nézni azzal, amit éveken keresztül folytattak. Mindig is azt mondtam, hogy ez bűn az egész országgal szemben. Hogy ott tartunk, ahol most tartunk, ennek az eredménye.

És most, mikor a kezükben a hatalom egy fikarcnyi kompromisszumkészséget sem mutattak. Ez nagyon elkeserítő. Ez a beidézett szöveg is azt mutatja, mit vált ki az ilyen hozzáállás.

Nem akarom mentegetni egyik oldalt sem, de egyszer véget kéne vetni ennek. Hosszú évek óta ez a lehetőség a Fidesznek adatott meg most. Nem élt vele.

Miért?

Miért kell továbbra is korbácsolni az indulatokat, miért gondolják azt, hogy csak a gyűlölet tarthat egyben egy tábort?

Ez nekem rettenetes. Ebbe fogunk beledögleni......

Előzmény: nemezis 2 (80)
Csahoss Creative Commons License 2011.04.14 0 0 98

érik a polgárháború, ha ez még sokáig így fog menni. sűrűn gratulálgass magadnak és orbánnak.

Előzmény: nemezis 2 (91)
nemezis 2 Creative Commons License 2011.04.14 0 0 97
  • Ezt te írtad?

Nem. Ott a link. Legalább tájékozódnál.....

Előzmény: WYW (84)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.14 0 0 96

Megosztottak lettek. Most rajtunk a sor. Adjunk fegyvert a kezükbe, hadd aprítsák egymást. Én meg mosom kezeim!

Ugyanezt csinálja Orbán a cigány-nem cigány ellentéttel is.

Előzmény: Törölt nick (92)
recsek Creative Commons License 2011.04.14 0 0 94

Sőt, a saját seggedet is kinyalhatod, ne csak gratulálj magadnak.

Előzmény: nemezis 2 (91)
WYW Creative Commons License 2011.04.14 0 0 93

Hát ja, ha ugyanaz írja a kommentet meg a cikket is.

Előzmény: Csahoss (90)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.14 0 0 92

Neki kétoldalu a világ: fideszesek és gyurcsányisták.

El nem tud képzelni olyat, vannak  olyanok,  akiknek egyik sem kell .

Azonnal gyanusít és irányt mutatprejudikál mint a nagyvezér.

Előzmény: WYW (84)
nemezis 2 Creative Commons License 2011.04.14 0 0 91
  • Gondolkodjunk tisztán és lássuk be a szabadság alapja ha a népek ölni és halni készek érte, ha nem akkor szabadság nem lesz.

Hmmm.

Látom én nyertem.

Igazán gratulálok magamnak az intuícióim helyességéhez.

Előzmény: Törölt nick (85)
Csahoss Creative Commons License 2011.04.14 0 0 90

faszbúk kommentekről cikket írni? van még lejjebb?

Előzmény: nemezis 2 (-)
micimackó2 Creative Commons License 2011.04.14 0 0 89

Ó te kis ártatlan, sértett jószág:-)))

mert neked fel sem tünik, mikor magad is beálsz a csaholó hadba, azt sértegetsz másokat, kevered a szart, mint eme topiknyitásával is:-))))

persze Te aztán igazán nem olyan vagy:-))) a eszem a lelked:-))))

nemezis 2 Creative Commons License 2011.04.14 0 0 87
  • Sikerült már neked is gyurcsányozni egyet?
  • Igen, sajnos vannak nagyon felfokozott indulatok, többek között aljas indulatok is. Biztos, hogy aki Orbánt fára kötné az mind gyurcsányfan?
  • Miért ez a kétpólusú világ?

Hol Gyurcsányoztam? Ennek az ellenkezőjét írtam, ha elolvastad.

Hol írtam azt, hogy gyurcsányfan?

És egyáltalán, miért adsz olyant a klavimba, amit nem írtam?

Előzmény: Törölt nick (81)
WYW Creative Commons License 2011.04.14 0 0 84

"Meggyilkolnák Orbán Viktort Gyurcsány hívei"

Ezt te írtad?

Akkor ki is gerjeszt aljas indulatot azzal hogy ilyen általánosító kifejezést használ?

pindiy Creative Commons License 2011.04.14 0 0 82

"Abban is találok igazságot, hogy gyakran a Fidesz is sz@rul reagál helyzetekre.."

Tehetetlenebb, mint az elöző kormány....a fac se gondolta volna, hogy a Pintér képtelen kezelni egy olyan egyszerű helyzetet, mint a gyöngyöspataji, meg ez a hajduhadházi...a világ röhöghet rajtunk....amint szétégetik az ország renoméját...

nemezis 2 Creative Commons License 2011.04.14 0 0 80

Mennyi mindennel egyet tudnék érteni, ha nem olvasnám a fórumot.....

• Ilyen hangulatban, hogy folyton rád mutogatnak, bosszantanak, piszkálnak

Hiszen én magam is ezt élem meg, ahányszor csak benézek ide.

Abban is találok igazságot, hogy gyakran a Fidesz is sz@rul reagál helyzetekre, harcol, ahol nem kellene, és passzív marad, amikor fontos lenne. ( humánpolitikájának kudarcait, már nem is említem)

Abban viszont nem tudok egyetérteni, hogy mindezt a Fidesz teremti meg.

Egyszerűen már csak azért sem, mert ha kis nyugalom lenne, nem lenne ki ellen "harcolni".

Előzmény: Törölt nick (77)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.14 0 0 79

Közben szétkúrja a rendőrséget, látszat hadsereget sem tart fenn, csak egy HM nevű rablóbandát. Mihez fog nyúlni, ha szüksége lenne rá? Ahhoz TEK-hez, akik jó dolgukban hülyülnek a rájuk bizott értékekkel?

Előzmény: Törölt nick (76)
G.B.Bejja Creative Commons License 2011.04.14 0 0 78

Lájk.

Előzmény: Törölt nick (58)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.14 0 0 77

Folytatva, mert nem fejeztem be.....

Ilyen hangulatban, hogy folyton rád mutogatnak, bosszantanak, piszkálnak egyes véglényeknél elkszakad a cérna és kimondják: dögöljön meg a másik, a kurva anyját, lőjjük keresztül a rohadékot! 

A fidesz teremti meg azt, hogy ezek az emberek ilyen gondolatokon törjék azt az egy bitet, ami adatott nekik. Ezen gondolkodj el kicsit te is, meg a fidesznek is el kéne..... 

Előzmény: Törölt nick (75)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!