Es a zzorabn megnyitja Recsket, mint a Rakosiek idejen, amikor tombolt a baloldali progresszio, hiszen :
"Ha mások kóbor kutyákat küldenek ki az utcára, akkor nekünk nem az a válaszunk, hogy mi meg veszett rókákat küldünk. Nem. Hanem: mit csinálnak a kóbor kutyákkal?!? Be kell fogni őket, és telepre kell őket vinni."
Persze ezt is zorban mondta...
Ez a Rakosi mantra csak az aldozatoknak, es a tuleloknek faj, de scak mondogasd tovabb.
Ép most akartam ajánlani: irány a Gyurcsány takarodj topik és bizony abban sok ojan van, hogy dögöljön meg stb. És ezt itt lévő topiktársak írták, még csak azt sem lehet mondani: egy mocskos újság aljas újságírója bedobott valamit, hanem itteni topiklakók.
Azzal a fideszhívők egyetértenek, amikor meg egy ellenőrizhetetlen szöveg meg kikerül egy folyamatosan hazug újságtól akkor meg jön a felindulás.
a kettő miért zárja ki egymást? csak akkor lehetnék független ha orbán seggét nyalnám? egyébként meg érvekkel és a vitával foglalkozz ne velem. ez nem egy társkereső oldal kiscsillag.
Hagyni kell a dolgok folyását! Itt már csak a tisztító tűz hoz eredményt. A Jobbik pedig nem fog győzni 2014-ben, hiszen ők is ott lesznek a csatatéren.
"Vicces" vagy, hogy polgarhaborut vizionalsz a zzorban miatt ( neki koszonhetnenk szerinted ) a manyupos topikban pedig allandoan kozepen probalsz allni, es te, hogy fuggetlen vagy...
Ja es manyup ugyben sikerult egy jo kis nyugdijas dzsembori mindosszesen felmutatni..
A nyugalmat meg kell teremteni. Most a Fidesznek ez megadatott. Óriási lehetőséget kaptak arra, hogy valóban békét teremtsenek, amire nagyon nagy szükség lenne.
Csatatérré változtatták az országot éveken keresztül. Bizony szembe kellene nézni azzal, amit éveken keresztül folytattak. Mindig is azt mondtam, hogy ez bűn az egész országgal szemben. Hogy ott tartunk, ahol most tartunk, ennek az eredménye.
És most, mikor a kezükben a hatalom egy fikarcnyi kompromisszumkészséget sem mutattak. Ez nagyon elkeserítő. Ez a beidézett szöveg is azt mutatja, mit vált ki az ilyen hozzáállás.
Nem akarom mentegetni egyik oldalt sem, de egyszer véget kéne vetni ennek. Hosszú évek óta ez a lehetőség a Fidesznek adatott meg most. Nem élt vele.
Miért?
Miért kell továbbra is korbácsolni az indulatokat, miért gondolják azt, hogy csak a gyűlölet tarthat egyben egy tábort?
Ez nekem rettenetes. Ebbe fogunk beledögleni......
"Abban is találok igazságot, hogy gyakran a Fidesz is sz@rul reagál helyzetekre.."
Tehetetlenebb, mint az elöző kormány....a fac se gondolta volna, hogy a Pintér képtelen kezelni egy olyan egyszerű helyzetet, mint a gyöngyöspataji, meg ez a hajduhadházi...a világ röhöghet rajtunk....amint szétégetik az ország renoméját...
Mennyi mindennel egyet tudnék érteni, ha nem olvasnám a fórumot.....
Ilyen hangulatban, hogy folyton rád mutogatnak, bosszantanak, piszkálnak
Hiszen én magam is ezt élem meg, ahányszor csak benézek ide.
Abban is találok igazságot, hogy gyakran a Fidesz is sz@rul reagál helyzetekre, harcol, ahol nem kellene, és passzív marad, amikor fontos lenne. ( humánpolitikájának kudarcait, már nem is említem)
Abban viszont nem tudok egyetérteni, hogy mindezt a Fidesz teremti meg.
Egyszerűen már csak azért sem, mert ha kis nyugalom lenne, nem lenne ki ellen "harcolni".
Közben szétkúrja a rendőrséget, látszat hadsereget sem tart fenn, csak egy HM nevű rablóbandát. Mihez fog nyúlni, ha szüksége lenne rá? Ahhoz TEK-hez, akik jó dolgukban hülyülnek a rájuk bizott értékekkel?
Ilyen hangulatban, hogy folyton rád mutogatnak, bosszantanak, piszkálnak egyes véglényeknél elkszakad a cérna és kimondják: dögöljön meg a másik, a kurva anyját, lőjjük keresztül a rohadékot!
A fidesz teremti meg azt, hogy ezek az emberek ilyen gondolatokon törjék azt az egy bitet, ami adatott nekik. Ezen gondolkodj el kicsit te is, meg a fidesznek is el kéne.....