"A módosítás alapján a Hirdetmény vonatkozó része 2022.06.29-től az alábbiak szerint változik: GRÁNIT Megtakarítási számla Éves kamat és EBKM az egyenleg 500 000 Ft alatti részére: 2,00% Éves kamat és EBKM az egyenleg 500 000 Ft feletti részére: 2,50% "
Oda a jobb kamatnak, most akkor a DKJ előnye még nagyobb lett.
Újratelepítés android appal pár óra kivárást követően most már sikeres, be tudtam lépni, kártyás tranzakció jóváhagyása is megtörtént isms-sel applikáción keresztül.
Nekem most netes kártyás vásárlás nem működik, sms-t akar küldeni a jóváhagyéshoz, ami soha nem érkezik meg. Netbankba belépni sem tudok. Nagy nehezen elértem az ügyfélszolgálatot telefonon, kiderült a netes vásárlás + sms probléma nem egyedi. 2 megoldást javasoltak: app eltávolítása, és akkor megérkezik az sms (nem jött be, nem érkezett meg) vagy app eltávolítása után app újratelepítése. Utóbbi szintén elakad a felhasználónév + jelszó megadása után végtelen homokórázásba kezd. Mindez android telefonon, de a netbank hiba ugye nem ezzel függ össze. Jelenleg sikeresen sehol nem tudok semmit csinálni, most már az app sincs, netbank sincs. Elég gáz...
Néha ilyet nekem is szokott írni, viszont minden esetben kiderült, hogy tényleg gond volt az internetkapcsolattal, pl. épp nem ment az adatforgalom a szolgáltatónál. Próbálj meg wifi és mobilnet között váltogatni.
Tudja vki esetleg mi lehet az appal, ha azt írja ki, hogy gond van az internetkapcsolattal?
Mobilon belépni nem tudok, netbankba belépéshez a kód mobilappba jönne, kapok is róla értesítést, csak megnézni nem tudom a kódot, emiatt megjön sms-ben is. Tehát a végén a netbankba be tudok lépni.
Újra kell telepíteni, vagy mi a megoldás? (iphone, nincs frissítés az apphoz)
Icsekk alkalmazást használta valaki a napokban? Nekem ma egyáltalán nem akar működni. Bankkártyával akarok fizetni, de mindig sikertelen a fizetés. Egyszer kiírta, hogy lépjek be a gránit bank appjába és hagyjam jóvá a tranzakciót, megtettem de akkor sem fizette ki. Telekom számlát is csak harmadjára tudtam bankkártyával kifizetni. Nem értem mi van ilyenkor.
Alap esetben kétszer szoktam egy bankfiókba menni: amikor számlát nyitok és amikor megszüntetem. Minden közteset online végzek. Ma véletlenül tévedtem be a Gránit bank Westend ügyfélközpontjába, ha már épp előtte vitt el az utam, gondoltam akkor elintézek egy régóta eltervezett bankkártyás utasbiztosítás kötést. Kb. 10 éve vagyok az ügyfelük és ez az első ottani látogatásom.
Nos az utóbbi időben elég sűrűn megfordultam különféle bankok fiókjaiban hitelkártya téma kapcsán (amit ugye a Gránit nem nyújt). Megszenvedve azok minden tortúráját, a hosszadalmas bankfióki várakozásokkal, hozzá nem értő ügyintézőkkel, elkavart iratokkal, válaszra nem méltatással, így panaszbejelentések megválaszolására várva, stb. Általában lehangoló a kép mindenhol. Ezzel szemben ma a Gránit bankba üdítő volt betérni. Várakozás nélkül, egyből ügyintézőhöz kerültem és tudom úgy könnyű, hogy a Gránit banknak nincs fiókhálózata, hanem csak ez az egyik ahol személyesen lehet ügyet intézni, de itt legalább felkészültek és értenek a munkájukhoz. Érezni lehetett a profizmust, a lendületes ügyintézést, a kedves ügyfélkezelést. Ha újra számlavezető bankot keresnék, mai napig is újra Gránit bankot választanám. Amikor én anno kinéztem magamnak, alig látszottak ki a földből, legtöbben leírták őket induló kicsiségük miatt, de ahogy látható, megállja a helyét azóta is.
Gránitnál a netes számlanyitás esetén a pin kódot a regisztráláskor én adom meg (mint pl. a revolut-nál), vagy azt is postán küldik ki ,mint a kártyát?
No, a bank az ügyfélajánlás miatt adott 8000 Ft-ot sikeresen jóváírta az általuk kreált Moratórium 3 technikai számlán, majd le is vonta hiteltörlesztésként. Ügyes... Persze ment a panasz. :)