Keresés

Részletes keresés

Lencseválogató Fluxus Bizottmány Creative Commons License 2009.12.03 0 0 9
Lehet grémiumot alakítani, akik döntenek e felvételről/kizárásról. A döntés végrehajtását moderátor végzi (ha és aki vállalja).

Szabályokat alkothattok a soknikkűek kizárására. Pl. 2 ajánló tag, vagy IRL ismeretség, vagy ujjlenyomat, íriszfotó, beültetett csip, egymilla belépő :), stb. a kötelező.

ITT alant keresd a klubokat.
Előzmény: telescoper (6)
telescoper Creative Commons License 2009.12.03 0 0 8
Az enyém csak egy vélemény, mert nem én nyitottam a topikot, de ha csak fotóbolond, és nem amúgy bolond, akkor igen.
Előzmény: kis59 (7)
kis59 Creative Commons License 2009.12.03 0 0 7
Az analógosok beférnek, vagy azok már futóbolondok...:)) ?
telescoper Creative Commons License 2009.12.03 0 0 6
Kösz a választ. Modot értem, majd szeretne lenni helyi mod valaki (gondolom ez a helyes kifejezés, ha értem a választ).
De itt is fennáll annak a veszélye, hogy ezer nikkel lehet legalább egyszer megjelenni.
Tényleg! Nem lehetne a tech helpben ezt a klubos cuccot elmagyarázni? (vagy béna vagyok, és van már ilyen, de nem találom)
Előzmény: Lencseválogató Fluxus Bizottmány (5)
Lencseválogató Fluxus Bizottmány Creative Commons License 2009.12.03 0 0 5
Lehet modit választani, és a klubfőnök kérésére ő töröl.
Előzmény: telescoper (4)
telescoper Creative Commons License 2009.12.03 0 0 4
Van aszem 2 fajta is a zártságból, utánna kell néznem. Az egyikbe csak a tagok írhatnak, a másikba meg aszem mailen el kell küldeni valakinek (klubtagnak) a hszt, és beengedi, vagy sem. Vagy butaságot írtam, vagy valami ilyesmi a lehetőség.
Előzmény: nemethla (3)
nemethla Creative Commons License 2009.12.03 0 0 3
Most még ez sima topic, a folytatás majd kiderül, mikorra adnak a modik választ. Addig még idetévedhet bárki, véleményem szerint a klubba is, legfeljebb kirakni lesz egyszerűbb... majd még egyeztetünk minden érdeklődővel/érdekelttel, de pl seeman Tanár Urat nagyon várom ide...
Előzmény: Soká (0)
telescoper Creative Commons License 2009.12.03 0 0 2
Ez most nyílt (szóval szabad bejárású), vagy zárt?
telescoper Creative Commons License 2009.12.03 0 0 1
Nagy ötlet!
Soká Creative Commons License 2009.12.03 0 0 0
Hogyan lehet jelentkezni egy ilyen klubba?
nemethla Creative Commons License 2009.12.03 0 0 topiknyitó
Egy 350D-s topicos ötlet nyomán indítsunk egy klubos topicot.
Idézem: Állomásfőnök válasz | vissza a topikba 2009.10.11 19:08:48 © (6045)
Miért nem klubosodtok? Akkor csak annak van írási joga a topicba, akit a többség elfogad...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!