Keresés

Részletes keresés

evil1023 Creative Commons License 2010.03.25 0 0 444
Már a nyilas is egy nemlétező fogalom 1945 után, tehát ilyen nincs.
ettől függetlenül, ha majd feleannyi Jobbikost tartóztatnak le valamilyen bűncslekmény gyanújával mint mszp-t, akkor visszatérhetünk a kérdésre.

Addig lehet azon hőbörögni, hogy a jobbikosok nem szeretik a görög bort! :)
Előzmény: Törölt nick (434)
Navorski Creative Commons License 2010.03.24 0 0 441

Gézám nem fáj a sötétség?:)

olvasd vissza az eltelt 2-3 napot és próbáld meg értelmezni,hogy ki mit írt...

arra mész,hogy töröljék a topikot...,hát nem...

keress magadnak valami hasznos elfoglaltságot...,személyeskedő taktikára nem vagyok vevő...

szevasz Gézám!:)

Előzmény: Törölt nick (439)
Navorski Creative Commons License 2010.03.23 0 0 433

így van...:)

innentől kezdve bárhová mehetnek egyenruhában,mint együttérző alanyok...,nem kötethetnek bele a megélhetési rettegők...

Előzmény: Törölt nick (432)
Navorski Creative Commons License 2010.03.23 0 0 431

nyugi..:)

Viselhető az Új Magyar Gárda egyenruhája.

Viselhető a Magyar Gárda egyenruhája, legalábbis akkor, ha a gárdisták csupán az „együttérzés kifejezéseképpen” gyűlnek össze – állapította meg ítéletével a bíróság

http://www.hunhir.hu/index.php?pid=hirek&id=28109

Előzmény: Törölt nick (271)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.23 0 0 430
Nem mer az igaz !!! ;)
Előzmény: NattyDread (426)
NattyDread Creative Commons License 2010.03.23 0 0 429
basszus, szóismétlés :oDDD
Előzmény: NattyDread (428)
NattyDread Creative Commons License 2010.03.23 0 0 428
Ja, egyébként a Tisza keleti partjai mentén végighúzódó fekete termőtalaj, ami Ukrajnától a Vajdaságig húzódik, valóban kuriózum világviszonylatban is.
Előzmény: NattyDread (426)
NattyDread Creative Commons License 2010.03.23 0 0 426
"Ez a kiváló a föld, meg nagy a vízkészletet mindig megmosolygom !"

És a Föld szívcsakrája, az smafu?
Előzmény: Törölt nick (363)
NattyDread Creative Commons License 2010.03.23 0 0 424
"Ez nem gyűlöletkeltő, hanem egy persziflázs..ha volna humorod, értenéd..."

Meg szar is, sajnálom hogy ezt kell mondanom. F. G. Lorca egyik művére például még egyszer sem mondtam eddig hogy szar, de ez itt szar. Pedig libsi vagyok, és van humorérzékem :oD
Előzmény: Törölt nick (274)
NattyDread Creative Commons License 2010.03.23 0 0 423
"Vagy ott van pl. Kazahsztán(hogy gyengébbek kedvért "Ázsiában maradjunk" by Szaniszló)a Föld 9. legnagyobb országa 15 m népességgel, vagy 200 ezerkm2 megművelt földterülettel !
(Fmellékesen olaj, és gáz is van rogyásig)"

ráadásul
"Kazahsztán a világon
első kálium exportőr,
mert a többi közép-ázsiai országban
kevés a kálium."

:oDDDD
Előzmény: Törölt nick (363)
evil1023 Creative Commons License 2010.03.23 0 0 422
Egy olyan kormánynál, ahol a börtönben űlőnek is teljesen törvényesen jár a fizetés, ez a költségtérítés sem lehet probléma! :)

Előzmény: Törölt nick (420)
NattyDread Creative Commons License 2010.03.23 0 0 421
Azért az elég gáz, hogy a jobbik kiűz maga közül mindenkit, akinek még van egy kis emberi formája.
Fine Tune Creative Commons License 2010.03.23 0 0 419
"piroslap.hu'

Ezt mi mutatjuk fel nektek ápr. 11-én:)
Előzmény: toloba (-)
evil1023 Creative Commons License 2010.03.23 0 0 418
Itt a Jpbbikos lendvairól van szó?

