Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
A harmadik volt az eddigi legjobb rész. Ezek szerint még ma is meg lehet csinálni a hasonló történelmi tablókat színvonalasan is. Főleg ha a megfelelő kézbe adják a rendezés lehetőségét. És itt még a casting is kifejezetten erősre sikerült.
szerintem csak tudatosan építi a hátralévő éveit. nem kell annyira belemenni. saját joga mit kezd a karrierjével/életével. én sok filmet várok még tőle. jó rendező, színész, író, producer.
Én nem így látom, szerintem továbbra is csak minőségi cuccokat vállal el vagy csinál, de itt valszeg eltér a véleményünk, mert szerintem nem a 60 ezres gyerektartás miatt kért emelést, hanem mert a kora miatt nagyon meg akarta csinálni az általam belinkelt új filmjét, és annak esetleges halasztásának a kompenzálására. Egyébként most néztem rá guglin, a Yellowstonnal epizódonként 1,3 millió dollárt keresett.
Vénségére bolondul meg ő is, mint de Niro, aki az elmúlt évtizedekben minden gagyi vígjátékot elvállalt, hogy eltartsa exeit, de neki szerencsercsére ott van Scorsese, aki vissza teszi őt a helyére.
Ez is benne lehetett, én is sokat olvastam a válásáról, ugyanakkor ez az új szerelemgyereke, és emiatt akart alapvetően kevesebb forgatási napot a Yellowstone-ban, hogy ezzel is tudjon foglalkozni, és ez szerintem a válásától független, mert emiatt a feszkó már vagy egy éve ment közte és a stúdió között:
(A hétfői Önkényesben Puzsérék Costner válásával, pontosabban az ex pénzéhességével foglalkoznak, végül 3 gyerek után havi 60 ezer dollárt fog fizetni, mivel az ex szerint a gyerekek DNS-ében van a luxus, havi 125 ezerről tornázták le, az ex azzal fenyegetőzik, ha csak ennyi a tartásdíj kénytelen lesz megjelenni a munkaerőpiacon, persze eddig nem dolgozott soha:-) Szóval van baj, Costnernek kell a pénz.
Összehasonlításúl McCartney pl. havi 6 ezret fizet. )
A sorozatot amúgy nem láttam, nekem Sheridan ambivalens.
(gondolom, azért is kért volna több pénzt, hogy csak akkor marad teljes időben a produkcióval, ha többet kap, és akkor hajlandó lett volna a saját projektjét elhalasztani esetleg, de ez csak tipp. Mindenesetre Costner a válóperében mondott arról valami rövid és velőset, hogy a stúdió több millió dollárral tartozik neki, nehéz ezen elmenni, hogy akkor most pontosan milyen megállapodás meg szerződések voltak pontosan a felek között)
Áh, tényleg, végleg szakítottak, olvastam is, csak elfelejtkezdtem róla. Valamennyi köze a válásának is volt hozzá, de a döntő ok az volt, hogy Costner most valamiféle álomprojecten dogozik, és emiatt csak limitált időt akart a sorozat forgatására szánni, most ennek a jogszerűségét vagy jogszerűtlenségét ő meg a másik oldalon Sheridan és a stúdió teljesen másképp látják, azt, meg hogy kinek van igaza, max. egy kinti jogász tudná értelmezni, akinek a szerződések meg a felek teljes kommunikációs anyaga a rendelkezésére áll.
CONFIRMED: Kevin Costner ‘No Longer Under Contract’ to ‘Yellowstone’
ahogy olvasom, a válása eléggé belejátszott ebbe a dologba, ezért nem tudtam megegyezni a pénzről. többet, akart emiat, de a stúdió nem adott. ezért lépett, hogy más produkcióban keresse ezt meg.
Gyakorlatilag 99% ,hogy nem fog megoldódni. Fél éve forgatniuk kellene, Costner szerint a stúdió tartozik neki több millió dollárral plusz a saját projectje fontosabb neki ennél. Ki fogják írni, és hirtelen, egyik epizódról a másikra, ha egyáltalán sikerül menedzselniük ezt a katasztrófát valahogy, szvsz.
(mármint a most futó 5. évadról beszélek, mert asszem be van rendelve a folytatás is, bár nem tudom, hogy ilyen elképesztő veszekedések között mi lesz belőle, meg hogy lehet Costnert az évad felénél kiírni, de ezek majd kiderülnek)
Sajnos klasszikus értelemben nem lesz vége, mert az utolsó évad 2. felét még el sem kezdték forgatni- ez gondolom nem egy nagy spoiler-, mivel Costner és Sheridan ill. Costner és a stúdió annyira összevesztek, hogy Costnert valszeg menet közben kiírják a sorozatból, ami egyébként egy elég szomorú dolog nekem, mint Yellowstone rajongónak.
fuhh, nincs időm semmire sem. csak a Yellowstone-t tudom gyűrni, de lassan. kezd leülni a negyedik évadban, de már olyan, mint a Dallas:) nézem mert jó ott lenni a ranch-on. nemsokára vége. jöhetnek a spin off-ok.
Ami viszont tipikusan az, az Awareness, szintén a Prime-on.
Megnéztem két részt, klisé kilésé hátán. Az egyik főgonoszt(?) Öszvérnek hívják, aki manipulálni tud másokat és terméketlen. Szemérmetlen lopás. Kocka szuperképességű vézna csávó támogatója a jócsaj, nevelőszülőkkel, az igazi apáról kiderül, hogy az egyik gonosz. Meh.
Mondjuk a Gen V is nyilván a The Boys sikerét használja, önmagában nem lenne túl feltűnő, de ja, egyelőre elmegy.
A második rész is rendben volt. Isti amúgy eredendően a nyugati típusú filmes szórakoztatás híve. Nyilván ez egy Bowie kést jelent, de ebben az esetben talán nem hátrányos.
12 ember logikai játékokat játszik, és végül csak egy maradhat, aki hazaviszi a főnyereményt.
Alapvetően jó karakterek, okos emberek, egy a gond: a játékok egy részét nem tudtam rendesen követni. Kellett volna papír, toll, és akkor végigokoskodni, hogy mi hogy lehet? Meg visszatekerni, ha valamit nem értek. Így is szórakoztató volt, főleg a gyilkosos, meg a kórházas, memóriás játék, valamint a börtönstory. De nekem a póker is bejött.
Voltak olyan játékok is, ahol elveszett a figyelmem, türelmem, érdeklődésem, pl a társas számomra követhetetlen volt, és nagyon hosszú.
Vegyes érzéseim vannak, mert néha túlbonyolított volt, de összességében tetszett a sorozat.