Szerintem várjunk még egy pár napot,hátha jelentkeznek még, és Lajos is kérdőjeles. Azt kérdezném melyik időszakban játszanánk?Tudniillik nagy teniszrajongó vagyok, amíg a Roland Garros zajlik ,azt nézem,akkor nem tudok játszani./2010.05.23-06.06/
Nem szeretnék vészmadár lenni. De az új póker törvény értelmében tiltot szerencsejáték szervezést csináltok. Aminek állítolag 1mill a birság és 3 évig büntethető. majd viszek nektek bablevest :) de engem is érdekelne azért a mérközések idöpontja fix vagy flexibilis? :)))
Írd fel magad, nem 6 ember a limit. Hétnél sincs semmi gond, mindig más ember hagyja ki pl. a partit. Szóval jelentkezzen csak mindenki, aztán a végső létszám esetén még mindig tudunk majd aggódni!
Te beírtál egy véleményt (több ponttal), melyekkel nem tudtam egyet érteni, így próbáltam kifejteni az ellenvéleményemet, ahol lehetett számokkal alátámasztva, ahol nem csak érvelve. Érdemi választ egyikre sem adtál, mellyel alátámasztanád a véleményedet.
Kérlek szépen ne szégyeníts meg,nem vagyok matematikazseni, de azért számolni tudok,amit már rég megtettem ,és értsd meg nem érdekelnek a pontszámok,játszani és kipróbálni magamat jöttem ,kíváncsiságból neveztem be a Bajnokságra. Hozzászólásomat pedig általános véleményként írtam,nem a saját érdekemben! A lelkem nyugodt,nem fog kitörni rajtam a depresszió ,nem fogok leugrani a 10.emeletről , én tényleg JÁTÉKNAK fogom fel az egészet,szórakozásnak!:-) .Azt hiszem ezzel rövidre zárhatjuk eszmecserénket.