„Nyakó és felesége buszokat kért kölcsön…”
Beszélgetés Regőczi Miklóssal, a BKV Zrt. volt vezérigazgató-helyettesével
2010. március 23. 20:58

– Milyen politikai kérések voltak még?
– Például, hogy vegyünk fel embereket. Egyszer Antal Attila keresett meg, hogy Lendvai Ildikónak valamilyen ismerősét kell elhelyezni, tegyek valamit, mert Lendvai már vagy ötször hívta. Találkoztam a kedvezményezett úrral, de teljesen alkalmatlan volt, nem tudtam felvenni, képtelenség volt. Végül egy külső cég már létező szerződéséhez a cég beleegyezésével hozzácsaptuk a fizetése összegét, és rajtuk keresztül megkapta.

– Mekkora fizetést kapott ez a derék ismerős?
– Úgy emlékszem, háromszázezer forintot havonta.
– És ezért nem csinált semmit.
– A BKV-nál biztos nem.
– Lendvai Ildikó örült ennek a megoldásnak?
– Nem tudom, én jeleztem Antalnak, hogy ebben a formában sikerült elintéznem az ügyet, azt mondta, hogy rendben lesz.
– Fel kellett még venni valakit?
– Persze. Lelovics Ottó szólt, hogy menjek be Lamperth Mónikához a minisztériumba, ott egy államtitkárral vagy államtitkár-helyettessel találkoztam, aki kérte, hogy a feleségét vegyük fel a céghez. Mondtam, hogy ez nem túl szerencsés megoldás, de megnyugatott, hogy a felesége a leánykori nevét használja, senkinek nem fog feltűnni. Fel is vettük.
– Nos, végül is ez egy apró siker a munkanélküliség elleni harcban. Voltak egyedi, ritka kérések is?
– Persze. Mondjuk, Nyakó Istváné.

A teljes interjú a Magyar Nemzet szerdai számában olvasható.
Navorski Creative Commons License 2010.03.23 0 0 417

nem értetted meg mire céloztam..

átolvastam...,újdonságot nem nagyon találtam...

ezeket már tudtam...,azt hittem van valami újabb...

Előzmény: toloba (226)
Navorski Creative Commons License 2010.03.23 0 0 415

Igen, az az első sor központozásából is látszik...

:))

remélem vágod miért röhögök?:)

Előzmény: Törölt nick (220)
evil1023 Creative Commons License 2010.03.23 0 0 414
B+, ez tényleg nem sámli! A Jobbikosok dohányoznak, és nem szeretik a görög bort! :)

És ilyen topikokat kell nyitni annak, aki szeretné lejáratni a Jobbikot! :D

Előzmény: toloba (-)
Navorski Creative Commons License 2010.03.23 0 0 413

nem sok eszed van Gézám,ha ilyen választ írsz...:))

eltűnni kettönk közül nem én szoktam...)

nézd meg mettől meddig voltam a gép előtt...,aztán járassad tovább magad...:)

legközebb ésszel hozzál hírt,hogy komolyan tudjalak,tudjunk venni...

Előzmény: Törölt nick (410)
evil1023 Creative Commons License 2010.03.23 0 0 412
Legalább feleannyinak, mint az mszp-nél! :)

Előzmény: Törölt nick (411)
Navorski Creative Commons License 2010.03.23 0 0 409

miért vetted magadra Gézám?

és ha már idézel akkor hitelesen tedd jó...hisz itt senki nem hülye...

kedves Gézám, én nem tűnök el...,és nem jövök sunyi módon nyolc kamuval irkálni,nem folytatok magammal párbeszédet..:) majd felnyomni fórumos társaimat...,nem egy lerobbant,alkesz nyögger vagyok,akinek a 2 literes kannás a legjobb barátja...biztos hallottál már ilyen alakokról hát nem egy szánalmas senkik...!? hála égnek,hogy itt nincsenek ilyenek....

Előzmény: Törölt nick (407)
Navorski Creative Commons License 2010.03.23 0 0 408

drágám,tegnap 19:06-kor állítottad a nagy hírt...,többször kértem a bizonyítékot,amit te akkor,az nap nem tudtál felmutatni...

ma 10:16-kor tudtál linket adni rá...:

Gézám,legyen már annyi eszed ennyi év után,ha valamit nem tudsz bizonyítani,akkor várd ki míg tudod...

joggal néztelek hülyének,hisz semmivel nem tudtál előállni... és már ne haragudj de számomra nem vagy annyira hiteles,hogy bármit is elhiggyek neked...

mea klumpába meg talán neked kéne menni hisz megvádoltál egy eltűnéssel...,ezáltal rossz fényben akartál feltüntetni,de Gézám,én ezzel nem foglalkozom hisz mindkettőnket olvasnak...konzekvencia levonható...

