ó, az ő konyhája bálterem, és a gép csak be van tolva a pult alá, ráadásul az egyik oldalánál nincs is semmi, csak még vagy két méter hely a falig... úgyhogy nem ezen múlott.:D
Sok helyen nincs mód, hely a gép szétszerelésére, kipróbálására olyan kicsik a konyhák és oly leleményesek a tulajdonosok a gépük elrejtésében, beépítésében!
"nem kivitelezhető"-----Magyarul "kivitelezhetetlen". Ez már régóta kiborít engem, nem tudtok magyarul, kis csibéim! Újra kéne tanulni csodálatos ősi nyelvünket, ami egyedülálló a világon!
ha téged kihívnak egy géphez, ami elindul, vizet is szív, aztán találomra valahol program közben megáll, nem nézel bele?
most tényleg kérdezem, mármint amiatt, hogy ha ez olyan hibát jelez(het), ami helyszínen nem felderíthető, mert mondjuk órákat kell szórakozni vele, esetleg több programon végigpróbálni, szóval az időtényező miatt nem kivitelezhető helyszínen a dolog, akkor mondom neki, hogy ne mérgelődjön rajta, fogadja el, hogy nem olyan dolog lehet, amit szétszedéssel-belenézéssel azonnal meg lehet állapítani, hogy mi a gond vele és esetleg megrendelni az alkatrészt, azután a helyszínen kicserélni. Mert szerintem ő ezt várná... és nem tudja elfogadni, hogy már a második ember mondja neki, hogy elviszi, csak akkor foglalkozik vele.
De amúgy meg, ha így is van, akkor azért mondhatnák, hogy miért is kell elvinni, különben az ember csak arra gondol, hogy át akarják rázni...
de amikor valaki ott tart, hogy ha bizonyos összegen belül nem javítható, akkor inkább vesz másikat az amúgy is öreg gép helyett, akkor hadd ne kelljen már azért is fizetni, hogy beszállítja a szervízbe... szedje szét helyben, legalább nézze meg, hogy mi a baja, vagy ez túl nagy kérés?
barátnőm ki van akadva, nem talál olyan ht.gép szerelőt, aki hajlandó az elromlott mosogatógépét a helyszínen megnézni... kapásból azt mondják rá, hogy elviszik és majd a szervízben, nála bele se néznek.
Az enyémben kisujjköröm nagyságú darabok is vannak! Egyet negkóstoltam, mit mondjak gyerekkoromban volt ilyen íze a sónak, nyalogatom is serényen! :)))