Kicsit késtem,bocsi! Van egy "K" és egy"J" tipusu hőelem.A "k" 1200-ig hitelesített,a"J" pedig 750-ig. A "J" szerelhető,vagyis le lehet röviditeni,a "k" forrasztott.Mindkettő 50 centi körüli hosszú.Melyiket szeretnéd? Ha kell,akkor tudok még róla csinálni képeket.
Hát,ez kissé hosszú,de a lényeg az,hogy két különböző tipusu/márkáju turbóból rakok össze egyet.Vagyis csak próbálok összerakni...A turbinaház egy Z 16145-ből való,(gondolom te tudod mi az) a sűrítő Rábáé,a középrész ugyszintén.A turbinaházon dolgozni kell egy kicsit,a turbinán ugyszintén,mert nem illenek össze.Egy pár éve már csináltam egyet,de valahogy feledésbe merült,de most meg kell csinálni,mert az a turbó amiből a turbinát csináltam kissé nagynak bizonyult.Arra amire nekem kell ez a gázturbina,arra nagy ez a turbó.Sokat eszik,nagy a tömegárama és nehéz.Egyébként van nekem is K28-as,csak tavaly elb...tam...Kissé görbe a tengely...Gondoltam rá,hogy kikalapálom...:-)))
Köszönöm a felajánlást,de csak ugy ingyé azé nem megy! Mond meg,hogy mit szeretnél érte! (Maláj kurvákat Fred már elvitte) :-)))
szia csinálsz 1 hibrid turbinát ? Ez a téma engem is érdekel :) Hogyan gondolog :) ............................. Részletek :) (tiéd a turbo mindenestül :) Meg beszéltük a turbot :)
Az sem jó...:-( Milyen turbó volt? Mit csináltál vele? Egyszer említetted,hogy van egy K28-ad ami nem üzemképes.Az volt az? Azért érdeklődöm,mert csinálok egy hibrid turbót,aminek az egyik fele K28.Ha esetleg megválnál a forgórésztől,akkor légyszi nekem szólj elsőnek! Valahogy megegyeznénk...:-)
szia nagyon rég voltam itt :) hát igen nem semmi a plafonbol szedik ki a turbina maradékot :) Nekem is volt ilyen (nem szétrepülés ) csak 2 másodpercen belüli meg álás :( meg lepetés volt .
Na most gondoljatok bele,hogy valaki egy ilyen szétrobbanó turbó előtt áll!Én bele sem merek gondolni,de én már láttam ilyet,ugyhogy nekem nem kell...Annyit mondhatok,hogy jó hangja van! Jó nagyot durran.Puff...kétszázezer...Puff...leszakadt a lábam...
Nagyon kafa! Mi az? :-))) Ennyi turbina és csak az egyik zúg,az is levegővel...:-))) Hagyjuk,mert megharagszol a végén! Most az enyém sem zúg...de hamarosan!
Ha lesznek fejlemények,akkor a fordszámmérő engem is érdekelne! Gyujtást,hőfokot tudok mérni,már csak az maradt.Érdekelne,hogy mennyit forog a turbóm 1Bar környékén.