KisSnek meg takarodnia kell a náci nézeteivel együtt a jó büdös.....

Előzmény: Törölt nick (406)
Navorski Creative Commons License 2010.03.23 0 0 405

édesem,ha már olyan kedvesen és jóindulattal hiányolsz...:)

reggel 5:55-kor volt az utolsó hsz-em...,szted mikor alszom meg teszem a dolgom?

kedves Gézám, én nem tűnök el...,és nem jövök sunyi módon nyolc kamuval irkálni,nem folytatok magammal párbeszédet..:) majd felnyomni fórumos társaimat...,nem egy lerobbant,alkesz nyögger vagyok,akinek a 2 literes kannás a legjobb barátja...biztos hallottál már ilyen alakokról hát nem egy szánalmas senkik...!? hála égnek,hogy itt nincsenek ilyenek....

ne megyek megnézem mire kell itt válaszolnom...,nem leszek nagyon gyors mert még 2 másik fórumon is vagyok,tehát ne járd körbe a fórumot,hogy a Navorski eltűnt.....

köszike...:)

Előzmény: Törölt nick (400)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.23 0 0 403
Azt várod, hogy a nemzetgazaság jelenlegi helyzetében azonnal, a választások után csökkenjenek az adók? Nem, ezt még Orbán Viktor sem tudja megcsinálni, viszont a fokozatos csökkentést igen!
Előzmény: Törölt nick (399)
magyar tarka nagy barom Creative Commons License 2010.03.23 0 0 402
naprimer?
Előzmény: jobbhorog (380)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.23 0 0 401
Nem, rá nem lehet mondani, hogy hazudott volna. Mindannyian tudjuk, hogy egy politikus nem mindig mondhatja ki az igazságot. Orbán Viktor is azt tette, amit éppen a pillanat diktált, ha nem is az igazságot mondta éppen, de legalább nem a mi érdekeinkkel ellentétben tette.
Előzmény: jobbhorog (398)
jobbhorog Creative Commons License 2010.03.23 0 0 398
De biztos hazudott.Nem is egyszer.
Csak kevesebbet, mint elmebeteg elkúrótok és jobban kormányzott, nem (annyira) tette tönkre az országot, az embereknek is maradt valami.
Előzmény: Törölt nick (393)
JEFFREY Creative Commons License 2010.03.23 0 0 397
 Hol beszélnek megszorításokról. Talán csak a ballib média preudikál állandóan, hogy Orbánnak is megszoritásokat kell csainálni és így tovább. Orbán, Matolcsi minden ilyen alkalommal elmondja, hogy nem gondolkodnak megszorításokban, a gazd terveiben teljesen más megoldások vannak. Nézz utána, a fellelhető médiában az erre vonatkozó interjukban, melyet az illetékes(Orbán, Matolcsi, Varga, Kosa) mond és nem találod azt a szót, hogy MEGSZORÍTÁS lesz a megoldás.
Előzmény: toloba (388)
JEFFREY Creative Commons License 2010.03.23 0 0 396

Ne hülyéskedj. Orbán nem ezt mondta, van róla felvétel. De ha az nem elég, akkor Matolcsi márc.21 interjuát is meghallgathatod. Nem unalmas, hogy folyamatosan legendákat gyártotok, s ídővel valóságnak adjátok elő forrás megjelőlés nélkül.

Idézni csak pontosan szépen, ahogy csillag megy az égen úgy érdemes.

Előzmény: Törölt nick (393)
jobbhorog Creative Commons License 2010.03.23 0 0 392
A válasz egyszerű:
rájöttek, hogy az általatok hátrahagyott silány, elkeserítő gazdasági környezetben ez csak akkor megy.
Előzmény: Törölt nick (391)
jobbhorog Creative Commons License 2010.03.23 0 0 390
Azzért annyit nem, mit a böszme 2006-ban.
Előzmény: toloba (388)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!